פתחנו שנה בהפנינג ענק - היה כיף!!!
היי, מה המצב? איך בבי"ס, ואיך היו הפתי"שים (תפיחות שנה...)? אז לא הייתי פה יומיים, זה ביגלל שכל היום הייתי בצופים. בקצרה הלו"ז שלי מיום ראשון: 15:00 - חזרה מבי"ס 15:45- צופים, 00:30 - חזרה הבייתה שני: 16:45 - חזרה מבי"ס ישר לצופים 23:00 חזרה הבייתה שלישי: 7:00 (בבוקר!!!) - בצופים 22:15- בבית... (ובין לבין אין "קפיצות הבייתה"... כלום!!!) אז נתחיל בגיוסים: הכניסו אותי לד´ היה ממש סבבה ילדים חמודים, לימדנו אותם שירי מורל ושרנו כל הכיתה בצופים... אח"כ בהסקה פעילה היו לא הרבה תחנות: באולינג, דורגלים, גשר הימלאיה, פינת בישול ופינת יצירה. אני הייתי ביצירה, הכנו מוביילים - יצא ממש מקסים...
טוב, מבתי הספר רצנו ישר לשבט להתחיל להרים את ההפנינג... תיחצחנו וקישטנו את השבט, חבל"ז... והיו מלא תחנות(אני מקווה שאני לא שוכחת כלום): חדר קזינו, מלא סוגים של קליעה למטרה, קיוסק (עשינו 500 שקל), בתולת ים (יש מישהו שלא מכיר?), קרוסלה ע-נ-ק-ית, פינות יצירה מושקעות בטירוף (צביעה על גבס, תמונות מקטניות, שרשראות מפסטות, מוביילים, מר גמיש, ועוד...), שור זועם משופר, קריוקי, פינת הסבר על הצופים, ופינת בישול מושקעת: פיתות, קוראסונים, תפוחים בקרמל, כנפה שמיסתובב ומחלק אוכל, מה שלא תירצו... אותי תקעו בפינת בישול. כל ההפנינג טבלתי לחניכים תפוחים בקרמל וטיגנטי להם פיתות (בסוף לא עשינו על טבון כמו שצריך..). אז הייתי תקועה שם ולא יכולתי להיסתוובב להנות.. ביכלל לא ראיתי איך מפעילים את שאר התחנות.. באסה לי... הצלחנו להביא כימעט 400 חניכים (כפיים בבקשה!!!) אנחנו תותחים...! אבל הכי באסה הליווים, סידרו לי כזה ליווי מסריח, אתם לא מכירים את אזור אז אני לא יכולה להסביר אבל זה כמו שתיסעו מת"א לחיפה דרך אילת, ביגלל שהחניכים רצו פיצה..זה היה ממש מעצבן
אבל זב ניגמר מתישהו, וחזרנו לשבט לפרק הכל וגם הכרנו את המדריכת שיכבה החדשה שלנו (מדריכה תותחית, חבל"ז...) ואז הייתה לנו איזה היכרות איתה וחזרנו הבייתה שמחים (אחרי 16 שעות בצופים) וטובי לב...
(והיא אפילו הקפיצה אותי הבייתה!) נועה. נ.ב - ועדיין החניכים לא יודעים מי המדריכים שלהם... הם נישארים במתח עד שבוע הבא....