mass effect 2, pokemon go, final fantasy brave exvius
במאס אפקט אני כבר לקראת הסוף. נשאר לי עוד כמה סייד קווסטים ואז אני אלך למשימות הסיפור האחרונות. רמת Insanity באמת הייתה קשה מאוד, אבל המצב הלך והשתפר ככל שהתקדמתי וצברתי שידרוגים.
לרוע המזל אין כל כך ערך לסיבוב נוסף על המשחק. היה עדיף שהייתי מנסה לסיים על insanity מראש.
הפיינל פנטזי הזה לפלאפון יותר טוב ממה שחשבתי. אפשר לזמן שם דמויות מכל משחקי פפ הישנים (עד 12 אני חושבת כי לא ראיתי דמויות מ-13 בינתיים) ולצרף אותם לקבוצה. אני ישר זרקתי את שתי הדמויות הראשיות של המשחק הזה כי הן לא מעניינות ובזבזתי את כל הקריסטלים שלי על זימון דמויות. הדמות הכי חזקה והראשית שלי כרגע היא Garland מפפ9 שקיבלתי אותו ב-rank הכי גבוה שאפשר לשדרג אליו ויש לו גם מתקפות פיזיות וגם קסמים והמתקפה המיוחדת שלו פוגעת בכל האויבים עם dark element, בקיצור הוא מושלם. חוץ ממנו יש לי גם את ויוי מפפ9 בתור קוסם, ליאו מפפ6 בתור לוחם ועוד כמה מפפ ישנים יותר שאני לא הכי מתמצאת בהם. חסר לי רק מישהו שיהיה white mage אבל לא יצא לי להגריל מישהו כזה טוב.
כבר הגעתי ליבשה השנייה והשגתי שני summons סיירן ואיפריט. אבל האמת שדי נטשתי את המשחק ברגע שיצא הפוקימון גו.
בפוקימון יש לי כבר כמעט 60 פוקימונים. בין הנדירים שתפסתי יש לי את דרטיני, צ'נסי וקאבוטו. המשחק אולי לא הכי מהודק אבל הקונספט גאוני בשילוב עם המותג של פוקימון.