פעולה לא שיגרתית

פעולה לא שיגרתית

פעם בכמה זמן יש לי רצון ממש חזק לעשות שינוי מהפכני, ואז אני עושה פעולה מסוימת לא שגרתית ולא תמיד כמו שרציתי, והרצון דועך. והתוצאה מבהילה לא יודעת אך להתגבר על הדחף

...

נראה לי שהכל תלוי בסיבה שאת רוצה לעשות שינוי מהפכני. אולי את באמת צריכה שינוי מהפכני בחייך ולדעתי שינויים מהפכניים לאו דוקא צריכים לבוא על ידי מעשים לא שגרתיים שאותך הם כנראה מבהילים, אלא על ידי דיבור, הרגשה והיכרות עם עצמך. הצעה: :) ללכת למקום שקט ונפלא בטבע לשבת כמה זמן רק עם עצמך, עד שתוכלי באמת להכנס לעצמך ולהבין מה את מרגישה בתקופה זו בחייך מה לא בסדר מה צריך לשנות לאגור כח רצון ולשנות להלחם בתגובות מלאות הדחף המוזר. את כל זה אני אומר מחוסר היכרות איתך אז לא יודע כמה זה נכון לגבייך :) אבל חפיף. חג יפה

גם אני אחותי

איזה יום נכנסתי לגננה של התנקות וזרקתי אשכרה את כל התמונות דף חדש, נקי וואלה התפחדתי לרגע שאני לא יכול להראות לחברה כל מיני חמודות ומתוקות שהתפננתי עם תחלס? תענוג... אויר לנשימה מה הבהיל אותך?

ita101

New member
אולי זה הבהיל כי

באותו רגע ניסית והצלחת לצאת ממודעות מסויימת ולא לחשוב יותר מדי ופשוט לעשות איזה מעשה של שינוי דרסטי. זאת אומרת - למען מטרה מסויימת תוך כדי הנחה (או אמונה) שמה שאת עושה באותו רגע זה פתיחת פתח לשינוי שאת מחכה לו ולא מצליחה להניע אותו. בסופו של דבר ברגע ש"תפסת" מה שעשית (כביכול חזרה למודעות) הרגשת בהלה. אני חושב שאולי אם היית עושה את אותה פעולה, אבל מתוך מודעות והשלמה עם הפעולה, זה היה יכול אולי להראות אחרת (אולי מעין טקס בעל משמעות מיוחדת באווירה\ הרגשה מיוחדת). בסופו של דבר, אולי פעולה חיצונית וטכנית לא יכולה לשנות את האדם מבפנים (או שכן...). המחשבה שמשהו חיצוני שנעשה ישנה אותנו מפחידה אותי ואולי לשוא. אם את יכולה לעשות פעולה כזו ותוך כדי כך להתנתק לעצמך ולזרום עם הכאוס שפעולה כזו יכולה לגרום אז אולי את יכולה להשתנות. אבל מי יודע למה תשתני... זה יכול להיות מאוד חסר אחריות כי זה לא בא מתוכך אלא כביכול כהטלת קוביה, תוצאה מקרית.

אוקיי.

את יכולה כשהדחף הזה חוזר, לראות אותו ולהרגיש אותו. לא ישר להגיב אליו אלא לתת לעצמך להרגיש אותו טוב טוב. ואז במקום לעשות איזה מעשה שאחר כך יבהיל אותך, את יכולה למשל לנתב את הארנגיה לארגן את החיים שלך בצורה טובה יותר. או למשל: ממש לשנות את החיים שלך לטובה, אבל לא בעזרת פעולות שאחר כך תיתחרטי עליהן.

ח ס ו מ ה

New member
אני ממש מעריכה אותך

הלוואי והייתי עושה דברים כאלה לפעמים. אל תפחדי. אבל אני לא מבינה למה דעך לך הרצון? אולי תבדקי את זה?

גם אני מכיר את זה מהעבר

הדבר היחיד שאני יכול להציע (במידה ואת בכלל מעוניינת בהצעות
) זה לבדוק מאיפה ה"דחף" הזה בא.

מאיפה הציטוט הזה?

"זה תמיד ככה, פעם ב... יש לי רצון ממש חזק לשינוי מהפכני, ואז אני עושה פעולה מסוימת לא שגרתית אבל לא כמו שרציתי, והרצון דועך." תגידי המשפט הזה לא צוטט מהספר של מיכל הררי? כמובן עם שיפוץ קל!!!!! ואת מיכל מה את לא זוכרת מה שכתבת?

בעקבות הודעות בשרשור

הבנתי שציטטת את ההודעה שכתבת מהספר שלי? זה באמת הרגיש לי מוכר. אז התבדחת בעצם או שהתכוונת למה שכתבת, ושדיברת על עצמך?

מישהו סידר מילים למשפט

שמביע בדיוק את הלך הרוח אצלי ואני משתמשת במשפט מה זה אמור להעליב מישהו? בכלל לא היה לי קל לשתף(אני רואה באינטמיות צרכן אנרגיה) אבל בכל זאת התגברתי ושיתפתי זה בכלל לא בדיחה נראה אותכם משמידים את כל העבר שלכם בתמונות!!!!

לא אמרתי שמישהו נעלב.

פשוט ניסיתי להבין אם באמת התכוונת למה שכתבת או שצחקת. אני מצטערת אם הייתי פרנואידית, אבל בגלל כל מיני תגובות לאחרונה, כבר לא ידעתי למה להאמין. סליחה אם פגעתי בך

ibag

New member
אם תחשבי לפני המעשה

לא תצטרכי להגיד סליחה אחריה.

למעלה