פעולות שיכבה....

פעולות שיכבה....

הודעה לשכב"גיסטים בילבד.... לא, סתם
אבל רק שכב"גיסטים יכולו לענות: תגידו מה אתם עושים בפעולות שיכבה? אני שונאת את הפעולות שלנו!!! אמרו לנו שזה הדבר הכי חשוב שיש, שעדיף להפסיד פעולה שאנחנו מעבירים מאשר להפסיד פעולת שיכבה, שאלו פעולות שלומדים מהן מלא, שהן אלו ששומרות עלינו בתור שיכבה מגובשת וכו´ וכו´... אבל יש לנו פעולות ממש מפגרות!!! נניח אתמול הייתה פעולת קיץ - שאני - ואני לא מגזימה - הייתי מתביישת להעביר אותה לחניכי ד´. כאלו מישחקים שטותיים בלי שום תוכן, שום חידוש, שום כלום! ליגמור בקבוק שתייה הכי מהר, לאכול גלידה הכי מהר, מהעביר מיים מקערה אחת לשנייה, תיפזורת של מילים של קיץ זהו בערך. האמת, זה מזכיר לי בדיוק את הפעולת פתיחה של כיתות ד´! וגם שאר הפעולות משעממות ומפגרות כאלו, בלי מתודות מקוריות, סתם הכל יבש. נניח פעולת צפיות - היה סבב כל אחד אמר מה הצפיות שלו לשנה ויאללה הבייתה. בלי שום מתודה, שום כלום! זה כזה לא כיף!!! והמדריכה - איך כולם היתלהבו מימנה כשפגשו אותה... אבל זה די עבר אחרי הפעולה הראשונה... היא כזו חמודה, חברותית מצחיקה, חברה שלנו והכל, אבל פעולות היא פשוט לא יודעת לעשות!!! וכולם בשכב"ג ובצוות הבוגר מחזיקים מימנה, והיא פשוט לא כזו... טוב, זהו, הוצאתי את העצבים שלי על הפעולות המשעממות שלנו... עכשיו תספרו אתם כמה כיף בפעולות שיכבה שלכם, כדי שאני אוכל לקנא
לילה טוב, נועה.

אמממ...

אני דווקא אוהבת משחקים מטומטמים זה מזה מצחיק אותו אני יכולה כל הפעולה לא להפסיק לצחוק! אבל בכל זאת אם כל פעולה ככה אז זה כבר מטומטם אבל זה נחמד ככה פעם ב... לשבור תקרח זה משעשע... לנו עדיין לא היה פעולת שכבה אבל יש לנו פעולות שכב"ג וזה ממש כיף! אני מזה אוהבת אותם! כי כל השכב"ג ביחד ויש משחקים מטומטמים... אני הכי אוהבת אונס ואי זה משחק משעשע ביותר במיוחד עם המכות הרציניות שהולכות עם השכב"ג שלנו... באסה לחניכים.. אסור לכם לשחק את זה חחחחחח!!! (צחוק מרושע)

גלי את לא זוכרת?

חח אסרו לשחק את המשחק הזה בגלל שהוא לא יודעת...לא חינוכי... בעיקר בגלל השם. אז אם את משחקת עכשיו משחקים ואותיות...זה אותו דבר! אפילו עשו על זה כתבה בעיתון ירושלים... ושמו תמונה של השבט שלנו... איזה מעצבנים.....חחח

yuyu yop

New member
מה לא חינוכי בו?? זה משחק גדול!!!

שיחקתי אותו 1002 (בסדר בסדר 1001...) פעמים!!! לא בצופים אבל זה גם נחשב לא?

SAG E

New member
אני לא חושב שזה יותר חשוב ...

מפעולת חניכים.. ממש לא. פעולות שכבה של השכב"ג נותנות למדריכים לחזור ולהינות מפעולות וגם מגבשת את השכבה שזה דבר ממש ממש חשוב!! אבל אני רואה שהפעולות בלי מתודה שבפעולת שכבה זה דבר ממש חשוב. למזלי שנה שעברה היה לי מדריך שהיה בי"ב אולי אבל הוא מדריך ממש מעולה ובגלל שהוא היה מדריך ט´ שלנו הוא גם הכיר את השכבה והבעיות שלה. השנה עוד לא הייתה לנו פעולת שכבה אחת ואפילו לא פגשנו את המדריכה החדשה שלנו אז ין לי מה להגיד בקשר לזה....

SAG E

New member
טוב אתצלנו זה לא בדיוק ככה

הפעולות שכבה שלנו שנה שעברה היו ממש טובות מכמה סיבות: 1. המדריך היה מי"ב והוא היה המדריך שלנו בט´ ככה שהוא הכיר את השכבה והבעיות שלה 2. הוא מדריך ממש מעולה והכיר הרבה מטודות וגם היה ממש חבר שלנו וידענו שאפשר תמיד לסמוך עליו. השנה עוד לא היו לנו פעולות שכבה ואפילו לא פגשנו את המדריכה שלנו, אני רק יודע שזאת מדריכה. ובאמת בשביל השכב"ג פעולות שכבה יכולות להיות מאוד חשובות כי זה נותן להם הזדמנות לפרוק קצת עצבים וגם ליהנות קצת..

למעלה