פעולת הגלילה לאחר שיחזור עורלה

פעולת הגלילה לאחר שיחזור עורלה

נשלחה אלי שאלה שאיני יודעת את התשובה עליה, אשמח לעזרת מי שיודע, שיחזר/משחזר, קרא על כך וכו'.

למי שלא יודע, הגלילה הוא פעולה יחודית שהעורלה עושה בעת יחסי מין ואוננות, כשהיא נעה מעלה ומטה על גבי העטרה. אפשר לראות את זה כאן: מצד ימין למטה תמונה אחרונה (מעין סרטון מחזורי).

האם לאחר שיחזור עורלה מתקמת אפקט הגלילה בעת אוננות ויחסי מין? אם כן, האם בכל המיקרים? ובאותה יעילות?

איך קוראים לפעולת הגלילה באנגלית?

אם יש לכם תשובה אשמח לדעת את מקורה

תודה

MotheRonit

New member
הי. בקבוצה בפייסבוק יש כמה משחזרים

אם אינך שם (בפייסבוק או בקבוצות) אני יכולה לשתף הלאה ולהפנות לפה/להעתיק את התשובות

MotheRonit

New member
"נגד ברית מילה"... כמה מקורי

אתחיל שם ובמידת הצורך אפרסם בעוד קבוצות

&nbsp

oleander 86

New member
גלילה

היי, אני משחזר כבר כמעט שלוש שנים. פעולת הגלילה נקראת באנגלית Gliding.
הגלילה מאוד תלויה במשחזר ובמה שהוא נשאר איתו. לי יש גלילה די טובה, אבל החיתוך מאוד עקום (מעט עור פנימי בצד הקדמי) ויש קו צלקת מאוד משמעותי. יש בחורים שאצלם הרקמה יותר המשכית ואין הפרעה בגלילה, זה מאוד משתנה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם התכוונת לצרף קישור אני חוששת שהוא התפקשש...

An0nym0us

New member
תשובה

לאחר שחזור עורלה (או ברגע שיש מספיק עור) מתקיימת הגלילה המתוארת (גם באוננות וגם במהלך יחסי מין).
לא שמעתי על מקרה של שחזור שהסתיים בו זה לא קרה.

אבל,
הטבעת השרירית שבקצה העורלה (ridged band) מוסרת במילה לכן יהיה צורך ביותר עור על מנת שתהיה גלילה אפקטיבית וכן העור יהיה פחות הדוק/צמוד לעטרה.
בנוסף ברוב המקרים הפרנולום מוסר חלקית או בשלמותו ולכן לא יהיה גורם שיגביל את הפשלת העורלה המשוחזרת כלפי בסיס הפין.

אני סבור כי אפקט הגלילה לא יעיל באותה מידה בהשוואה לעורלה טבעית אבל מבחינה פונקציונלית (הקלה על החדירה במהלך יחסי מין למשל) אין הבדלים גדולים.

מי שזה ממש מעניין אותו יכול למצוא דוגמאות באינטרנט שמשחזרים העלו.

למעלה