פעילות מסיונרית.

לישקפה

New member
פעילות מסיונרית.

שלום. ברצוני להבין; האם אתר תפוז תומך בפעילות מסיונרית? פעילות מסיונרית, לצורך העניין, היא פעילות בה נוצרים/יהודים מטיפים ע"י סרטים ושטיפות מוח להאמין בישו ובברית החדשה. מה עמדת אתר תפוז בעניין? תודה.

אני לא מתיימרת לייצג את האתר

אבל עד כמה שידוע לי,תפוז לא מתערב בתכני גולשים. יש כאן גם בלוגים שמטיפים לחזרה בתשובה, גם זו פעילות מיסיונרית בעיני. תפוז מאפשר לבלוגים פרסומיים לפעול באין מפריע, נראה לי שהדבר האחרון שמעניין אותם הוא בלוגים זניחים שמנסים להעביר את הבשורה הנוצרית, או כל בשורה אחרת לצורך העניין

wranger

New member
אני אניח שאת מדברת על הבלוגיה של תפוז

אחרת זה אוף טופיק, וכל זה. אני לא גורם תפוזי רשמי, אבל לפחות לגבי הנכתב בבלוגים בתפוז - תפוז לא נוהג להגביל את התוכן (נו, כל עוד התוכן הוא לא מפת שטח עם סימוני טנקים ישראליים ליד גבול סוריה, וכיוצא בזה). כך שאם מישהו רוצה לכתוב רשומה שבה הוא מטיף להאמין בישו ובברית החדשה, שיהיה לו לבריאות.

לישקפה

New member
אשמח לתגובה רשמית של תפוז בעניין.

למיטב הבנתי, הבלוג המדובר נמצא תחת "הנצפים ביותר" בגלל שהוא מבטיח "סרטים חינם! סרטים חינם" כשהסרטים הם בעצם סרטים מסיונרים נוצריים המטיפים להמרת הדת היהודית. האם תפוז תומך גם בהטעייה מכוונת של ציבור הקוראים? ובפרט שעל הפרק נמצאת תוכנית בה בלוגרים מתוגמלים כספית בהתאם לכמות הכניסות לבלוג שלהם. איני מאמינה שכמות הכניסות היא מדד לכמות הצופים בסרטיו המסיונרים ושל הקוראים את טקסטיו המטיפנים, אל כמות שמשקפת את אותם אנשים שקראו "סרטים חינם" ונכנסו. כמוני. עדיין מחכה לתגובת רשמית מצד תפוז.

goldy

New member
באופן כללי

1) יש פעילות של חסידי גור (goor) בערד, נסי ליצור עימם קשר. 2) יש פעילות של קבוצה חרדית שמטרתה היא להילחם במסיונרים, שכחתי את שמה (הם לא אלימים, אבל עלו לכותרות בגלל שנוצרי פתח משלוח מנות ממולכד).

Bezalel P

New member
ככלל, תפוז אינה מביעה דעה לגבי תכנים הגולשים

לחיוב או לשלילה. כל התכנים מקובלים באתר, כל עוד הם עומדים בתנאי תקנון תפוז וחוקי המדינה.

suki da yo

New member
אני תוהה אם תכנים

של מחזיר בתשובה ליהדות היו מעצבנים אותך עד כדי כך.

לישקפה

New member
אני תוהה אם תכנים

ענייניים יותר יעלו בתגובה הבאה שלך לצורה העניינית בה אני מתנהלת את הדיון הזה. אשמח לתגובה רשמית *עניינית* של תפוז, הן ממך והן מגורם מקצועי יותר. (שלא תגידו אח"כ שלא ביקשתי אחת כזו)

לישקפה

New member
שומדבר.

בגלל זה ההודעה לא כוונה אליך. האם בשאלה זו יש להניח שזו תגובתה הרשמית של תפוז? תפוז אינה מתערבת בתכנים? (גם במידה ויש בהם הטעייה מכוונת של הציבור, כזו המתגמלת את המטעה בתגמול כספי?)

suki da yo

New member
היות ואני לא גורם תפוזי

אני לא רואה סיבה לייצג את עמדת תפוז, אלא רק את עמדתי. אבל התגובה שלך היתה מנוסחת בכזו נחמדות שאוותר של התגובה הבאה שלך.

למעלה