פעילות הורים בגן (ההורים הם המפעילים)

rs1984

New member
פעילות הורים בגן (ההורים הם המפעילים)

היי יש מסורת בגן, שהורי הילדים נותנים לילדים פעילות. הפעילות יכולה להיות מכל תחום (המחשה , סיפר, הצגה, לימוד , יצירה ועוד ועוד) הבעיה שאין לנו רעיון . אנו אוהבים מקוריות והשקעה. חשוב לנו לעשות פעילות , בסך הכל זה כיף לילד , נותן לו גאווה. הפעילות לטרום חובה (גיל 4 +-) נשמח לכל רעיון , עזרה. * אל תשכחו שאנו הורים ולא חברת הפקות , ולכן צריכים רעיון פרקטי. תודה

היי, יש סיפור בהמחשה אם את מכירה

ואם לא את מוזמנת לשלוח לי מסר. אפשר לבחור סיפור לחנוכה - הסופגנייה המתוקה - מאת שלמה אבס, גברת קרש ומר מערוך - מאת דתיה בן דור , נרות חנוכה/ דני ספרים, על הצבעים ועל הנפלאות שקרו לנרות/ הוצאת צבר. בהצלחה. דרך אגב בתחום תיאטרון הבובות זה קצת יותר מסובך כי צריך להכין את הבובות....

אצלנו בגן....

פעם....לפני שנים רבות.... היינו מעלים את אליעזר והגזר, בהשתתפות ההורים היצירתיים ( דמיינו אבא גדל-גוף בתפקיד הגזר...) ובחנוכה את גב' קרש. אני תמיד הייתי מקבלת את התפקיד הנפלא של...... לא-מגלה!

פ י ו ל ה

New member
זורמת עם רעיון הסיפור המומחש

מה עם לקחת את אחד הסיפורים שמגיעים עם תמונות לצביעה בסגנון גברת קרש ומר מערוך, אני לא יודעת כמה ילדים יש בגן אבל לחלק בין הילדים את הציורים ולצבוע ביחד עם ההורים. אחר כך ההורים מקריאים את הסיפור והילדים מציגים לפי סדר הופעת הדמויות. יכולים להיות כמה ילדים עם אותה הדמות. מגיעה למשל גברת מחברת אז כל הילדים עם דמות המחבת מציגים. מתאים הכיוון<?

למעלה