פעילות בירושלים- קורס עזרה ראשונה

Ozen6

New member
פעילות בירושלים- קורס עזרה ראשונה

חשבתם פעם לעצמכם: - איך הייתי עוזר לחבר שנחנק מחתיכת פיצה באמצע מסעדה? - מה הייתי צריך לעשות כדי לעצור שטף דם באמצע הטיול? - איך לבצע החייאה באישתי שאיבדה את ההכרה למראה טבעת היהלומים החדשה שקניתי לה? - מה לעשות עם הכוויה הכואבת באמצע בישול ל-20 אורחים? חברים יקרים : התשובה בקובץ המצורף!

0ne Man

New member
חבר שלי השתתף בקורס כזה

והוא סיפר לי שהוא מה זה נהנה מהקורס. הוא סיפר לי שלימדו אותם איך להנשים מפה לפה אדם שאיבד את ההכרה שלו, ויצא לו לתרגל הנשמה מפה לפה עם דוגמנית יפהפיה...
אז עצתי למארגני הקורס:תודיעו שבקורס יתרגלו הנשמה מפה לפה עם בחורה יפהפיה, ותיראו איך שהקורס שלכם יהיה מוצף... וקצת ברצינות: אני חושב שקורס כזה חשוב מאד שכל אחד מאיתנו יעבור. ישנם מצבים, שחלילה אם תיקלעו אליהם, ישוב שיהיה לכל אחד מאיתנו ידע בסיסי בהגשת עזרה ראשונה. במיוחד לאור העובדה שאנו חיים - למרבה הצער- במדינה מוכת טירור רצחני,מוכת תאונות דרכים, מוכת פשע מאורגן ואלוהים יודע מה עוד... שיהיה בהצלחה לכל מי שמשתתף בקורס!

miritsk

New member
רשמים מקורס דומה שנערך באוזן ה8

זה באמת קורס אחלה. עשיתי אותו במסגרת האזון השמינית ועם מד"א. מאוד נהנינו מהקורס וזה בזכות המדריך המדהים שהיה לנו. (לא לא עשינו איתו הנשמות מפה לפה , רק עם בובה ...) המדריך גילה בקיאות וידע רחב ביותר, למרות גילו הצעיר (19). הוא הספיק כבר ליילד כמה נשים וספר לנו שפעם ראשונה שהוא יילד אישה הוא היה בן 15!!! סיבה נוספת שנהנינו מהקורס זה שעשינו אותו עם חברים. כל הקבוצה היתה אנשים שמכירים אחד את השני היטב כך שהיו מלא צחוקים. במיוחד בשלב האימונים. כשכל אחד ,בתורו, היה צריך לגשת לבובה ולהנשים אותה. אחד המשתתפים בסדנת העזרה הראשונה,הידוע בפורום זה בכינויו "קפהש" למשל כמעט הרג את הבובה כשניסה להנשים אותה... (מי שמכיר את קפהש יודע שזה מתאים לו). אחד המשתתפים האחרים, ניסה להדביק את כולנו בשפעת קשה (התעקש לגשת ראשון לבובה....), ועוד מלא קטעים וצחוקים שיזכרו לנצח. מומלץ מאוד לעשות את הקורס במיוחד עם מדריך טוב וקבוצת חברים טובה.

0ne Man

New member
אם אני הייתי מנשים את הבובה הזו

היא היתה מתעוררת לתחייה

למעלה