פעולות בוגרים

פעולות בוגרים../images/Emo70.gif

האם בסניף שלכם יש פעולות בוגרים? באיזה תדירות נערכות הפעולות? במה עוסקות הפעולות? האם לדעתכם פעולות בוגרים זה הכרחי/חשוב/רצוי? מי מדריך הבוגרים שלכם? איך נעשות הפעולות? (כל הסניף? לפי שכבות?..)

idanshaf2

New member
פעולות בוגרים- חשוב מאוד

לפי דעתי פעולות בוגרים הן דבר מאוד מאוד מאוד חשוב שלצערי בוגרים נוטים להתעלם ממנו. בוגרים רבים מאמינים שמרגע הפיכתם לבוגרים הם יודעים הכל ואין להם יותר מה ללמוד. לפי דעתי בוגר שאינו מתחנך אין לו הזכות לחנך, כל תהליך או מערך שעוברים החניכים צריכים לעבור במקביל הבוגרים הרי איך הם ידעו לחנך את החניכים אם הם לא עברו את אותו המערך? בסניפים רבים קשה מאוד להרים את נושא פעולות הבוגרים עקב חוסר הענות של הבוגרים וחבל מאוד מה גם שלפעולות בוגרים יש אפקט מגבש ועוזר לפעילות כפית והפקת לחצים ומתחים בשכבת הבוגרים. אני מאוד מקווה שתדעו לעודד את הבוגרים בסניפים שלכם ואת המרכזים שלכם לשמור על נושא פעולות הבוגרים ולוודא שהן תתקיימנה..

hadita22

New member
פע' בוגרים..

האם בסניף שלכם יש פעולות בוגרים?אכן.. באיזה תדירות נערכות הפעולות?מממ פעם בשבוע... במה עוסקות הפעולות?כלמיני [גיבוש, יצירתיות, סתם כיף..
] האם לדעתכם פעולות בוגרים זה הכרחי/חשוב/רצוי?אממ זה חשוב... בגלל מה שעידן אמר וגם בגלל שזה מגבש ת'שכבה שלנו מה שלא קרה הרבה זמן.. מי מדריך הבוגרים שלכם?לא זוכרת את השם שלה
..אבל היא ריכזה את סניף כרמי יוסף פעם... איך נעשות הפעולות? (כל הסניף? לפי שכבות?..): לפי שכבות.. הפעולות דיי מזכירות ת'ימים שלנו בתור חניכים.. כולם ביחד, בלאגנים.. XD.. מי ישמע אנחנו זקנים כולה חמשושים:p

orlupo

New member
עונה

האם בסניף שלכם יש פעולות בוגרים? כן באיזה תדירות נערכות הפעולות? פעם בשבועיים בשבת תאורטית... אם לא מתבטלת הפעולה משום מה... [היתה רק פעולה אחת מתחילת שנה...
] במה עוסקות הפעולות? הראשונה והאחרונה [מקווה שלבינתיים...] היתה בנושא חורף. האם לדעתכם פעולות בוגרים זה הכרחי/חשוב/רצוי? חשוב מאוד ואפילו הכרחי. מי מדריך הבוגרים שלכם? 1/5 - נגה שכטר.
איך נעשות הפעולות? כל שכבה עם המדריך שלה... ורביד צודקת.. אנחנו פשוט מתנהגים כמו חניכים... ואפילו גולשים ממנה...

orlupo

New member
הייתה עוד פעולה לפני יומיים...../images/Emo9.gif

לפחות מדריכתינו לא מתעלמת מכך שישנו צורך להכנס לרצף של פעולות...

orlupo

New member
פעולה על הצבא...

שקשורה למרוץ לפיד... כנראה שעוד כמה פה עברו את אותה פעולה בדיוק...

../images/Emo136.gif../images/Emo137.gif

האם בסניף שלכם יש פעולות בוגרים?כן
באיזה תדירות נערכות הפעולות?כל שבוע
במה עוסקות הפעולות?במטרות שמי שמעביר אותם מחליט
האם לדעתכם פעולות בוגרים זה הכרחי/חשוב/רצוי?רצוי
מי מדריך הבוגרים שלכם?אפייייייי
איך נעשות הפעולות? (כל הסניף? לפי שכבות?..)חמישיות שישיות..ושביעיות שמיניות
נכון..חמישיות לא צריכים לעבור את אותם תכנים ששמיניות עוברים..אבל עדיין..יותר כייף לעבור כל הסניף ביחד
בסניפים קטנים יותר..יש יותר נוכחות
וזה גם יותר כייף
אני חושבת שאפשר לשלב..ולפעמים לעשות פעולות ושיותר מתאימות לחמישיות ולפעמים לשמיניות
אחלה שאלון

Rioter

New member
פעולות בוגרים ../images/Emo45.gif

האם בסניף שלכם יש פעולות בוגרים? כע
באיזה תדירות נערכות הפעולות? אחת לשבועיים, כל יום ראשון
במה עוסקות הפעולות? הייתה רק פעולה אחת שעסקה בצה"ל, לפני מירוץ הלפיד - והשניה התבטלה כי לא הגיעו מספיק בוגרים. (אני הייתי בין אלו שכן הגיעו..)
האם לדעתכם פעולות בוגרים זה הכרחי/חשוב/רצוי? רצוי.
מי מדריך הבוגרים שלכם? אינה (אני מקווה שככה כותבים את השם שלה
). היא מתוקה אמיתית!
איך נעשות הפעולות? (כל הסניף? לפי שכבות?..) כל הסניף יחד

למעלה