פעילות לילדים ולנוער

AnatFit

New member
פעילות לילדים ולנוער

אשמח לקבל רעיונות לאימונים בסטודיו המכיל את כל הציוד הנדרש (משקוליות, כדורים, פיטבולים, גומיות...) בדר"כ אני מעבירה להם תחנות ומשחקי כדור למינהם. אשמח לרעיונות חדשים. אם יש איזשהו אתר שתוכלו להמליץ עליו...

AnatFit

New member
בדר"כ...

אני מעבירה להם תחנות שמשלבות קצת פעילות אירובית (עם מדרגה, קפיצה בדילגית...), תרגילים עם משקל גוף, תרגילים עם משקוליות, גומיות), מרוץ שליחים... אני רוצה להיחשף לרעיונות נוספים. מה הייתם משלבים בתחנות, איזה תרגילים במירוץ שליחים, אם יש רעיונות נחמדים אחרים לשיעור ילדים (45 דקות)

חן M

New member
רעיונות ...

- סוג של "פוטבול" יותר עדין מן הסתם עם הפיטבול . - תעייני בתרגילי חימום של BJJ ביוטיוב עם הגוף אני מקווה שתמצאי רעיונות מדהימים לתרגילים עם הגוף . - משיכת חבל . - לשים קונוסים ולעשות שינויי כיוון . - משחק "3 מקלות" - תחרות "סומו" . ועוד ...

הר ניר29

New member
לילדים

באופן כללי יש קושי בפל גוף העליון להתמודד עם תרגלים של מלא או % גבוה ממשקל הגוף. לאחר גיל ההתבגרות או במהלך, יש שינוי...אולם בנות לעיתים דווקא עם יכולת פחותה בהשוואה לעצמן במהלך ולאחר גיל ההתבגרות.

Dark Muse

New member
תודה :)

אבל אני לא שואל כדי לדעת ממש (כי זה די ידוע לי), סתם מעניין אותי מה היא עושה.

AnatFit

New member
כמו בכל תר'

יש דרגות קושי. שכיבות סמיכה עם ברכיים על המזרן או שאני עוזרת לו עם גומייה, בטן סטאטי עם ברכיים על המזרן...בדרך כלל בשיעור קבוצתי יש בתחנות תחנה או שתיים עם תרגיל מהסוג הזה, בכל תחנה הם שוהים דקה שתיים, זה ברור שהם לא מבצעים שתי דקות שכיבות סמיכה, כל אחד לפי היכולות שלו, אני עוברת בינהם, מתקנת, עוזרת ומעודדת כך שכולם בסוף יוצאים בהרגשה שהצליחו לבצע. סה"כ בגילאיים האלו חשוב שילמדו לאהוב את העשייה שיהנו מהשיעור ושילמדו לבצע תנועות בצורה נכונה. רב הילדים שמגיעים לשיעורים האלו הם לאו דוקא ילדים עם משקל עודף אלא ילדים שקיימת אצלם בבית המודעות לספורט.

למעלה