פעילות לשבת גשומה במיוחד!!!

moria007

New member
פעילות לשבת גשומה במיוחד!!!../images/Emo183.gif

שבת שלום לכולם!!!! בואו נשחק ב"מה היה קורה אם"..... קלייר לא היתה מתה!!!! לדעתי זה מה שהיה קורה: קלייר ואלכס היו מתחתנים, כמובן, ואלכס היה עובר לתמיד לדרוברס. הם היו מגדלים את בום ועושים עוד ילד. בשביל העלילה, הם היו נקלעים למשבר כלכלי וקלייר היתה נאלצת לבלוע את גאוותה ולקבל עזרה מהארי... טס וניק היו הופכים סוף סוף לזוג, וטס היתה עוברת לווילגול, שהיתה הופכת לחווה אורגנית לחלוטין. בשביל הדרמה, הייתי מוסיפה פה איזה קושי להיכרנס להריון, שכמובן מוצאים לו פיתרון (אימוץ זו לא מילה גסה!). מג היתה הופכת להיות המטפלת של ילדיהם הרבים של קלייר ואלכס וניק וטס, בעוד טרי משגשג בתחנת המשאיות. בשביל הפיקנטייה, הייתי מוסיפה ילד לטרי שלא ידענו עליו, וכמובן שג'ודי מתאהבת בו מעל לראש, אבל זה לא מצליח. ג'ודי היתה עוזבת לעיר בשביל הלימודים. (יותר הגיוני ממה שהם עשו- שמג עוזבת לעיר בשביל הלימודים!!!!) בקי היתה נשארת לנהל את דרוברס או משהו, אבל בטח לא עוזבת. זהו.... עכשיו תורכם!

HaKi

New member
../images/Emo44.gifאלוהים ישמור

אלוהים שימור... מישהו פה נכנס חזק מדי לכל הקטע....

shllomts

New member
גם אני רוצה....

טוב בהנחה שקלייר לא מתה, קלייר ואלכס כמובן היו מתחתנים. שנייה לפני החתונה עוד היתה עומדת בפני אלכס הבחירה בין קלייר לסטיבי (כי כמובן הם היו מושכים את זה על כל כך הרבה פרקים ומן הראוי שסטיבי תיכנס באמצע..). אלכס, היה בוחר (כאילו דה...) את קלייר. סטיבי הכועסת, מחליטה לעזוב ולשכור חווה משלה. היא שוכרת את וילגול. קלייר וסטיבי היו משלימות אחרי שני פרקים, אך סטיבי ממשיכה את חייה בוילגול. שלושה פרקים אחרי החתונה, הארי היה מתעצבן על סנדרה (נו, חסרים נושאים להתעצבן עליה בגללם?) ומגרש אותה לנצח מקילארני. מכיוון שהוא נשאר בודד ומשועמם הוא מציע לטס להפוך את קילארני לאורגנית. טס מגלה שהסיבה האמיתית לכך היא, שהוא חושב על מותו ומתכוון לעשות הכל כדי שניק יקבל את השטח. היא הבינה שהארי מאמין שאם הוא יפעל לטובת טס- ניק יבוא בעקבותיה. היא לא אומרת כלום לניק והם מתחילים להפוך את קילארני לאורגנית. שלושת החוות מנסות לפתות את ג'ודי (טוב כי לא היתה אופציה אחרת) לעבור אליהם. והיא בוחרת בסוף את וילגול עם סטיבי. סטיבי מגלה לה שיש לה אבנים מיוחדות והן ביחד מקימות חוות בריאות וספא. מג משתעממת בלי ג'ודי ומחפשת את עצמה. אחרי שהיא מגלה שטרי הוא סתם אדיוט (אני מבקשת סליחה מכל מעריצות טרי) ושהוא רוצה לקנות משאית ולהעלם לנצח, היא מוצאת את עצמה עם.......... הארי. קלייר ואלכס רבים בנושאים רבים- חינוך לבום ובים(הבן החדש), גידול הבקר, צבע הקירות... הם מחליטים לעשות הצבעה על כל נושא לויכוח וזה לא הולך... הארי, מוצא בהתחלה את מג מעצבנת משהו אבל הוא בסופו של דבר מתרכך בעקבות אהבתו אליה. הוא פורש, משאיר את החווה לניק ונשאר כסבא גאה לנכדיו ונכדותיו בקילארני. תחביבו החדש: גינת קקטוסים. אגב, יש לו 2 נכדים מאלכס ו1 מניק. וישנה עוד אפשרות באופק... ג'ודי מנסה את מזלה עם דייב (אל תשמחו, היא לא מצליחה). פיטר, שמגיע לבקר את שרלוט מצליח לשכנע את קלייר שיותר מכל היא אוהבת את אלכס והיא מחליטה על פתרון למחלוקות (אני לא אגלה לכם איך כי זה
. וניק וטס?- נו, יש סיום אחר? כמובן שהם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה.

P a d f o o t

New member
בקצרה... ../images/Emo121.gif

מה שהיה קורה לדעתי, אם קלייר לא הייתה מתה, זה בערך ה"תסריט" שהועלה כאן. אני לא אכתוב תסריט שלם, אבל אני כן אגיד שזה היה בערך עניין של חמישה, גג שישה פרקים עד שהסדרה הייתה נגמרת לנצח.

shllomts

New member
לא יפה מצדך....

לא שוברים ככה חלום של אנשים (גם אם זה נכון. חחחח)

P a d f o o t

New member
מאוד מצטערת לשבור אשליות ../images/Emo121.gif

אבל זה באמת נכון. מוות של דמות מרכזית מאוד או לא מאוד זו הדרך הטובה ביותר למרוח סדרה או ספר, גם אם לפעמים זה ממש ממש הורס. אם קלייר הייתה בחיים, לא היה עובר הרבה זמן עד שלא היו יותר בעיות להמציא, שזה בעצם כבר כמעט קרה, והברירה היחידה במקרה כזה היא או לסיים את הסדרה סופטובהכלטוב, או להרוג איזו דמות, כמו שעשו תסריטאי בנות מקלאוד. אנחנו עוד נראה אם זה עד כדי כך גרוע ואם לסיים ת'סדרה היה רעיון יותר טוב. דרך אגב, דוגמא נחמדה שעלתה לי בראש למקרה מוות שמנע מסיפור להיגמר עוד לפני שהתחיל: ההורים של הארי פוטר. אם הם לא היו מתים, לא היה סיפור. או שהוא היה נגמר אחרי עמוד וחצי. טוב, סיימתי את דברי.

נועה167

New member
חחח

הכל נשמע טוב אבל זה יותר מידי טוב... צריך בעיות כדי שיהיה מעניין מה לעשות.

למעלה