פעילות בסוכות

גנדלפ1

New member
פעילות בסוכות

הי לרשותנו מקום ברמת גן בחול המועד סוכות הכוונה לעשות מפגש בנושא רפואה אלטרנטיבית - בדגש על טיפןלי פוריות - כך שנזכה להכיר זה את זה וגם להנות. יש לי כבר בחורה העובדת בשיטת גרינברג שמוכנה לבוא וכאמור כבר מקום (די גדול עם מספר גדול מאוד של חדרים פרוסים על 2 קומות) - אז עכשיו חסרים עוד אנשים שיתנו טיפולים בחינם ויסבירו על הנושא וכו´ אז כל אחד מוכן לעזור נא לשרשר ו/או לשלוח לי מסר חג שמח גיא

גנדלפית

New member
../images/Emo105.gifמקפיצה

ההודעה פורסמה גם בפורום פוריות

העין ה 3

New member
באיזה שעה מדובר?

אם זה בשעות אחה"צ, יש לי מישהי שעוסקת ברייקי שמוכנה לבוא.

נועם@בת

New member
איסה רעיון יפה

אשמח לתת טיפולי הילינג, אבל אני לא בטוחה שיהיה לי יותר מידי מה להסביר (ע"ע סנדלרים ויחיפים
). גמר חתימה טובה, נועם

רחל5

New member
האם היריד שאני מנסה להרים

יוכל להשתלב בפעילות זו? (שוב מבקשת מתנדבות להרמת היריד). אדבר מחר עם הרפלקסולוגית שלי אם זה מעניין אותה. איזה תמריץ צריך להיות לה, חוץ מרצון טוב? פירסום? עוד משהו?

kasa

New member
עם 7 בתולות ? ../images/Emo3.gif

אני גם אנסה לדבר עם מדקרת שאני מכירה.

אולי פספסתי- על מתי מדובר?

האם מדובר על ה- 16.10 או שהתאריך השתנה? האם זה אחה"צ או בבוקר? אני אנסה לגייס מטפלת מדהימה בשיאצו, אבל אני צריכה לדעת בדיוק מתי. בנוסף, יש לנו חבר טוב שמדריך אייקידו- האם אפשר לגייס גם אותו להדגמה?

Michal333

New member
פעילות בסוכות

אחותה של חברתי מוכנה להגיע ולתת טיפולים בשיאצו, מסאג' ואקופונטורה. אני מנסה לבדוק עם דודי (לא שמחה) שעוסק אף הוא בתחום. מיכל. נ.ב. אבקש רק לקבל כל עדכון על המיקום ועל המועד של האירוע.

יעליק27

New member
כמובן כמובן שאני מוכנה../images/Emo45.gif

לתת את ידי
ולתת הסברים וטיפולים קצרים ברפלקסולוגיה
מקווה שהמפגש יהיה בצהריים כך שאני אוכל להגיע
ומברכת על הרעיון הנהדר

למעלה