פעילויות מחוץ לבית

פעילויות מחוץ לבית

איזה דברים אתם אוהבים לעשות מחוץ ל-4 הקירות הפרטיים שלכם? והכוונה ל-הכל. כל מה שעושה לכם טוב ומעניין.

BellA עלמה

New member
אממ

לטייל בטבע
לצעוד על חוף הים(לצערי את הדברים האלה אני לא עושה הרבה)
לבקר חברות
סתם להתפנק בבית קפה

liza26

New member
אוהבת את הרגשת החופש שמחוץ לבית

אני אוהבת לטייל, לשאוף אויר סתם להסתכל על אנשים מה שנקרא "להתאוורר"

../images/Emo142.gif דברים שאי אפשר לעשות בבית

לעשות צעידה לילית מקיפה של כל העיר מאוחר בלילה כשמתחילים להפעיל ממטרות. ככה כשמתחיל להיות חם מההליכה - נכנסים מתחת לממטרות כל הזמן :)
בכלל, לרקוד מתחת לממטרות. זה אדיר.
ללכת בשעות בין הערביים לים. להכנס למים עם השקיעה. להעריץ את השקיעה.
לנסוע לטיולים. טיולי מסלול ג'יפים או הליכה. להגיע לאתרים המובלעים בתוך ים של ירוק. כמו מבצרים נטושים, שדות פריחה.. נחלים ונחלי אכזב. כל מיני.

ניאו30

New member
יווווו,איזה כיףףףףף!

פעם כל החיים שלי התרכזו באותם 4 קירות פרטיים,ואז התחלתי:
לרקוד,לרקוד ועוד לרקוד(האמת שגם בתוך הבית לפעמים
...)
לעשות מדיטציות על חוף הים של תל אביב מול השקיעה
לשחק משחקי ילדים(גם עם מבוגרים ובטח שגם עם ילדים
)
לטייל בטבע הנפלא,בעדיפות למקומות קרים,גשומים ורוחות חזקות (סטייה פרטית שלי
)
לפגוש אנשים חדשים,וגם חברים ישנים(או אפילו בליינדייטים מלחיצים). באופן כללי כל יציאה החוצה עושה לי טוב עכשיו,גם מבחינה פיזית,כי אני אוהב לנשום אויר נקי,אני אוהב להרגיש חופשי ומשוחרר אחרי כל כך הרבה שנים בתוך ה"כלא" הפרטי שלי,וגם כמובן מבחינה נפשית/רגשית וכדומה-מרומם את הנפש ומתבלן את הנשמה. אמממ,כרגיל אצלי-מדובר בעיקר ולא בהכל...למשל,רק לפני כמה ימים הייתי בערב שירה,והיה כיף לא נורמלי! אותו כנ"ל קריוקי,שהייתי בו פעם אחת במסיבה עם הילדים ודווקא שם מכל המקומות הצלחתי לקום ולשיר(אבל אני חושב שבקרוב אני אעשה עוד ערבים כאלו).

רננהלי

New member
חוץ

ללכת לטיולים ארוכים ואפילו קשים (נורא אוהבת לטייל). אבל זה אי אפשר לעשות לבד כי זה מסוכן. וגם צריך לפנות לפחות יום בשביל זה.
אפשר גם סתם ללכת למקום יפה וקרוב מחוץ לעיר (אני לא תלאביבית, כך שים זו לא אופציה, אבל הרי ירושלים הם מדהימים ויש המוני מעיינות קטנים ופינות חמודות)
להסתובב ברחובות אם לא חם מדי ולחשוב או שלא. לשבת באיזה גן נחמד על הדשא ולקרוא או סתם לנוח ולהסתכל על האנשים סביב (זה יכול להיות מאוד מעניין).
ללכת למוזיאון
ללכת לתיאטרון
לכת לסרט הלואי והייתי עושה יותר את 3 הנ"ל
לנסוע לבקר חברים (לא מספיק עושה) בקיצור הלוואי והייתי יוצאת יותר החוצה אבל נראה לי שזה טיפה משתפר, ושאני מבלה יותר מחוץ ל4 הקירות שלי. בתקווה להמשך שיפור....

מוסיפה (על כל המקורי - את הבנאלי)

להירשם לאיזה חוג העשרה
לעשות ספורט
לא לחזור ישר אחרי העבודה - אלא להוסיף עוד משו לשיגרה
בע"ח - כשיש, אז תמיד יוצאים החוצה וזה תמיד מעניין
לצלם - אין כמו תחביב כסיבה להסתובב בחוץ ולראות את העולם אחרת
לצייר - כמו הסעיף הקודם

למעלה