פעילות כדורסל "לא רשמית" באוניברסיטה

Aviv107

New member
פעילות כדורסל "לא רשמית" באוניברסיטה

שלום! האם יש פעילות של חובבי כדורסל באוניברסיטה (לא במסגרת חוג או קבוצה רשמית) שאפשר להצטרף אליה?

stkachov

New member
כתוב

שיש כדורסל של דיירי המעונות בכל יום ראשון וחמישי ב 9, אבל טרם הייתי וניסיתי. בכל אופן, אם תרצה אחד על אחד, אני מתנדב

Aviv107

New member
האולם פתוח לכל סטודנט?

"כדורסל של דיירי המעונות בכל יום ראשון וחמישי ב 9" תודה! אני אבדוק. איפה הם משחקים? באולם או באיזה מגרש בחיפה? הבעיה שיש לי היא שלא שחקתי המון שנים והכושר שלי הוא כושר של נעל מרוטה
לא בא לי להפריע לחבר'ה מהמעונות שמשחקים קבוע כל יום ראשון וחמישי (בהנחה שהם משחקים ברמה בינונית ומעלה). "אם תרצה אחד על אחד, אני מתנדב" בשמחה, אבל בטוח אפשר לארגן עוד 2-4 חבר'ה ראנדומליים מהאוניברסיטה. השאלה היא אם יש אפשרות להכנס חופשי בשעות מסוימות לאולם הכדורסל, בלי לבקש רשות מאף אחד, או שחייבים לסגור משהו מראש מול היחידה לחינוך גופני.

stkachov

New member
תשובה

בשעות הבוקר, האולם כמעט תמיד פנוי, וניתן להגיע, להפקיד תעודת סטודנט אצל הבחור שיושב באולם, ולשחק חופשי בלי בעיה. לא צריך לתאם כלום. מאחר הצהריים ועד הערב, האולם תפוס בידי כל מיני קבוצות מאורגנות(מקומות עבודה, חוגים באוניברסיטה, נבחרות וכדומה). לכן בשעות אלה כמעט ולא ניתן לשחק, מלבד השעות שאמורות להיות מוקדשות לסטודנטים מהמעונות. הם משחקים באולם, כן. אף אחד לא בודק את הרמה שלך לפני שאתה משחק, זה לא אן בי איי פה. מי שרוצה בא, ומקסימום הוא קצת מפקשש, לא נורא. אתה מוזמן לבוא היום, ולספר לי איך זה.

Aviv107

New member
תודה!

נראה לי שאני אקפוץ לבדוק את הסצינה ביום ראשון. אני אחזור לפה לדווח מהשטח. לא אן בי איי? אז אני יכול לדחות את האימונים שלי על ה-"360Dunks" בכמה ימים ? נרגעתי

stkachov

New member
אתה יודע מה

יש מצב שגם אני אקפוץ היום לאיזה חצי שעה ככה, נראה. לא מתחייב.

למעלה