פעילות עם ילדים קטנים ממש

טוב

New member
פעילות עם ילדים קטנים ממש

בוקר טוב חברי היקרים. כנראה לא ראיתם (או התעלמתם...) מההודעה שלי למטה, ולכן אני חוזרת ושואלת: האם יש לכם איזה רעיון לפעילויות שאפשר לעשות עם ילדים ממש קטנים? נגה שלי בת 3 וחצי חודשים, וחוץ מלדבר ולשיר לה,וכמובן לטייל, אין לי ממש מה לעשות איתה ביחד.ניסיתי עיסוי הודי, אבל היא לא ממש נהנית, ככה שהפעילות שלנו בעיקר מילולית. אני נורא אשמח לקבל רעיונות....

anat30g

New member
את עושה בדיוק מה שצריך

בגיל הזה אין הרבה אפשרויות שליתוף פעולה... מה שכן - שימי אותה במנשא ותסתובבי איתה בבית כשאת מסדרת, ספרי לה מה את עושה... אני נהגתי לקפל איתם כביסה בחודשים בראשונים, לסדר מיטות... הם זכו לדיווח שותף ביחס למצב הסדינים והכריות... אולי זה נשמע טיפשי - אבל היו היו רגועים מאוד - ואני הספקתי לעשות כמה דברים "חשובים" לטובת הבית. ענת

דסי אשר

New member
ענת, פשוט נפלא!

אני מקנאה בבת שלך ובך. נהדר. אני דווקא כתבתי תשובה ארוכה לך אמא(שכחתי את שמך), גם על דעתי החיובית על שיעור שחיה כחוויה משותפת, וגם על השתתפות בשעורי ח.מ.ל המיועדים לאמהות ותינוקות מגיל 0 עד 4 שנים. כתבתי שיש כאלה קורסים- חנוך מוסיקלי לטף - מאד מאד מקצועיים, חוויתים לאם ולתינוק, וגם מביאים עולם מוסיקלי, תנועתי, קיצבי, מילולי, קוגניטבי, תחושתי וכו´. יש גם בכפר המכביה, וגם במרכז לגיל הרך, בגבעת רמב"ם בגבעתיים(את כנראה מרמת חן, לפי מה שכתבת). החשש שלי, שהם אולי לא מקבלים בגיל צעיר, למרות שהתכנית, שפותחה באוניברסיטה העברית לפני למעלה מ10 שנים, מיועדת לגילים שציינתי, ההבדל הוא ברמת יכולת השיתוף האקטיבי של הילדים בכל גיל, ברפרטואר המוצג, הנחווה על ידם ועל ידי הדמות המטפלת המשמעותית בהם. בהצלחה, ואפשר לעשות המון עם מה שענת כתבה. אוי , אני ממש מקנאה, כל כך יצירתי ונפלא. נא לקחת אותי בפרופורציה, אני כזו רגשנית... דסי

למעלה