פעילויות אקסטרים הקשורות למז"א סוער

drs99

New member
פעילויות אקסטרים הקשורות למז"א סוער

אני מעוניין בפעילויות אקסטרים הקשורות למזג אויר סוער. טיולים בעת סערה, ורחצה בים בימים חורפיים. האם בפורום מתעסקיםבנושאים האילו?

natyh

New member
רק במזג אוויר סוער

כל פעילות האקסטרים זו פעילות מזג אויר סוער . ואני אחכה שעירן יכתב על כך משהו , או אולי חגית , ואחר כך אגיב . נתי

drs99

New member
כוונתי לטיולי סערות, ורחצה בים סוער

בפעילויות למזג אויר סוער התכוונתי לטיולי סערות, כלומר לצאת לטבע בעת סערה, ואז לראות זרימות מרשימות במיוחד, ורוחות חזקות והשפעתן על הטבע וכו'. שמעתי שיש קבוצות טיולי אקסטרים שעושות זאת, ואני מעוניין במידע עליהם. בנוסף, אני מעוניין גם ברחצה בים במזג אויר סוער (לא גלישת גלים אלא רחצה), שהיא בעיני חוויה בפני עצמה בתור חובב רחצה בים בעונת החורף בכלל (כאשר מי הים לא כל כך חמים כמו בקיץ).

giladmos

New member
לגבי רחצה בים סוער

לגבי הרחצה בים סוער, אני רק יכול להגיד לך להיזהר מאד ! אני ניסיתי את זה לפני כמה שבועות והייתי בטוח שאני לא יוצא משם חי... מומלץ חליפה ורצוי חגורת הצלה/ציפה תהנה

hagitoz

New member
פעילויות אקסטרים

הי, אני עדיין מנסה למצוא לך את הפעילויות אקסטרים למזג אויר חורפי אבל משום מה לא כל כך קל למצוא :) בכל אופן יש פורום של טיולים בארץ שאתה יכול לנסות לשאול שם ואולי הם שמעו על טיולי אקסטרים שאני עדיין לא שמעתי, אני אמשיך לבדוק עבורך ואולי יעזרו לנו החברים בפורום , חגית עוז

למעלה