פעילות אקסטרים

פעילות אקסטרים

שלום, אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות פעילות אקסטרים (אני צופה בערוץ האקסטים הרבה יותר מידי יחסית לאדם ששיא האקסטרים שלו היה שיט בנהר הירדן במסלול המשפחות) אני מאוד ספורטיבי ולא פחדן כך שאני יודע שאני אוכל לעשות כל פעילות שארצה אני בכיוון של קייקים, צניחה חופשית, בנצ'י (כשהחלום הוא base jumping) וסנוובורד (נראה לי שפיספסתי העונה) העיניין הוא מה ניתן לעשות בארץ ועל מה אתם ממליצים ? אודה על כל תשובה

Romkin

New member
סנובנורד וצניחה חופשית

הייתי ממליץ לך על סנובורד (אישית אני מטורף על זה) אבל בארץ זה קצת בעיתי בגלל העונה הקצרה ומחירים יחסית מטורפים. לכן אני, מתשדל מדי שנה לקפוץ לאיזה שבוע בחו"ל לגלוש. מעבר לזה יצא לי אולי פעם או פעמיים להיות בחרמון. אופציה דומה לסנובורד זה - מאונטן-בורד (mountain board) או לנדבורד (landboard) שהם דומים לסנובורד, אבל נושא על כבישים, מדשאות וכו'. בנושא של צניחה חופשית - הנושא קל יותר. אני מכיר 2 מרכזי צניחה - אחד בחוף הבונים והשני באזור הנגב (אולי יש יותר). צריך לעשות קורס צניחה ואתה מוכן לפעילות. הקורס עולה די הרבה אבל בהחלט שווה את זה.

הסרט מגניב אבל זה נראה קשה

אולי אם היה לי קצת נסיון בתחום מקביל הייתי הולך על זה אבל אני צעיר בתחום ונראה לי שזה יהיה קשה ללמוד לבד איך לגלוש ...

natyh

New member
האמת

אין סיבה הספורט הכי פופולרי בארץ היום בתחום האקסטרים הוא למיטב הבנתי הקייטסרפינג . סיפור הצלחה מדהים , אני חושב שבאותו יום שלך באילת בשנת 2001 במפגש שלך עם הפקח באיזור חוף אלמוג אם מישהו היה אומר לך שבתוך שנתיים תתחרי בסבב העולמי , ותגיעי מקום 3 במקצועניות היית צוחקת . 3 שנים אחרי את יודעת לאן הגעת וכמה זמן ארכה הדרך ., וכמה מהר היא הפכה עבורך לדרך חיים . אז הגיע הזמן לנסות קצת קייטווינג ברצינות לא ?

natyh

New member
איך אומרים אצלכם ?

כל העולם כולו , הוא גשר צר מאד .... והעיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל ... אם לא תנסה איך תידע אם קשה , לא קשה או מתאים לך בכלל ? ולמה לבד ? יש בארץ מדריכים .

hagitoz

New member
../images/Emo13.gif

הי נתי, בהחלט כל העולם כולו גשר צר מאוד..... לא זכרתי שסיפרתי לך על הפקח אבל כל הכבוד!! אוסיף ואומר שלא פעם אחת ניפגשתי איתו, אלא שלוש פעמים, למי שלא יודע אסור לגלוש באילת באזור של הריפים, גולש אשר עובר את המתחם צפוי לקנס כספי. לשמחתי ידעתי להתחנף לפקח ולהגיד לו שאני רק לומדת לחדד ולא תהייה לא ברירה והוא יהיה חייב להיתקל בי עוד מספר פעמים וכמו שאמרתי כך היה, הפקח נפגש איתי עוד פעמיים והושיב אותי במשרד, הוציא את התמונה של כל האזורים אשר אסורים באילת והתחיל לסמן לי איפה מותר ואיפה אסור לגלוש. היום לשמחתי יש סירות חילוץ שחוסכות את כל הבלאגן
בכל אופן, לגבי הקייטווינג אני עדיין מעוניינת....צריכה למצוא את הזמן

natyh

New member
סיפרת לי את הסיפור

עוד באותו יום בארוחת ערב ב 2001 וחזרת עליו למחרת כשהעמסתי את הסירה במלון אמבסדור בחניה ליד הבריכה לפני שחזרנו לצפון , את בדרכך לתחנה המרכזית ואני בנסיעת הסיוט עם הסירה על הגג . והמשפט הלוקח היה : אתה פקח נחמד ... משפט שלא בטוח שהיה חוסך לי 500 ש"ח
מסיבות מובנות ..... בענין הקייטווינג בקרוב יתחילו המערביות ונרד שוב לדרום לאיזה מפגש מדהים .

למעלה