פעילויות נטוריסטית - לא רק בריכה

קוואנט

New member
פעילויות נטוריסטית - לא רק בריכה

פעילויות נטויריסטיות רבות כוללות, איך לא, בריכות, ים ומקורות מים באופן כללי. עם זאת, ישנם גם דברים רבים שהיינו רוצים לעשות בלי קשר למים. באילו פעילויות נוספות הייתם רוצים להשתתף מלבד פעילויות שכוללות את האייץ' שתיים או? סדנאות בישול? משחקי חברה? ימי ספורט? אני באופן אישי מת לגלגל סושי
, אבל כנראה שזה רק שגעון שלי
.

קוואנט

New member
גם אפשרות ../images/Emo13.gif

רק שאני הייתי נזהר מאוד מלהתקרב לגחלים הלוחשות
. בכל זאת, העניינים רגישים
.

Hannusha

New member
טוב, אני צמחונית, אז סושי ועל האש-

לא ממש
אבל כל פעילות בטבע נשמעת לי כמעט מובנת מאליה. מדיטציה במעגל גדול או דברים מהסוג הזה- מתיישבת לי בול על כל הנושא. רק כדאי להכין משהו לשבת עליו...

Hannusha

New member
אה, וגם קריאת ספרים איכשהו,

אבל זה פשוט כי אני תולעת ספרים, ויכולה ורוצה לקרוא בכל מצב... אני קוראת בתחנת האוטובוס, באוטובוס, בתור בבנק/קופ"ח/כל תור שהוא, לפני השינה, בזמן הארוחה, וכמעט בכל מקום...

משחקי חברה נשמע נחמד ../images/Emo140.gif

לעשות ובאופן אישי גם לא איכפת לי לגלגל סושי נשמע טוב. אתה מכין ואני באה לאכול איך זה נשמע לך????

giora10

New member
מפגשים בבתים פרטים

בעבר נסינו כמה פעמים לארגן מפגשים בבתים ואפילו היה ערב בבית קפה בת"א (בעירום). כל אלה לא הצליחו, והסיבות הן: לא נמצא בית מתאים לארח את אלה הרוצים להפגש. לא הגיעו מספיק אנשים למפגש בבית הקפה, בנוסף היו כאלה שאמרו שהתכנית לא הייתה טובה. אני לא הייתי שם, אבל העובדות אומרות שמפגש מסוג זה לא חזר על עצמו. בסופו של דבר החליט וועד העמותה על מפגשי חוף/בריכה ובחורף על אתרי ספא (בריכה, ג'אקוזי, סאונה)

קוואנט

New member
ועכשיו נסתכל על חצי הכוס המלאה../images/Emo13.gif

יש רצון, יש משתתפים מעוניינים, ואם זה לא עבד בעבר - אין שום סיבה שזה לא יעבוד שוב בעתיד. כאן המקום ליזום גם בלי קשר לעמותה, ויש לי תחושה שאם ננסה להרים מפגש "יבש", יבואו לא מעטים. יש מישהו שמוכן לנדב את ביתו עבור קבוצה קטנה? גלגול הסושי - עלי
.

40גבי

New member
יופי של יוזמה קוונט

מישהו כזה צריך להיות מישהו שגר לבד , או שמשפחתו/בת-בן זוגו גם בעניני נודיזם ומי קבע שלשבת 8-10 אנשים ולהעביר ערב בכיף זה רע? הבעיה היחידה היא שאני מניח שצריכים להיות אנשים משני המינים. גבי

40גבי

New member
כלומר אין מפגשי קייץ פרט לחוף?

גיורא הקייץ עוד מעט מגיע האם בקייץ לא נערכים מפגשי ספא/בריכה אלא רק חוף? אני מניח שלא כל מי שאוהב בילוי בעירום בהכרח אוהב ים. האמת היא שלא ממש ברור לי האם המושג נאטוריזם בא מרעיון "טבעיות" להרגיש טבעי עם עצמך. או מלשון "טבע" - שהפעילות מיועדת לאתרים בטבע. או שאולי שתי במשמעויות נכונות? גבי

Hannusha

New member
ספא ובריכה נשמעים מצויין.

וזה למרות שאני דווקא אוהבת ים...

קוואנט

New member
אין לי בעיה עם עצלני הגלגול...

תעזרי לארגן את המניין, ואני מתחייב בזאת להכין את הסושי
.

AlteX

New member
קצת באיחור, אבל

פעם שמעתי על טיולים בעירום בטבע, וזה נשמע לי באמת נפלא. חוץ מזה בזמנו דובר על ספא נטוריסטי שגם זה רעיון נפלא... עוד דבר ידוע בעולם זה רכיבות אופניים בעירום. יש לי גם רעיון שאני מקווה להגשים יום אחד והוא הקראת שירה/פרוזה בעירום. בתור אחד שכותב שירים פה ושם אני חושב שלהקריא שיר בקול רם מול קהל (אפילו מצומצם יחסית) זאת חוויה מרגשת מאוד. לעשות את זה בעירום כנראה חוויה מרגשת פי כמה. להתחבר לעצמי, לרגשות שאני מביע באותו השיר שאני מקריא, תוך כדי זה שאין בעצם שום דבר שיסתיר לא את גופי ולא את נשמתי מפני הקהל... וואו. רק לחשוב על זה מעביר בי צמרמורת. אני חייב לנסות את זה פעם.

למעלה