פעולת הכרות טובה...

פעולת הכרות טובה...

העברתי פעולת היכרות מעולה לחניכים שלי ביחד עם השותף להדרכה שלי (פעולה2..פעולה ראשונה הייתה משהו כמו טירונות...)...הגיעו רק 4 ילדים אבל הרעיון בכללי רעיון טוב.. שיחקנו איתם בתור משחק פתיחה אמת ושקר שזה נתן להם טיפ פרטים עלינו..והכנו שאלון מראש וחילקנו אותם ל2 קבוציות והם היו אמורים לעשות מעין מרוץ שליחים ולהגיע לדף שאלות ולענות כל אחד לבד את התשובה הנכונה והם היו אמרוים לסיים הכי מהר...זה נתן להם רקע טיפה עלינו ועוד סיפרנו להם עוד עלינו...אח"כ הכנו כמה שאלות אליהם ושאלנו אותם מה הם מצפים להמשך השנה,איזה פעולות הם רוצים,איך היה להם בקיץ,מה הם יכולים לספר לנו על הקבוצה ועל הכיתה שלהם...(כיתה קבוצה)...אח"כ עשינו איתם משחק אמצע או שלושת רבעיי...והם אוהבים את המשחק מחבואים אז שיחקנו איתו...אח"כ קבענו איתם ימים לפעולות ועוד עשינו איתם טיפה צחוקים ואז שיחקנו עוד מחבואים ושאלנו אותם בסוף אם הם נהנו והם אמרו (*בהתלהבות*)שהם ממש נהנו...כי הם אוהבים לרוץ והם עשו איתנו המון צחוקים אז הם ממש אהבו....אגב אני מדריכה כיתה ה'...

CreuEllA

New member
היי אני אלה

אני מד"צית בקן עמק הירדן (הנוער העובד והלומד, כמובן..) אני צריכה עזרה-הקבוצה שלי היא קבוצה חדשה, ואני מחפשת רעיונות לפעולה לבחירת שם..יש למישהו הצעה?

הפעולת שם שאנחנו עשינו להם...

עשינו לקבוצה שאני מדריכה חבילה עוברת שיש בה כל מיני משימות שלא קשורות לשם כמו להקיץ את הקן פעמיים בריצה או ללכת לקומורית החדשה ולומר לה:"נועה אני אוהב אותך" ולתת לך חיבוק (כמובן חניכים עושים את זה..)ואז יש משימות- קבעו לקבוצה שם,קבעו לה סמל,המציאו לה מורל,עכשיו תבחרו משחק אמצע,עכשיו לומדים מורלים קייניים,עכשיו לומדים מורלים מחוזיים ותנועתיים ואפשר להוסיף עוד משימות שייתשאימו לקבוצה שאת מדריכה....ובסוף בהפתעה יש צ'ופר של חולצות תנועה מפלקאט כחול שכתוב עליו אני בקבוצת....אפשר להפוך אותו למגנט או לשרשרת...מקווה שעזרתי...

למעלה