פעולה ראשונה שלי בתור מדריך!!..

מורתיר

New member
פעולה ראשונה שלי בתור מדריך!!..

היה טוב! החניכים היו חמודים.. (אני מדריך ד´), למרות שהם כל הזמן ברחו לי...אבל סה"כ - היה טוב!! ספרו על הפעולות שלכם!

איזה כיף לך!

היתה לך כבר תפעולה הראשונה איזה מגניף! אני עדיין לא... יום יבוא (ב-11.9) עוד כמה זמן זה? עוד שבוע בערך... (עכשיו גד יגיד עוד 8 ימים ליתר דיוק)

BabyLove

New member
גם לנו היתה היום הפעולה הראשונה

ועכשיו חזרתי וזה היה בקטע של החוטפים... הגענו היום 30(29...) אנשים ונכנסנו לחדר החדש שלנו....איזה מגניב הוא כזה ארוך!!! ואז באו אלינו שני מדריכים שהיה ברור שהם לא המדריכים שלנו ואז ראינו בחדר שלנו טלויזיה ויש בה קלטת אז הבנו שזה כאילו קלטת מהחוטפים אבל בסוף לא ראינו אותה כי היתה בעיה או משהו......בקיצור שיחקנו כמה משחקים ואז היינו צריכים לחפש חבילה שהמדריכים שלנו השאירו לנו וזה היה ממתקים......ואז הלכנו לתיכון היובל...היינו ליד המגרש חניה ואז שיחקנו נחש מי....היינו צריכים לנחש מי המדריכים שלנו ואז גילינו ועדיין לא קלטתי....אבל אז בדשא שליד המגרש חניה ראינו קבוצה של אנשים שמחושים בבד ואז עשינו מעגל סביבם ואז עשינו להם צלף על הגב......(עלינו עליהם קפצנו עליהם....הרגנו אותם...) ואז הורדנו את הגב והם היו קשורים והעניבה שלהם היתה בפה שלהם....ואז הוצאנו אותם ואז קלטתי מי המדריכים שלי!!!! ובאסה!!!! אז ככה זה כמו שנה שעברה 3 מדריכות ומדריך אבל הקטע הוא שהמדריך הדריך אותי כבר בכיתה ז´.....ואני רוצה מדריך אחר שלפחות יהיה קצת גיון אבל לא חשוב ואחת המדריכות זאת אחות של חברה שלי שהיא גם בצופים......גם לא שווה(ביחוד לחברה שלי...) ואחת קוראים לה טלי אבל אני לא ממש יודעת איך היא בהדרכה והאחרונה זאת ציגלר(יעל) ואותה רציתי!!!! איך שראינו אותה חברה שלי ואני קפצנו.."ציגלר!!!"........אבל אני עדיין רוצה את המדריכים שלי משנה שעברה...... טוב לא חשוב בטח עוד כמה פעולות אני אתרגל ואני אוהב גם אותם....

BabyLove

New member
אה כן......מצאתי תמונה של המדריכים

ת´אמת כבר שמתי את התמונה הזאת פה אבל אז לא ידעתי שהם המדריכים שלי אז אני שמה שוב!!!

Amalek

New member
שלום אחיי הצופיפניקים...

היום הייתה לי פעולה ראשונה (שבט יזרעאל)... אומנם לא הרבה חניכים.. אבל הלך יפה מאוד.. האילתור שלי בפעולה הזאת לא היה מבייש אף נגן ג´אז מהטובים בעולם...

Meijen Shaggy

New member
פעולה ראשונה שלי בתור מדריך..../images/Emo15.gif

טוב, אני לא אלאה אתכם בפרטים, מה גם שאני פשוט הרוג מעייפות.. החניכות היו חמודות לאללה והן אמרו שהן נהנו ושהן מתכוונות להמשיך לבוא, וזהו. אני ממש נהניתי.

פתחנו שנה בהפנינג ענק - היה כיף!!!

היי, מה המצב? איך בבי"ס, ואיך היו הפתי"שים (תפיחות שנה...)? אז לא הייתי פה יומיים, זה ביגלל שכל היום הייתי בצופים. בקצרה הלו"ז שלי מיום ראשון: 15:00 - חזרה מבי"ס 15:45- צופים, 00:30 - חזרה הבייתה שני: 16:45 - חזרה מבי"ס ישר לצופים 23:00 חזרה הבייתה שלישי: 7:00 (בבוקר!!!) - בצופים 22:15- בבית... (ובין לבין אין "קפיצות הבייתה"... כלום!!!) אז נתחיל בגיוסים: הכניסו אותי לד´ היה ממש סבבה ילדים חמודים, לימדנו אותם שירי מורל ושרנו כל הכיתה בצופים... אח"כ בהסקה פעילה היו לא הרבה תחנות: באולינג, דורגלים, גשר הימלאיה, פינת בישול ופינת יצירה. אני הייתי ביצירה, הכנו מוביילים - יצא ממש מקסים...
טוב, מבתי הספר רצנו ישר לשבט להתחיל להרים את ההפנינג... תיחצחנו וקישטנו את השבט, חבל"ז... והיו מלא תחנות(אני מקווה שאני לא שוכחת כלום): חדר קזינו, מלא סוגים של קליעה למטרה, קיוסק (עשינו 500 שקל), בתולת ים (יש מישהו שלא מכיר?), קרוסלה ע-נ-ק-ית, פינות יצירה מושקעות בטירוף (צביעה על גבס, תמונות מקטניות, שרשראות מפסטות, מוביילים, מר גמיש, ועוד...), שור זועם משופר, קריוקי, פינת הסבר על הצופים, ופינת בישול מושקעת: פיתות, קוראסונים, תפוחים בקרמל, כנפה שמיסתובב ומחלק אוכל, מה שלא תירצו... אותי תקעו בפינת בישול. כל ההפנינג טבלתי לחניכים תפוחים בקרמל וטיגנטי להם פיתות (בסוף לא עשינו על טבון כמו שצריך..). אז הייתי תקועה שם ולא יכולתי להיסתוובב להנות.. ביכלל לא ראיתי איך מפעילים את שאר התחנות.. באסה לי... הצלחנו להביא כימעט 400 חניכים (כפיים בבקשה!!!) אנחנו תותחים...! אבל הכי באסה הליווים, סידרו לי כזה ליווי מסריח, אתם לא מכירים את אזור אז אני לא יכולה להסביר אבל זה כמו שתיסעו מת"א לחיפה דרך אילת, ביגלל שהחניכים רצו פיצה..זה היה ממש מעצבן
אבל זב ניגמר מתישהו, וחזרנו לשבט לפרק הכל וגם הכרנו את המדריכת שיכבה החדשה שלנו (מדריכה תותחית, חבל"ז...) ואז הייתה לנו איזה היכרות איתה וחזרנו הבייתה שמחים (אחרי 16 שעות בצופים) וטובי לב...
(והיא אפילו הקפיצה אותי הבייתה!) נועה. נ.ב - ועדיין החניכים לא יודעים מי המדריכים שלהם... הם נישארים במתח עד שבוע הבא....

הפעוללה שלי.....:).....

אז ככה.......... אני מדריכה ה´ בנות...ולאחר גיוסים מתישים לחלוטין של שעתיים והפסד של שיעור ביולוגיה (המורה במילא שבתה), הגיעו לי לפעולה 9 בננות, יפות מצוחצחות ומאגניבות (אה...תשכחו את זה) ועשו לי טלנובלה שלמה.... שתיים מהן רבו אחת עם השניה ואז מאתי את עצמי פסיכולוגית לאחת, וניסיתי לתפוס את האחרת שברחה... עכשיו שאר הבנות, לא נתנו לי מנוחה "אני רוצה לשירותים, לשתות" בלאגנים וכו´... אבל!! הסוף הוא טוב...גם תירגלתי את שירותי כפסיכולוגית, גם השלמתי בין שתיהן, וגם עשיתי פעולה לא רעה בכלל...אני מקווה שכולם יגיעו ביום חמישי... אז תודה על ההקשבה...אני אשמח לתמיכה- אני מתמוטטת! אם זה יהיה ככה כל השנה...אני אפול- פורום התמיכה למדריכי- צאו לעבודה!!! סתם אני צוחקת- יהיה סבבה!! תחשבו שבכל רע חייב לצאת טוב מתישהו.. וחוץ מזה- יש צופים בהר יונה!!!!!!!! שבט דקל סבבה...(נצרת עילית- נידח לחלוטין)

הפעולה שלי לא היתה משהו...

עשינו כל מיני פעילויות ובסוף גילינו כמובן את המדריכים החדשים שהם בעצם שלושה, אחת מכרצל אחת מתדהר ואחד מאפיק שלנו. שני הדברים שבאמת היו טובים זה שבאו יחסית המון ילדים, ושלימדו אותנו את גן סגור או איך שלא קוראים לזה (אתמול בחמש אחרי הצוהוריים...) בשפת הסימנים! וזה ממש ממש מגניב!

אני בטוחה

שהמדריכים שלך עבדו קשה בשביל הפעולה הזאת ועם כל הכבוד מגיע להם קצת יותר פירגון

למעלה