פעילויות בנושא החיילים החטופים
היי לכולם, לא בדקתי את ההודעות הקודמות אז מראש אני מצטערת אם אני חוזרת כאן על משהו... אבל זה חשוב: אחת לשבועיים בימי שישי אנחנו מקיימים משמרות מחאה בין השעות 10-11:30 מול בית ראש הממשלה בירושלים. (פינת הרחובות עזה ורמב"ם) חשוב מאוד לגייס כמה שיותר אנשים שיבואו ויצטרפו אלינו, ובכך לעורר הד ציבורי שיעלה כמה שיותר את המודעות בנושא החטופים. אנחנו נמשיך ונפגין ולא ננוח עד שיחזרו הבנים הביתה. זו החובה של כולנו ! בנוסף- מספר ימים לאחר חטיפתו של גלעד שליט כתבתי שיר, וזמן קצר לאחר מכן הוא הפך מתאים גם למקרה של אודי גולדווסר ואלדד רגב. ביקשתי מחברה טובה שלי להלחין אותו ולשיר, ואני מזמינה את כולכם לשמוע אותו באתר "הבנים". השיר נקרא "רק תשוב"- אני מקווה שהוא מצליח להעביר את המסר... http://www.habanim.org/milestone_song_raktashov.html קראתי את מה שכתבה תאיר כמה הודעות מתחתיי, והיא צודקת. שירים לא יעזרו להחזיר את אלדד, אודי וגלעד הביתה. אבל עדיין כל דבר קטן תורם למאבק, מראה למשפחות החטופים שאנחנו איתם ושהם לא לבד.. המאבק לא צריך להיות רק שלהם. אז אצלי הכל התחיל מהשיר, ואח"כ לעצרת, ומשם להפגנות, פעילויות והדרכות... אני מזמינה גם אתכם לקחת חלק בפעילויות בנושא, כי אמנם כל אחד מאיתנו הוא רק בורג קטן במערכת, אבל יחד אנחנו עם אחד שיכול להזיז עניינים ולהשפיע. מי שרוצה לשמוע פרטים נוספים על משמרות המחאה בירושלים (המשמרת הבאה תתקיים ביום שישי הקרוב, ה - 29.9.08 ) מוזמן לשלוח לי הודעה ואשמח לעזור לו. אנו גם מקיימים פעילויות באוניברסיטת בר אילן, מי שלומד שם ומעוניין גם כמובן יוכל ליצור איתי קשר. שבוע טוב לכולם, מצפים לבשורות טובות... מאיה