פעילויות קיץ משפחתיות באקים ת"א

עמיקםרז

New member
פעילויות קיץ משפחתיות באקים ת"א

להלן הודעה שהגיעה אלי מיו"ר סניף אקים תל-אביב, אורית הלפרין: הי עמיקם, מה שלומך? אשמח לדעת מנין הגב' ששואלת על נופש משותף. גם אלי מגיעות פניות ממשפחות המבקשות לארגן נופש משותף. יכול להיות שאם תתקבלנה פניות רבות, שווה לעשות בירור בבתי מלון באיזורים שונים ע"מ לקבל תעריף קבוצתי מוזל. אצלנו בסניף קיים פרוייקט שנקרא 'פרוייקט שפיים'. זהו פרוייקט ייחודי בת"א, המשותף לסניף, למח' לטיפול באדם המפגר בעיריית ת"א, ולארגון אילן. זהו פרוייקט סוף שבוע בשפיים לכ-20 משפחות מעוטות יכולת. אנו שולחים אותם לסוף שבוע בשפיים, הכולל פנסיון מלא ושפע אטרקציות, והשנה זוהי השנה הרביעית בה אנו מקיימים את הפרוייקט. מחמם את הלב לראות משפחות שבדר"כ ידן אינה משגת יציאה לנופש- נופשות,נהנות וממלאות מצברים. פעילות נוספת המשותפת למשפחות,אשר הפכה כבר למסורת, היא מפגשים בפארק הירקון לימי כיף משותפים, שבמהלכם אנו 'עושים על האש'. אני שמחה לספר שלמפגשים אלו מגיעות משפחות רבות, ואם ישנן משפחות המעוניינות להשתתף, אשמח אם תפנה אות אלי. המפגש הבא יתקיים באמצע חודש אוגוסט. עמיקם, אני יותר מאשמח באם תוכל להגיע לאחד המפגשים. כמו כן, במהלך סוף השבוע בשפיים, אני נוהגת לבקר את המשפחות עם נציגות מהעירייה. תוכל להצטרף לביקור באם תרצה, ולהתרשם בעצמך. לגבי ארגון פעילויות משותפות כאלו או אחרות, אשמח כמובן לסייע ככל יכולתי. להתראות-אורית מספרי הטלפון של סניף אקים תל-אביב: 03-5254283, 03-5255447. פקס: 03-5254749.

רוזט

New member
מעוניינת להשתתף בפעילות הנ"ל

אורית שלום אני אם חד הורית מטופלת בחמישה ילדים שהצעיר ביניהם מוגדר עם פיגור קל שנים שהוא מבקש ממני לצאת לאילת או לבתי מלון שונים, ואין באפשרותי וביכולתי לתת לו את מבוקשו ומאוד שמחתי לקרוא שיש פרוייקט כזה עם פעילויות מגוונות, מאד אשמח אם תוכלי לעזור לי ולהודיע לי על פעילויות כאלה או אחרות. בתודה מראש רוזט.

עמיקםרז

New member
סניף אקים באשקלון

רוזט שלום, אני מבין מהודעה אחרת שלך שאת תושבת אשקלון. באשקלון קיים סניף פעיל מאוד של אקים, ואני ממליץ לך ליצור קשר איתו בטלפון 08-6763695, כדי לשאול על פעילויות נופש של הסניף ועל אפשרות להשתלב בפעילויות נופש של סניפים אחרים. אם תתקלי בבעיה ביצירת קשר עם הסניף, כתבי-נא אליי ואשתדל לעזור. ב ה צ ל ח ה , עמיקם

רוזט

New member
שינוי מספר טלפון

אני מאוד מודה לך על העזרה המספר של אקי"ם אשקלון הוחלף וזה המספר החדש לידיעת כולם08-6782344 תודה

למעלה