פעילויות בנושא החיילים החטופים

shira amsalem

New member
../images/Emo207.gif

בס"ד
משמרת מחאה -בואו לתרום שעתיים מזמנכם למען אודי, אלדד וגלעד - העבירו הלאה!!!
מיקום: ת"א - עזריאלי, חיפה- מרכז זיו, קריות -צומת צבר העבירו הלאה לחבריכם!!! Email: [email protected] משמרות מחאה חדשות יוצאות לדרך.. המשמרות תחלנה את פעילותן מה 07/03/08 כל המשמרות פועלות ביום שישי בשעות 11:00-13:00 בואו לקחת חלק במאבק להחזרת החטופים!!! לקבלת פרטים נוספים: חיפה - דימה 0547885373 ת"א, קריות - תומר 0544728787 לצפיה בעוד פעילויות למען החטופים: http://www.habanim.org/activity.html

MayaPendler

New member
פעילויות בנושא החיילים החטופים

היי לכולם, לא בדקתי את ההודעות הקודמות אז מראש אני מצטערת אם אני חוזרת כאן על משהו... אבל זה חשוב: אחת לשבועיים בימי שישי אנחנו מקיימים משמרות מחאה בין השעות 10-11:30 מול בית ראש הממשלה בירושלים. (פינת הרחובות עזה ורמב"ם) חשוב מאוד לגייס כמה שיותר אנשים שיבואו ויצטרפו אלינו, ובכך לעורר הד ציבורי שיעלה כמה שיותר את המודעות בנושא החטופים. אנחנו נמשיך ונפגין ולא ננוח עד שיחזרו הבנים הביתה. זו החובה של כולנו ! בנוסף- מספר ימים לאחר חטיפתו של גלעד שליט כתבתי שיר, וזמן קצר לאחר מכן הוא הפך מתאים גם למקרה של אודי גולדווסר ואלדד רגב. ביקשתי מחברה טובה שלי להלחין אותו ולשיר, ואני מזמינה את כולכם לשמוע אותו באתר "הבנים". השיר נקרא "רק תשוב"- אני מקווה שהוא מצליח להעביר את המסר... http://www.habanim.org/milestone_song_raktashov.html קראתי את מה שכתבה תאיר כמה הודעות מתחתיי, והיא צודקת. שירים לא יעזרו להחזיר את אלדד, אודי וגלעד הביתה. אבל עדיין כל דבר קטן תורם למאבק, מראה למשפחות החטופים שאנחנו איתם ושהם לא לבד.. המאבק לא צריך להיות רק שלהם. אז אצלי הכל התחיל מהשיר, ואח"כ לעצרת, ומשם להפגנות, פעילויות והדרכות... אני מזמינה גם אתכם לקחת חלק בפעילויות בנושא, כי אמנם כל אחד מאיתנו הוא רק בורג קטן במערכת, אבל יחד אנחנו עם אחד שיכול להזיז עניינים ולהשפיע. מי שרוצה לשמוע פרטים נוספים על משמרות המחאה בירושלים (המשמרת הבאה תתקיים ביום שישי הקרוב, ה - 29.9.08 ) מוזמן לשלוח לי הודעה ואשמח לעזור לו. אנו גם מקיימים פעילויות באוניברסיטת בר אילן, מי שלומד שם ומעוניין גם כמובן יוכל ליצור איתי קשר. שבוע טוב לכולם, מצפים לבשורות טובות... מאיה

G I R L P

New member
יש פעילויות באיזור תל אביב?

אם כן, אני גרה ממש במרכז. אשמח להתנדב ולעזור בכל דבר.

MayaPendler

New member
בתגובה ל GIRL P

בעיקרון ידעתי שהולכים להקים משמרות מחאה גם בת"א אבל לא ידעתי פרטים מדוייקים עד עכשיו... אז קודם כל את יכולה להגיע לעזריאלי כמו שתומר כתב, או שתצטרפי אליי למשמרות בירושלים.. אולי גם אני באמת אתחיל להגיע לת"א, נראה כבר. אני סטודנטית באוניברסיטת בר אילן ובעוד כמה שבועות אני וחברה שלי נקים דוכן הסברה בנושא, ואת יותר ממוזמנת להצטרף אלינו גם אם את לא לומדת בבר אילן דרך אגב. הקמנו בעבר את הדוכן הזה כמה פעמים, ככה שאני יודעת איך זה יילך ולא צריכה להיות שום בעיה. המון תודה לך!

למעלה