פעילות התנדבותית לילדי שדרות

פעילות התנדבותית לילדי שדרות

שלום לכולם, נכנסתי לבקר אחרי זמן רב שלא יצא לי. ביום ראשון הקרוב, 30.9 - יוצאת משלחת לשדרות. המטרה היא לשמח את התושבים, תוקם סוכה במרכז העיר, יחולקו מתנות לילדים ואמורה להיות גם תוכנית אומנותית. הפעילות מפורסמת בתקשורת המקומית והילדים מצפים לנו בכליון עיינים. אשמח לצרף למשלחת כל מי שמעוניין להתנדב בהצגה או כל פעילות (בובות..) אחרת. ניתן להשאיר לי הודעה במייל. תודה מראש על רוח ההתנדבות ושתהיה לכולנו שנה טובה וחג שמח!! עידו וייס.

שלום עידו. אני גרה לא רחוק משדרות

ואני גננת במקצועי. השאלה שלי: ידוע לך שאי אפשר לרכז ילדים בתוך סוכה? כל הכבוד על היוזמה אך האם תאמתה עם עירית שדרות על בואך ? מה יהיה אם יפול קאסם לתוך סוכה עם ריכוז רב של ילדים? אם כל הכבוד צריך לחשוב על הכל. בכל אופן תודה על היוזמה ןמחכה לתשובה.

הי אגדה מסתורית....

הפעילות מתואמת עם כוחות הבטחון, ראשי הישוב ממתינים לבואנו וחברת שטראוס לוקחת חסות על האירוע. הסוכה תמוקם בסמוך למקלט ולחומת מגן. כמובן שכל זה לא יכול להבטיח לנו כלום.....
אני אישית מאמין שכל עוד אני יכול לתרום את המעט שביכולתי, אעשה זאת באהבה. גם ילדי הקטנים יבואו איתי לפעילות. אני משאיר לכל אחד לקחת את ההחלטה הנכונה מבחינתו. מקווה שיהיה בסדר. עידו.

עידו אני מביאה תאטרון סיפור: "הסוכה של דני"

יש חשמל? אני יכולה להביא מגבר נטען. לפרטים היכן נפגש אנא שלח אליי מסר. כל הכבוד על היוזמה בהצלחה דבוש

למעלה