פעילות משותפת ?{בטח}

דספרדו

New member
פעילות משותפת ?{בטח}

מצייר עיגול בתוך עיגול ``עשיתי חילזון גדול וגם אריה`` שני קווים רועדים בעפרון סגול ``עשיתי כריש גדול``! קו מעוגל מפוזר על כל הדף ``עשיתי מסיבה`` אני מביט בחלון . . .מעירה אותי צעקה ``תראה אבא תראה!`` מה? מה? אבן! צייר באמת כמות שהיא אבן רגע אבא! הוא יורד מהכיסא ניגש לרדיו טייפ ומגביר.. למה הגברת? כי יש מסיבה {מלווה במבט של ``זה הדבר הכי ברור בעולם`` אתה אולי רוצה צבע אחר? לא! ``תראה אבא עשיתי חבל לדגים מה זה לעזאזל? אבל בשביל ההרגשה} ``ואוו`` באמת יפה מאוד שני משולשים רוטטים משהו הפכו בצעקה להיות דינוזאורים רגע רגע אופס שכח משהו צייר איזה עיגול או דומה ``הנה דינו.. אימא``! שמע אולי תמלא את הדפים קצת יותר? מרביץ קשקוש מהיר הנה קח אבא שמור על זה ``לא לזרוק``!! מפתאום לזרוק? אני שואל אולי תצייר לי עץ תפוז? הוא מיד מצביע על איזו לולאה קטנה בצד ``הנה עץ תפוז`` טוב, אני בהיסח הדעת מצייר גדר, שביל ומקווה מים הוא אבא מה זה? אני מה? הוא ללא כל בושה ``תראה אבא אני ציירתי``! {נו ברור שאני אומר שזה יפה} הוא ,אבא זה לא יפה מאוד, תזרוק``! טוב אני בולע את הגאווה וזורק אולי אתה רוצה לצבוע בצבעים שונים? אולי רוצה עוד דפים? הוא במבט מיואש מאבא {לפחות כך נראה לי} מושך אותי בשתי זרועות הקטנות ולוחש ``מספיק אבא`` ``בוא נלך לחדר ונשחק בצעצועים`` {יאללה איתו לא נותן להתלהב ממשהו, ובכלל מה הוא קובע לי????} ובחיוך בטח בטח בוא ``אבל אני האינדיאנים הפעם`` באמצע הדרך אני עומד ומסתכל עליו במבט נדהם {בטח מעושה} ``לא אכלת ארוחת בוקר``!! {בטח שאכל אגב} לך לאימא תגיד שאתה רעב.. הלך.. אני רץ להוציא את הציור שלי מהפח דווקא יצא נחמד.. B-)

נקיטה...

New member
פעילות משותפת... חחחחחח בטח!

יודע כמה ציורים שלי הוצאתי מהפח... יודע כמה... איזה ביקורת מצליפה קיבלתי על כל אחד מהם... צירתי בית בלי ארובה... ראבק איפה יש עוד ארבות בימנו, איפה? אמר לי... אמא זה לא בית! היו שם קירות והיו שם חלונות... אפילו ווילונות ורודים כאלה... אבל במחי יד הוא ביטל את ציורי בגלל ארובה. ציירתי לו אריה... הוא אמר שיצא לי כלב... יודע כמה עבדתי על הרעמה... שעות. והוא אומר לי... כלב... כלב אלק. כן הם ציירים , ציירים עם דמיון מפותח... טילנו לנו בגן... ופתאום ראיתי את הציורים שלו בתיק העבודות שלו. פתאום... ראיתי. זה כבר לא המצאות דמיוניות... ראיתי באמת. הוא צייר בית, לבית היו קירות וחלונות אפילו ווילונות וכמובן ארובה שממנה יצא עשן... ממש בית אמיתי. הכל מקבל את הדמות האמיתית... הוא בן 4 וחצי... והוא מצייר באמת... ומבדיל בין כחול ותכלת... ובתמונות של המשפחה... אמא ואבא נותנים ידיים... הוא במרכז, ואחותו אי שם... יודע, היא מציקה לא... והתמונות בתוך מסגרות צבעוניות, מקבלות פנים, חזות אמיתית, אני אמרתי בתוכי... ואוווווו היסטרי כזה... מה היתה הפעילות המשותפת האחרונה שלנו? אממממממממ... אמא בואי ``מכות`` מתחת לשמיכה... יודע מה... בוא נפתח אגודה של הציירים עלומי השם שלא זוכים להערכה... כמונו... מה דעתך? וחוץ מזה... מי משחק עוד באינדיאנים? עכשיו זה... בחיזבאללה, לא? סתם... שיעשו רק אהבה... נקיטה

דספרדו

New member
אהבה?

מפתאום בגיל הזה?? תני לו שיהנה..אהממ משחק ``רופא וחולה`` {משחק ענקי אגב, מפתח מוטוריקה עדינה?} לוחש שהשכנה לא תשמע, גם ככה לא מתלהבת מהצחוק שלי כשהבת שלה נשכבת כמו היפיפייה הנרדמת בפרצוף של ה``חולה המדומה`` או אז כשבני רואה אותה ככה רץ להביא את ``תיק הרופא`` ושנייה אחר כך שמלתה מופשלת הוא ``מפשפש`` שם. . . כשחושב על זה בחי שזה משחק ש ``לא נס ליחו``. . . טוב טוב שלך בן ארבע וחצי זה אחלה מוכשר לאללה {אמרה האם האובייקטיבית..} וזה אחלה אז יאללה תביאי אותו שישחקו של בן 3 אה! ואנחנו נוכל בינתיים לשחק באינדיאנים .. או ב רופא וחולה``? {אבל אני ה``חולה`` ברור..} מחייך {חיוך של אבא מלאך..אהמממ}

נקיטה...

New member
דספרדו...

השכנה לא מתלהבת מהצחוק שלך...? איך זה... כי אני כבר כן... בכל מקרה... ``ברופא וחולה`` עסקינן... ובכן... אתה החולה ... זה אומר שאני הרופאה... מממממממממממ... אופס זה עניין לפורום אחר... :cool: יודע... אתמול ... התקשרתי אליו לצהרון...היתה תאונה בדרך והודעתי שאאחר. הוא נשאר שם לבד... אחרון. הגעתי... ככה עם עניים מבוהלות חיפשתי אותו, מצאתי אותו משחק. הרים את עיניו ראה אותי... וככה אמר... היי אמא. נתן לי נשיקה על המצח, ``נשיקת כח`` אנחנו קוראים לנשיקה הזו... וככה הוא ואני... טוב טוב גם אחותו המעצבנת... הלכנו לפיצריה. הוא כבר מזמין בעצמו... שאלתי אותו... אתה כועס שאיחרתי? והוא הביט בי בעיני המלאך שלו ואמר... מה פתאום כועס... את האמא הכי בעולם! יודע באותו רגע... נמסתי לחלוטין, חתיכת הפיצה שהיתה בפי כמעט גרמה לחנק היסטרי... הוא המשיך לאכול... היא המשיכה לצעוק (אחותו)... ואני רק הבטתי בו. אחחחחחחחחחח... יום נפלא שיהיה לכולם. נקיטה

דספרדו

New member
מחייך

איזה משפט ענק זה ``את האמא הכי בעולם`` אה? באותו רגע הוא יכול לבקש הכל וברור שיקבל... יופי של תאור אצלי הוא קלט משפט מפתח ``אתה חבר שלי`` זה אומר שאנחנו אחלה {אני לא אומר לו לישון ..} ו ``אתה לא חבר שלי`` עם פרצוף גאוותן קטן ועיקש שאומר שזהו אני אותה גמרנו חבוב פייר? הבעייה שאני מתגלגל מצחוק בכל פעם כשהוא אומר לי את זה. . . טוב אחרי שנייה אני עושה פרצוף מסכן ומתחנן שיוותר לי אבל העקשן אחרי שראה שאני צוחק! עושה פרצוף יותר עיקש ובשארית הגאווה שלו ועם חצי חיוך.. צועק לי ``רק אמא חברה שלי``!!!! ואז אני נישפך לגמריי ומתגלגל מצחוק בטרוף לא מצליח להתאפק, בחיי מנסה אז הוא נוקט בגישה יותר מתוחכמת ושואל ``אבא הבאת לי הפתעה``? סאממק לא ניתן לו את ה ``קינדר`` אחרי שהתאמץ כל כך? B-)

נקיטה...

New member
מחייכת...

בטח תן לו את הקינדר... בטח!!! (איך אני מתרגשת לפני כל פתיחת הפתעה... תמיד אני מתפללת שזה יהיה משהוא פשוט כזה... כי אף פעם לא מצליח לי לבנות את היצורים האלה... מה הם חושבים בגלל שאני ``גדולה`` אז אני אדע לבנות את הפינגווין על הסקטים, אה??? `סאמק...). :cool: B-) :-() יום טוב... נקיטה

דספרדו

New member
חהההההההההה ענק בחיי

כמוני כמוך יא אללה! איזה מבאס לקבל משחק הרכבה שכזה שכבר קבלנו אותו??? מיילא הפינגווין אבל יש ``שועל כזה שאוחז במריצה ומהנהן בראש`` חתכ.. מרגיז מתפרק כל שנייה אבל מודה אחלה משחקונים יש ב``בייצים`` האלו!! ואוו נחשפתי!! חההההההההההה מצחיק כשחושב על זה את רוב המשחקים אני בוחר לפי מה שאני הייתי רוצה לשחק קצת סוציו מודה {אבל הוא לא יכול להחליף אבא נכון???} אם כך אז הוא תקוע איתי לעוד כמה שנים טובות וכשיוכל להתנגד אהממממ... יהיה קצת מאוחר וססאאמקק באמת שיהיה רק צחוק וטוב תמיד {מתי הם מתחילים להביא חתיכות הבייתה??.. פשוט מת לראות אן הטעם שלנו דומה} B-)

נקיטה...

New member
חתיכות? אהההההההה....

אז ככה... נדמה לי שזה מתחיל בגיל 6-7 בערך... יודע... כבר בכיתה א` הן חתיכות... (איזה מילה דוחה זה - חתיכה... כוסית... ). ובכן... תהנה לך בנתיים מהחברות שלו מהגן עם הקוקיות והנמשים והאף הדולף... עוד מעט ממש עוד מעט... זה יקרה. יודע... יום שישי אחרי קבלת השבת יצאנו מהגן, ידו הקטנה בידי ואנו פוסעים יחד כשאני זוללת לו את חתיכת העוגה (עוגה כושית כזו עם סוכריות צבעוניות למעלה לא למות על העוגה הזו???), ואז אני שומעת: ``סתיו..... סתיו...``. הוא קרא לה. היא, אוחזת ביד אביה הסתובבה. ילדה יפה עם פוני וקוקו ארוך. נפנפה לו לשלום והוא ניפנף חזרה. והיה שם חיוך... כן היה שם החיוך הזה. אמרתי לו...``...... מי זאת``. הלחיים שלו האדימו... והוא אמר לי... זאת סתיו חברה שלי. אני ........... טוב טוב טוב לא אלאה אותכם בתגובה שהיתה לי. הגעתי הביתה, הלכתי לאיש שלי וככה באוזן אמרתי לו : יש לו חברה``. התיישבנו מולו והחל התיחקור... (קשרנו אותו לכסא הדלקנו אור חזק ואמרנו לו: דבר!...). אז אמרתי לו... נו... מי זאת סתיו? הוא אמר שוב: אמא סתיו היא ילדה חמודה מהגן והיא חברה שלי. וחוץ מזה יש פוקימון עכשיו אז... זוזי אני רוצה לראות. נו... מה אתה אומר... אה? כן ממש תיכף הוא יביא לי את כל הבנות האלה... (אני מראש לא אוהבת אותן), יסגור את החדר והאיש שלי יחייך בגאווה בסלון... איך הבן שלי מז..... אבל... ממש גם עוד מעט האחות הקטנה שלו תהיה בעצה ``חתיכה`` ... האיש שלי כבר רכש גלאיים, ציוד לראייה בלילה, משקפות, רובה קצוץ קנה... והוא יהיה אחריה... לכל מסיבה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק לחשוב על זה... יאללה יום טוב... נקיטה.

מיה30

New member
מה אתה לא רואה את השבלול???

בטח שבלול הכי יפה.... מה קורה לכם????? שמעתם פעם על ציור מופשט???? סוריאליזם???? מה יש...קצת דמיון.... נהייתם לי ציירים מתוסכלים?? הפיצים מציירים הכי יפה בעולם ומה שטוב בזה הוא שרק הם אבל באמת רק הם רואים מה ציירו טוב, זו לא חוכמה הבן שלי כבר מצייר אחלה אבל.... אני כל כך אהבתי את הציורים ה``לא מובנים`` האילה ואגלה לכם סוד .....קטנטן....ששששששששש אפילו שמרתי כמה מאילה.....לימים יפים יותר.... אז..... קדימה עכשיו משחק על אמת מלחמתתתתת כריותתתתתתת מיה30 :)

דספרדו

New member
בטח

קודם מקשקשת על הציור החמוד אחר כך הסוריאליזם .. בכלל חשבתי הנה אחת שמבינה.. ןאז כבדרך אגב ``הבן שלי מצייר אחלה`` יא גאוותנית אחת!!!!! {שששש... מה קופצת? אני רק צוחק} אני חושב שאבוא ואקח אותו לסיבוב ואקלקל קצת את החמודי הזה שמחניף לאימא שלו ומוכן ללכת איתה לקניון!!! אגב זוכרת שאמרתי דומה לאימא? אז מה שנשאר להגיד אולי לקח את האופי של אבא? {זה גם נחשב לא??} ואגב מפתאום מלחמת כריות?? מעדיף רופאות וחולה... וגם רוצה מדבקה בסוף. B-)

מיה30

New member
אתה יודע מה???

לפתוח פה גדול...אהההההה ....יפההה :-() טוב....נו....שויין.... יללה קח מדבקה.... למרות שאוהבת מלחמתתתת כריותתתת מיה30 {הרופאה כמובן} B-)

למעלה