פס קול אשמח לדעת מי שרה את שיר הסיום של הפרק שבו קלייר נהרגת.
מ מורי לנצח New member 12/12/04 #2 Rebecca Lavelle../images/Emo187.gif והשיר הוא או Did i tell you או Take The Rain
D danaw New member 12/12/04 #3 פס קול את יודעת מי הזמר, כי בחיפוש בקאזה לפי Did I Tell You , מה שכבר עולה זה ממש לא זה.
T t a l 1 1 New member 12/12/04 #6 אין את השירים בקאזה הדיסק הראשון ממש מעולה. זמרת גדולה. לפעמים אפשר לקנות אותו במחיר ממש מציאה, דרך האתר, וזה יוצא אפילו יותר זול מבארץ.מחכה שיעשו מבצע גם על השני, כי גם שם השירים לא רעים.
אין את השירים בקאזה הדיסק הראשון ממש מעולה. זמרת גדולה. לפעמים אפשר לקנות אותו במחיר ממש מציאה, דרך האתר, וזה יוצא אפילו יותר זול מבארץ.מחכה שיעשו מבצע גם על השני, כי גם שם השירים לא רעים.
A adinabl New member 12/12/04 #8 אבל... איך רואים לה? מה אני רושמת במנוע חיפוש בשביל שאני אוכל להוריד את השירים? כי את שם השיר זה לא מוצא לי!
אבל... איך רואים לה? מה אני רושמת במנוע חיפוש בשביל שאני אוכל להוריד את השירים? כי את שם השיר זה לא מוצא לי!
A adinabl New member 12/12/04 #9 סליחה... טעות שלי הבנתי.... אני קצת איטית לפעמים.... תודה על השם שלהזמרת בכל מקרה....
ב בולי הבת New member 12/12/04 #11 תרשמי את השם של הזמרת זה ימצא לך!! אפ תתעקשי ולא תפסיקי ללחוץ על "חפש כעת" חחחחחחחח