פעולה נוראית

פעולה נוראית../images/Emo70.gif

אני פשוט שונאת את הקבוצה שלי
יש לי קבוצה ממש חרא
כל הפעולה הם לא היו מוכנים להקשיב לי ולמדריכה השניה, אני כל הזמן מנסה לשכנע אותם לעשות מעגל וכולם מתפזרים. 3 ילדים בכו בפעולה הזו
אחת בכתה כי ילד מהקבוצה הרביץ לה, אחר כך הוא בכה כי הוא הלך מכות עם מישהו אחר ואחר כך עוד ילד בכה כי הוא נפל במהלך משחק משוך בחבל...
שתי מדריכות ד´ האחרות הצליחו להעביר את הפעולה ורק אני והמדריכה שאיתי לא הצלחנו
אז רק לקבוצה שלי אין שם
ואחר כך כיתות ז´ הכינו בלוני מים, אז החניכים שלי הלכו לקחת מהם והתחילו לזרוק אותם
כל הפעולה רק הוצאתי את הגרון המסכן שלי
ולא מספיק ששונאים את צוות ד´ אצלנו בשבט (אה... אופס
) אז גם אחת המדריכות (אמאמ... ליעד...אמאמ) אבדה חניך שלה
וגם בפעולת פתיחה
אז עכשיו לשכב"ג שלנו יש בדיחה חדשה: מה המשחק האהוב על צוות ד´
חפש את החניך חההההההה קטעים איתם, נכון
כל הישיבה שהיתה לנו אחרי הפעולה הם ירדו עלינו ואני זרקתי את הכפכף של חברה שלי על אחד מהם
עכשיו, זה נקרא מצחיק

Alexis14

New member
אוי...

איזה באסה... יש לך חניכים מופרעים? נסי לעשות איתם דברים שהם יאהבו. נגיד בלוני מים. או משהו שאני מאוד נהניתי לעשות- פיינט בול... דואגים להביא שקיות אשפה בטירוף, לובשים על החאקי בכל צורה אפשרית (להזהר לא להחנק...) נותנים לכל אחד גוש גואש ביד, וצריך למרוח את האחרים. אפשר גם בקבצוצות- ואז זה בשני צבעים, וכל אחד צריך שהקבוצה השנייה תהיה מלא בצבע שלו.... ותמציאי הרבה בדיחות על שאר שכב"ג... זה יעזור להתגבר. בקיצור- תתעודדי, מותק!

לא נורא....

דבר ראשון - אזור להגיד שאת שונאת את הקבוצה שלך, אסור אסור אסור!!! את תקועה איתם עוד שנה שלמה, לטוב ולרעף אז אל תבואי בגישה שלישית כזו, בטוח בהמשך יהיה לך כיף. וחוץ מיזה עוד מישהו יכול ליקרוא את זה לולספר, ואז סתם יהו לך צרות... ועל הפעולה - זו הייתה הפעולה הראשונה שלכם, השנייה? חפיף... בהתחלה לא משתלטים, הרבה חניכים, קטנים, מופרעים, שאוהבים לעשות דווקא, זה קשה לכולם... אל תיקחי את זה יותר מידי קשה, אם הזמן תכירי אותם, הם יכירו אותך, הם יפסיקו להיות מעצבנים ואז בכיף תוכלי להישתלט עליהם ולהעביר להם פעולות. ותגידי לכל השכב"ג שלכם שילך לעזאזל, שזה לא מצחיק, וחוץ מיזה שייצחקו על עצמם שלהם לא נתנו תפקיד כ"כ אחראי כמו הדרכת ד´... הרי תחשבי למי נותנים להדריך חניכים קטנים, מופרעים שזו השנה הראשונה שלהם בצופים, וזו השנה שתיקבע אם הם ביכלל יישארו בצופים? רק למדריכים טובים, אחראיים שסומכים עליהם ב200%, אז שיאכלו ת´לב כל השכב"ג, ואני מבטיחה לך שהפעולה הבאה תיהיה טובה יותר...
נועה.

אלוהים, כמה טעויות הקלדה!

אז תיקונים, אזור = אסור לרעף = לרע שלישית = שלילית לולספר = ולספר נועה.

חחח../images/Emo6.gif

אהבתי את הבדיחה שהם המציאו... תראי הדבר שאולי הכי מעצבן מישהו שיורד עלייך זה להראות לו לא רק שאת לא מתעצבנת מזה אלא את צוחקת מזה... תצחקי על זה תעשי מזה בדיחה תמציאו שירים (כן כן תמציאו שירים זה יהיה גדוללל) ואז בעצם תביאו להם בהפוכה... חוצמזה לא צריך להתעצבן חניכים מופרעים? וולקם טו זה קלאב דרלינג! תראי אם יש לך חניכים מופרעים אל תעשי איתם משחקים שצריך לשבת ולהסתדר בשורת או מעגל תעשי להם משחקי מרץ ומשחקי מכות... תעשו סומו קרב תרנגולים טופי מלך המעגל תופסות למיניהן הם ימותו על זה! כל הפעולה תריצו אותם שיוציאו מרץ כל הזמן! זה עוזר... ותנסי ללמוד את הקבוצה מי נגרר מי הכי דומיננטי... ותפעילי אותם ככה שזה ישחק לטובתך... ו... תגידי תודה, לפחות הם לא זורקים עליך אבנים...

תודה רבה../images/Emo70.gif

תודה רבה לשלושתיכן על העצות... ממש עזרתן לי
אין לכן מושג עד כמה הייתי מדוכאת אחרי הפעולה...(נועה- זו פעולה שניה שלנו...). ודניאל- אני שמחה שאהבת את החידה שהם המציאו
לא, סתם
זה לא כזה מפריע לי אבל הם חורשים את הבדיחות שלהם אז זה כבר נהיה לא מצחיק. נגיד- זה שזרקתי עליו את הכפכף התחיל להגיד לנו- תכינו להם מושמוש של הפעמונים האלה כמו של הפרות וזה פשוט מעצבן והוא חוזר על הבדיחה וחורש אותה וכל פעם כולם צוחקים כאילו זו הפעם הראשונה שהם שומעים אותה
אבל חפיף... אני צריכה להתרגל, כי אני הולכת לשמוע את הבדיחות האלה למשך המוווון זמן....

../images/Emo6.gifחחחח

תכינו להם פעמונים... גדווווול!!! חחחחח סליחה אבל זה קורע אותי... באמת לדעתי תמציאו על עצמכם שיר... וכן תקני להם פעמונים זה יביא להם בהפוכה חבל על הזמן חחחח פעמונים גדוווול!!!!!

Meijen Shaggy

New member
גם לי הייתה פעולה נוראית.. ../images/Emo15.gif

הפעולה הגדודית הראשונה שלהם... מסתבר שבגיל הזה (כיתה ה´) הבנים והבנות מאוד סולדים אלה מאלה. כמעט כל משחק התפוצץ בגלל המופרעים של הגדוד..

למעלה