~ פעילות לכבוד חג סוכות ~

ה אiר

New member
~ פעילות לכבוד חג סוכות ~

ראשית חג שמח לכולכם, לכותבים, לסמויים, לאורחים, להולכים, לשבים ולבאים... שנה טובה, גמר חתימה טובה והמון מתוק.
לכבוד שלל החגים שעוטפים אותנו בשבועות האחרונים, אני מזמינה אתכם לענות לשאלון (מאומץ) וקצת חושפני. מקווה שתקחו חלק
הסוכה כמטאפורה לחייכם, על כל החלקים שבה ועל כל החלקים שבחיים. מי או מה הקישוטים בסוכת החיים שלכם
מי או מה הקירות בסוכה שלכם
מי או מה הוא הסכך שלכם
מי או מה הדלת בסוכה שלכם
מי או מה החלון
הרצפה
המנורות
השולחן
הכסא
את מי הייתם רוצים לארח בסוכה
ביחרו 1,2,3,4,5... אנשים שהכרתם, שתרצו להכיר, שמכירים. דימיוניים. כל שעולה ברוחכם. ומוזמנים לפרט בשמחה

lifie

New member
שלומית בונה סוכה מוארת וירוקה ...

מי או מה הקישוטים בסוכת החיים שלכם? בעלי כמובן שיחיה... והחברים שלי... מי או מה הקירות בסוכה שלכם? בעלי... (מסכן אני קצת כבדה לו לפעמים) מי או מה הוא הסכך שלכם? העבודה... מי או מה הדלת בסוכה שלכם? אני מי או מה החלון? מוסיקה... הרצפה? המנורות? בעלי... האחיינים שלי השולחן? ההורים שלי הכסא? בעלי (מסכן יש לו הרבה תפקידים ) את מי הייתי רוצה לארח... המממ.. את כל החברים שלי ... כל מי שאי פעם נגע לי בנפש ועיצב אותה ...(אוי יצא קיטשי) חג שמח!!!!!!

ה אiר

New member
|סוכה|

אחד החגים האהובים עליי, ומזה שנים לא בונים אצלנו כבר סוכה כי גדלתי אבל מי ביקש להפסיק?!?!
הסוכה כמטאפורה לחייכם, על כל החלקים שבה ועל כל החלקים שבחיים. מי או מה הקישוטים בסוכת החיים שלכם: מה שמקשט לי את החיים, זה אנשים מיוחדים ומוזיקה טובה. מי או מה הקירות בסוכה שלכם: מה שמגן עליי, הכתיבה. מי או מה הוא הסכך שלכם מעליי, סבתא שלי לנצח נצחים. "ואלוהים אחד למעלה בשמיים.......". וגורל. מי או מה הדלת בסוכה שלכם: הדלת זה הלב שלי. והכתיבה. מי או מה החלון: ילדים קטנים שהם קסמים בעולם ופתח ליופי שלא נגמר. הרצפה: אנשים קטנים שאני לומדת לא להיות כמותם. והעבר שלי, עליו אני עומדת ובזכותו קיימת. המנורות: האור שלי, השאיפות שלי. השולחן: היציבות שלי. השפיות שלי. הכסא: האמת שלי. עליה אני יושבת, עליה הכל יושב. הייתי רוצה לארח בסוכה את.......
רנין מהאח הגדול. כי אני מרגישה מאד דומה לה בכמה מובנים, והיא כל כך שופעת תבונה וטוהר. והיא הצליחה לשנות לי תפיסה מאד חזקה לגבי דו קיום. היא פשוט אחת האנשים.
המחנכת של כיתה ה'-ו', לספר לה איך היא עיצבה לי את החיים, לפני שנפטרה מסרטן.
להודות לה ולהכיר אותה מנק' מבט יותר בוגרת של היום.
מס' אמנים מוערכים ביותר: אורית שחף, על כל ההשפעות שלה בחיי. עלמה זהר, על כל הניסיון חיים העשיר והדרך הארוכה שעברה. אלאניס מוריסט. אין לי הסבר.

למעלה