פעוט עם תסמונת דאון שאינו מחוסן

ליאתש2

New member
פעוט עם תסמונת דאון שאינו מחוסן

שלום רב, בננו בן שנתיים , נולד עם תסמונת דאון. ילד בריא בסך הכל. הוא לא חוסן בשום חיסון, מלבד הראשון בבית חולים כשנולד. הסיבה שלא חיסנו, הוא מידע שקראנו אצלכם ובאתר חסון וסיפורים ששמענו מאנשים. דווקא בזמנו את שני
האחים הגדולים חיסנו בהכל. הם בני חמש ושבע. למזלנו, עבר בשלום. בעלי מאוד דואג, משום שעל פי הספרות ,לילדים עם תסמונת דאון יש מערכת חיסונית חלשה. רופא מומחה בתחום הזהיר שהם "חשופים בצריח" וחייבים לחסן.
אני מאוד שלמה עם ההחלטה ואם ייפצע בגן, נשקול לגופו של עניין. הוא כן מקבל תוספי ויטמינים ופרוביוטיקה שלדעתי מגינים עליו וגם ינק עד גיל שנה וחודש.
בעיניי, אותו החשש מהידבקות במחלות הוא גם החשש מתגובת גוף רגיש לחיסונים עצמם.
אשמח לשמוע ממי שיש לו מידע, מה דעתכם או אם יש למנהלי הפורום קישורים מתאימים לגבי ההתייחסות לילדים עם צרכים מיוחדים כמו תסמונות ומה דעתכם.

הגיון בריא

הי ליאת.
אני לא מכיר מידע מבוסס בנושא כדי להפנות אותך אליו.
ההגיון שלי אומר את מה שההגיון שלך אומר: החיסון בעצמו מהווה טריגר למערכת החיסונית - על בטוח.
מחלה זיהומית שכנגדה יש חיסון - אולי תפגוש את בנך, ואולי לא.

אם אני במקומך, הייתי נזהר מחיסונים ולא משאיר אותו חשוף בצריח לסיכוני החיסונים, אם כי כן הייתי גם מתייעץ עם רופאים ומטפלים בלתי תלויים שאני סומך עליהם, שלא מביאים רק את הראיה של הרפואה המודרנית, אלא מבינים גם בבריאות בת קיימא.

ליאתש2

New member
עם מי עוד למשל, אפשר להתייעץ?

מי הם למשל רופאים ומטפלים בלתי תלויים, שמבינים גם מעבר לנוהלי הרפואה המודרנית?
חייבת לציין שאני לא מכירה, מעבר לרופאת הילדים של קופ"ח, רופא שהתמחה בתסמונת והוא מאוד שמרן ואחיות טיפת חלב.

התייעצות

תנסי למשל לפנות לד"ר סוזן האמפריז.
אשלח לך בפרטי את האימייל שלה.
&nbsp

למעלה