פעילות יתר

פעילות יתר

שלום שמי אורה אני עושה יוגה 5 פעמים בשבוע 1.5 שע' כל מפגש. אני בת 59 בריאה ,הייתי רוצה לדעת אם זה מוגזם.

Sambodh Rana

New member
פעילות יתר

כיוון שיוגה היא לא פעילות פיזית, אלא כוללת בתוכה הרפייה ועוד מגוון דברים , את אמורה אחרי השיעור להרגיש עם יותר כוחות, יותר אנרגטית. רוב היוגים האמיתיים מתרגלים יומיום , לפעמים הרבה יותר משעה וחצי, כך שאם את מתרגלת במקום אמיתי זה לא אמור להיות יותר מדי, אלא במידה טובה

יוגי בר

New member
פעולה של יוגה

שלום אורה אז ככה: 1. יוגה אין דבר כזה פעילות יתר בתרגול יוגה. יוגה היא מדע החיים. וכמדע החיים היא מלמדת אותך איך לחיות בריא יותר. מאוזן יותר. ובהרמוניה עם עצמך ועם היקום. תרגול אסנות- תנוחות של האתה'א יוגה או כל שיטה אחרת הוא לפיכך רק פן אחד קטן ביותר של מדע החיים. 2. הגזמה את תרגישי כשאת מגזימה בעשייה זו אחרת. הגוף יאותת לך באיתותים שונים וכך זה גם בתרגול אסנות. 3. סינתזה סוואמי שיווננדה אחד היוגים הגדולים במאה ה-20 ממליץ על סינתזה בתרגול היוגה בדרך הבאה: בחרי לך אסכולת יוגה אחת כעיקריות ואת שאר האסכולות היוגות כתומכות. זאת הסינתזה. והיא תשלים ותאזן אותך. 4. אז כמה לתרגל? תרגלי יוגה יום יום. לא רק בכיתת התרגול. העבירי את התרגול לחיים שלך. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה