פעילות חברי הכנסת בעיתות מלחמה

ITCHAKG

New member
פעילות חברי הכנסת בעיתות מלחמה

בדרך כלל אנו מלאי טענות על נוכחות חברי הכנסת במשכן. אני מוצא לנכון לציין לטובה את הנוכחות של 74 חכ"ים בשעה זאת בכנסת וזאת ביום שאין דיונים במליאה. ובאם נצרף למספר זה את השרים וחברי הכנסת הנמצאים בפעילות הסברתית בחו"ל ניתו לומר ש- גם חברי הכנסת מגלים איכפתיות ומייצגים בזאת את רוח השתוף וההסכמה שקיים בכל שדרות העם - תבורכו ותתמידו בפעילותכם גם עם שוך הקרבות.

mr dish

New member
אני מבקש לציין בעיקר את פעילותם הער

ה והמתמדת של הח"כים הערביים......אלו לא מרפים ולוא לרגע מניסיונותיהם לחבל, לפגוע, לשבש ולפגום בעמידת המדינה בהתקפות הכפולות עליה, מדרום ומצפון...אכן - יש להעניק להם צל"ש מיוחד על נחישותם והתמדתם זו....מגלים אומץ לב אל מול שרי בטחון...ראשי ממשלה...סדרני הכנסת....לא מהססים לחלק תוארי "שהיד" למי שבטעות נקטל ונרצח בידיי הזבלים התוקפים את המדינה...אני אומר לכם - ככה יש לנהוג, ככה צריכים ללחום, כמוהם!!!ולתפארת מדינת ישראל.......

ITCHAKG

New member
MR DISH- לגבי הפעילות הערה של חברי

הכנסת ה"אלה". למדתי בזמנו ביטוי באידיש שבתרגום לעברית אומר:איך שאת מציע את המיטה כך אתה ישן". המדינה הדמוקרטית והנאורה, איפשרה לחברי הכנסת הנ"ל להסית את הצבור שלהם, בחסות החסינות שהדמוקרטיה המטופשת והנזהרת מעניקה להם. אני כמעט משוכנע, שבמצב מלחמה כמו של היום, האמריקאים היו חוזרים על מה שעשו לפני 60 שנה ובודאי לא היו מאפשרים לחברי סנט ממוצא יפני לדבר בגנות השלטון האמריקאי. אבל בישראל ,חוקי הפיזיקה לא עובדים, וחברי הכנסת הנ"ל יכולים ל"מתוח את הקפיץ" עד אין סוף והוא אף פעם לא נקרע ועף להם חזרה כבומרנג לפרצוף.

mr dish

New member
יש עוד אימרה מוכרת ומאד נכונה......

מי שהולך לישון (אחרי שהוא הציע את מיטתו...) עם כלבים - שלא יתפלא בבוקר אם הוא אכול קרציות וטפילים!!!!!!!!!!!!את העובדה שכולנו אכולי קרציות נטולות בושה אלו יש לגלגל לפיתחו של השופט ה"נאור" אהרן ברק, שיותר מידיי פעמים זרק מהמדרגות את כל העתירות שהוגשו לבג"צ על בוגדנותם של הקרציות בדמשק, ביירות ושאר מוקדי הנאורות במזרח התיכון.....ולתפארת מדינת ישראל

mr dish

New member
בעקבות ה"נצחון" הברור של אולמרט...

נשמע רבות את הכלביה הזו נובחת, בשבוע הבא....

למעלה