פעוטה שוטטה לבד בכביש הראשי

tipid

New member
פעוטה שוטטה לבד בכביש הראשי

כתבה שפורסמה בוי-נט חוק ומשפט ב-11.3.02. משטרת רמלה עצרה אמא לחקירה, לאחר שבתה בת השנה וחצי נמצאה פוסעת לבדה באמצע כביש, כשהיא יחפה ומזוהמת אלי סניור זוג הורים ממושב באזור השפלה עוכבו אמש (ב´) לחקירה במשטרת רמלה, בחשד לרשלנות בהשגחה על בתם בת השנה וחצי בשעות הצהריים סייר רכז המודיעין של אזור המושבים במשטרת רמלה, דוד סניור, בשטחים החקלאים ביציאה מהעיר. בסמוך לצומת נשר הוא הבחין לפתע בפעוטה פוסעת לבדה על הכביש הראשי, כשהיא יחפה ומזוהמת גם פקידת הסעד בעירייה בודקת את המקרה בגלל שניכר היה שהילדה מוזנחת ביותר. לאחר סיום עבודת פקידת הסעד יחליטו במשטרה כיצד לפעול נגד האם. (11.03.02 , 17:00) תגובתי בנושא:משטרת רמלה עצרה אמא לחקירה, לאחר שבתה בת השנה וחצי נמצאה פוסעת לבדה באמצע כביש, כשהיא יחפה ומזוהמת אלי סניור זוג הורים ממושב באזור השפלה עוכבו אמש (ב´) לחקירה במשטרת רמלה, בחשד לרשלנות בהשגחה על בתם בת השנה וחצי בשעות הצהריים סייר רכז המודיעין של אזור המושבים במשטרת רמלה, דוד סניור, בשטחים החקלאים ביציאה מהעיר. בסמוך לצומת נשר הוא הבחין לפתע בפעוטה פוסעת לבדה על הכביש הראשי, כשהיא יחפה ומזוהמת גם פקידת הסעד בעירייה בודקת את המקרה בגלל שניכר היה שהילדה מוזנחת ביותר. לאחר סיום עבודת פקידת הסעד יחליטו במשטרה כיצד לפעול נגד האם. (11.03.02 , 17:00) תגובתי בנושא:: עצוב ומזעזע ואין מיל ים לתאר את הזוועה המתוארת. יש לחקור ולהסי ק את המסקנות וללמד לקח את ההורים על מנת שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם.. להשריש מהי המחויבות של המושג הורה בקרב חלק מהאוכלוסיה . מה דעתכם?

b e t y a

New member
נורא ואיום שמעתי על זה אתמול

מ ז ע ז ע ............ אני רק שמחה שיש לנו היום את פקידי הסעד ומערכת שלמה שאם מקבלת מידע, בודקת ועוקבת אחר הורים כאלה - ואם הורים לא עומדים בקריטריונים, מוציאים את הילדים מחזקתם. פעם גם זה לא היה. אני עדיין לא אם, אבל לא מבינה איך שעתיים לא הרגישו, ובכלל זה נראה לי קיקוש כי הילדה היתה מוזנחת יותר משעתיים. מסכנים הקטנטנים שיש להם כאלה הורים. בכל אופן אני כרגע נעולה בתוך ביתי מחשש לחדירת מחבלים..... מה הייתי עושה עכשיו בתור אם? איך הייתי מצליחה לשדר תחושת ביטחון לילדי? איך הייתי עומדת במשימה? כרגע אני לא ממש בפניקה, אבל בתור אם שיש נשמה/ות קטנה שתלויה בה הייתי בודאי מטפסת על הקירות. שיהיה טוב ובטוח לכולם

TWEETY =^.^=

New member
תמיד אמרתי שאלוהים נותן אגוזים למי

שאין שיניים
קשה לי להיכנס לראש של הורים כאלו, אבל אני לא ממש בטוחה שיש מה לעשות כנגד שכאלו ומאמינה שתמיד יהיו כאלו - אם כל הצער

tipid

New member
TWEETY היקרה !

ועל זה נאמר שבכל כלל יש יוצא מן הכלל לצערנו. בהוקרה שלך תמר.

יובל2

New member
מזעזע ומבחיל

אני איתך
ולא חסרים מקרים כאלו שמגיעים לתקשורת, מי יודע כמה עוד מקרים יש שלא מגיעים. יש את ההורים ששכחו את עוללם במכונית והל"ז נחנק למוות. ומקרה כזה קרה לא פעם ולא פעמים כאילו שהורים אינם לומדים לקח.

אלון אא

New member
תינוקת נמצאה נעולה במכונית../images/Emo18.gif

לא יאמן. נעולה במכונית!!!

יובל2

New member
זה מהיום??????

מה אנשים לא לומדים לקח??? אתה יודע כמה מיקרים כבר היו???? לא מזמן הייתה אשה שחזרה עם תינוקת מקניות ביום קיץ אמתני, הכניסה את הקניות הביתה וכשחזרה לתינוקת כבר לא היה את מי להחזיר. אז מה הקניות יותר חשובות???? וזה קרה גם אצל משפחה חרדית ואצל עוד משפחות. אני הגבתי אתמול להודעה, והיום אתה מביא לי ידיעה שזה שוב קרה. פשוט נורא ואיום.

b e t y a

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo88.gif../images/Emo46.gif;

tipid

New member
אלון לצערנו אין גבול

לחוסר האחריות וחבל שכך.

TWEETY =^.^=

New member
מ-ז-ע-ז-ע ../images/Emo88.gif../images/Emo46.gif

אני זוכרת את הסיפור, והוא נורא ואיום. אני שמחה שהיא לא קיבלה עונש מוות, ככה היא תמות לאט לאט מבפנים

tipid

New member
גם עונש מוות לא היה מזיק.

ובהזדמנות זאת ברצוני לברך את כל חברי וחברות הפורום בברכת שבוע טוב ומבורך! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות מתמר

למעלה