פעילות משפחתית

eyaltamuz

New member
פעילות משפחתית

לחברי הפורום שלום, זאת לי הפעם הראשונה בחברתכם ואבקש את עצתכם בנושא הבא : יש שני ילדים, בן בגיל 14 ובת בגיל 11 בסך הכל היחסים בבית טובים ואין לשמחתי בעיות מיוחדות הדורשות התייחסות אבל ככל שהילידם גדלים ולכל אחד עיסוקים, פעילויות וחברים משלו הולך ופוחת זמן האיכות שלנו יחד ומסתכם בסופו של דבר בתיאומים ופעילויות מועטות ביותר. לכן על בראשי הרעיון להמציא שעת משפחה - הרעיון התקבל באהדה בשיחה משפחתית, הרעיון הוא לקבוע שעה קבועה ויום קבוע אשר יהיה רשום במערכת של כולנו ויהיה מחייב כמו כל חוג או פעילות אחרת, במהלך שעת המשפחה נוכל לעשות כל אשר יעלה על רוחנו אבל ביחד - וזאת צריכה להיות פעילות שכולנו נהנה ממנה כדי שזה לא יהפול לעול אלא לשעה של כיף והנאה. אז מה השאלה שלי בעצם ? רעיונות לפעילויות משותפות, כמובן שאפשר לשחק קלפים ובמשחקי קופסא, אבל אשמח לשמוע ממכם רעיונות נוספים. בתודה מראש איל תמוז

אפשר

לראות טלוויזיה לצאת לבילוי בקניון ללכת לקולנוע יחד לסעוד במסעדה להזמין פיצה להכין יחד ארוחת ערב או משהוא מיוחד כמו עוגה או עוגיות או סתם מרק שכולם אוהבים אפשר לספר סיפורים מפחידים לשתף חוויות מיוחדות להמציא כל מיני משחקים ועוד ועוד.

fipo

New member
גם אצלנו יש גם אצלנו יש!!

גם לנו (האחים שלי?) ולהורים שלנו יש שעתיים כאלה בשבוע.. ות'אמת זה ממש חשוב וכיף.... יש לי מלא רעיונות... אם זה לשחק במשחקים או סתם לשבת לדבר.... לראות סרט או לעשות מרתון בדיחות... מרתון חיקויים של מפורסמים או בני משפחה.... אמ... תחרויות אוכל (מי מבשל בזמן מוקצב אתה אוכל הכי טעים מאותם חומרים..) ואז נותנים לאחד השכנים לשפוט או משהו.... יש לי עוד מלא.... אם אתה רוצה....תכתוב לי בפרטי אני יספר לך...

ביחד

אפשר גם לא באופן מלאכותי של "שעה משפחתית" אלא ליצור אווירה שכייף לכולם יחד, זה יכול להיות סביב שולחן האוכל ובדיחות שלא נגמרות,ציור קריקטורות של המורים, יכול להיות סביב תשבצים, טיול ערב, פיקניק בלילה, להסתכל בליקוי חמה /ירח /כוכבים/להציץ לשכנים (סתאאם) סרט די.וי.די שכדאי לראות ביחד ,או כל פעילות שהיא יוזמה שלך ,של הילדים- מה ש"בא" וזורם וכייף לכולם ביחד .

avicoo

New member
../images/Emo160.gif אני מציע......

סוף שבוע משותף באמסטרדם .יהיה כיף.

jessy19

New member
הממ...

פיקניק משפחתי בחיק הטבע, באולינג, טיול משפחות בשבת. אגב, רעיון מעולה :)

faith2

New member
אוו פיקניק בחיק הטבע....

רק אם זה צמחוני
ועכשיו ברצינות
פיקניק ממש נשמע מעולה, אישית שהייתי קטנה מאוד נהנתי מהסופשבוע האלה שהיינו מבלים עם אוהלים על הכינרת....

למעלה