פעילות באוטובוס- עזרה :)

yuvalika81

New member
פעילות באוטובוס- עזרה :)

שלום :) אני טסה ב-11.10 מקריית מוצקין הישר לקטוביץ, פולין. התבקשנו להתחלק לקבוצות של ארבעה אנשים ושכל קבוצה כזו תכין פעילות לנסיעה באוטובוס באחד הימים. זה צריך, כמובן, להיות קשור לנסיעה ולמשלחת עצמה. אשמח אם תמליצו לי על פעילויות שיימשכו מספיק זמן, אבל ביחד עם זה יהיו מעניינות. תודה רבה מראש!

רעיונות לפעילות באוטובוס...

-אתם יכולים לארגן קלטת וידאו עם שירי ארץ ישראל/מופעים של זמרים ישראלים זה נורא כיף לראות את זה בפולין -אתם יכולים לאגן שירונים -אתם יכולים לארגן חוברות כאלה קטנות של תשבצים,סודוקו וכו'... -אתם יכולים להקרין סרטים זה מה שעולה לי לראש כרגע אצלנו ד"א באוטובוס כולם ישנו כמו מלאכים חחחח ולמקרה שמישהו לא ישן הקרינו סרטים בטיוי של האוטובוס.

yuvalika81

New member
תודה רבה ליאור,

(דרך אגב- זאת יובל- מפורום סקעת) תודה רבה רבה אבל חשבתי על רעיונות שהמדריכה לא תעשה...כי את כל מה שאמרת, בטוח המדריכה תעשה...כמו סרטים, שירים וכל אלה חשבתי על משהו קצת אחר :) אשמח לעזרה נוספת אבל תודה רבה שוב

חח גם אני מפורום סקעת חחחחח

ואצלנו לא היו את כל ה"ועדות" האלה שהיו צריכים לתכנן דברים הכל עשו המורים והמדריכים... סורי

ממממ לנו עשו משוו מממש ממש נחמד

אחת הבנות ( בתיאום עם המורים ) צילמה במפגש שלפני פולין את ההורים, כל הורה נתבקש לברך את הילד למסור ד"ש ואז היא עשתה קלטת דשים מההורים וכל הורה דיבר וזה היה ממש מצחיקק אמא שלי פתאום באה לי מהמסך ביום הרביעי ואמרה לי "חן את בטח עושה רעש עכשיו אז תרגעי..." והקרינו לנו סרטים של השואה ... בעיקרון בנסיעות יותר ישניםםם... נסיעות מממש ארוכות.. אבל בכל זאת, אפשר לעשות משחקי תשבצים וכאלה, או לספר איזה משו במקרופון..

לנו עשו משו דומה../images/Emo104.gif

זה כבר מסורת בבצפר שלנו, לפני שטסים ההורים והמדריכים (שמלמדים) והמורים ואחים וכל מיני שקשורים למי שנוסע כותבים מכתב ובערב יום שישי אחרי הארוחת ערב מחלקים לנו את זה. זה אחד הערבים המרגשים שיש

אממ לנו עשו המורות ולא אנחנו..

ידיד שלי צילם סרט של ההורים ושל המנהלת וכל הבלה בלה והקרינו יום שישי באוטובוס המורות הכינו שירונים לכל אחד.. עם שירים נחמדים ישראלים וישנו גם והיינו אחד עם השני צילמנו וישבנו ועשינו שטויות באוטובוס ממש התפרקנו... אה וגם חילקו לנו באוטובוס ת'מכתבים שלנו וגם חלק מהמורות כתבו לנו זה היה ממש מרגש........

תעשו כל תאריך שתהיו בו../images/Emo104.gif

יענו אם אתם נוסעים בין ה- 1-8/11/06 אז מה קרה כל יום (זה לפחות מה שעשו לנו ולמען האמת זה היה די נחמד

yuvalika81

New member
הבעיה היא

שאנחנו נעשה רק באחד הימים (עוד לא ידוע איזה) וזה מספיק לכמה דקות, ונצטרך משהו יותר ארוך...ומעסיק... תודה בכ"א

תנסי אולי לפרוס את זה../images/Emo104.gif

יענו ביום שלך תעשי על כל השבוע...או שאולי עוד תאריכים לציון בחודש המסויים שאת נוסעת בו (כמו: החודש לפני...בתאריך...קרה...)

למעלה