פעולת מים..

פעולת מים..

יש למישהו רעיונות למשחקים עם מים? בנתיים עלה לי 21 עם בלון מין, להעביר מים מדלי לדלי עמודו עם בלון מים. חשוב לי לא לבזבז יותר מדיי מים בפעולה, ככה שלקחת צינור ולהתחיל להשפריץ על כולם לא יבוא בטוב... הפעולה היא לחניכים בכיתות ד'-ו'... תודה!

אלונה יקרה,

ראשית, ברוכה הבאה לפורום. את מוזמנת להיות חלק פעיל כאן ולעזור לנו להרכיב את מרכז ההדרכה הוירטואלי. שנית, אם תאמרי לי מה נושא הפעולה ומהי מטרתה אני אשמח לעזור לך
בהצלחה

כל מיני משחקי מים,

לכבוד הקיץ שבא לטובה[: חלק ממערך קיץ- תהיה גם פעולת חכם בשמש וצריך למצוא עוד כמה רעיונות לפעולות...

אז הנה כמה משחקים../images/Emo13.gif

יצירה צייר מה אתה רוצה לעשות בחופש הגדול. העבודה מתבצעת עם צבעי מים- החומר נעים למגע ומתאים לפעולה.
תחרות שתיית מים לוקחים 2 בקבוקי תינוקות וממלאים בהם מים. בוחרים 2 זוגות. אחד צריך להשקות והשני צריך לשתות- הזוג הראשון שמסיים את בקבור המים ראשון נותן לקבוצה נקודות.
שירי מים מחלקים לכל קבוצה דפים ועטים והקבוצה שכותבת בדקה וחצי הכי הרבה שירים עם המילה מים מקבלת את מלוא הנקודות.
חכם בשמש צרפתי לך פעולה שנכתבה כאן כבר בפורום. בהצלחה

L o l e e t a

New member
משחקים.

אוקיי..אני אנסה להזכר במה שעשינו בפעולת שבועות.
קליעה למטרה:צריך למלא בלונים במים,לקשור אותם עם חוט לאיזה עץ[או כל דבר אחר שאפשר לתלות אותם עליו]. ועם חצים לפוצץ את הבלונים.
מלחמת מים:למלא בלונים במים ולזרוק אחד על השני.
שרשרת בגדים:הכיתות צריכות להתחרות אחת עם השנייה ולעשות שרשרת בגדים.
חכם בשמש:מחלקים את החניכים לקבוצות שלהם,והם צריכים לעשות 'חכם בשמש' בכל דרך יצירתית.ציור,פיסול..הכל.אפילו לבחור חניך מהקבוצה ולהפוך אותו לחכם בשמש. מקווה שעזרתי..

למעלה