פעילות קטנה לסופ"ש!

פעילות קטנה לסופ"ש!

אז ככה, מצאתי את עצמי יושבת וחושבת וחושבת וחושבת עוד קצת על פעילות כלשהי לשבת. אז ליהודית יש כ-ל כ-ך הרבה שירים.... הנה שאלון קטן ויצירתי שיעביר לכם קצת את הסופ"ש.
שיר של יהודית ששינה לכם את החיים, או לפחות העביר בהם איזשהו גל?
שיר של יהודית שאתם אוהבים לשמוע ברגעי משבר?
שיר של יהודית שגורם לכם לחייך ולשכוח הכל?
ביצוע מיוחד כלשהו שאתם אוהבים? (למשל מתוך עד לאן שהלב לוקח או ממיטב השירים 1+2)
שיר של יהודית שעושה לכם לבכות/להיות עצובים?
שיר של יהודית שגורם לכם לצחוק?
שיר של יהודית שמעלה בכם זיכרון, ואם בא לכם, גם את הסיפור של הזיכרון הזה?
ולבסוף - חוויה אחת מיהודית, פגישה איתה או לא יודעת מה, שהייתם רוצים להתרברב בה, זה הזמן והמקום! ואם למישהו יש משהו להוסיף, זה יהיה נחמד! שיהיה לכם סופשבוע נהדר!!!

רגע לפני שינה...

שיר של יהודית ששינה לכם את החיים, או לפחות העביר בהם איזשהו גל?
איזו מין ילדה. הוא יצא כשהגעתי לחטיבה וגרם לי להבין שאני לא היחידה שמרגישה שונה בעולם... שיר של יהודית שאתם אוהבים לשמוע ברגעי משבר?
עשה שיהיה לי קל...
שיר של יהודית שגורם לכם לחייך ולשכוח הכל?
עכשיו הכל בסדר
ביצוע מיוחד כלשהו שאתם אוהבים? (למשל מתוך עד לאן שהלב לוקח או ממיטב השירים 1+2)
יש המווווון... הילדה הכי יפה בגן עם הפילהרמונית...
שיר של יהודית שעושה לכם לבכות/להיות עצובים?
שיר ללא שם / שבתות וחגים / מישהו...
שיר של יהודית שגורם לכם לצחוק?
טיול בשדירה
בייחוד המשפט "זו עונה שכזאת, זה הריח, שמושך את האף בזנב..." שיר של יהודית שמעלה בכם זיכרון, ואם בא לכם, גם את הסיפור של הזיכרון הזה?
אהבה יומיומית... זכרונות מהאהבה הראשונה
ולבסוף - חוויה אחת מיהודית, פגישה איתה או לא יודעת מה, שהייתם רוצים להתרברב בה, זה הזמן והמקום!
פסטיבל ערד - יהודית מתנצלת שהיא לא הקדישה לי שיר ליומולדת, איזו אישה אדירה!

0mroosh

New member
חן חן למנהלת המסוקסת.

שיר של יהודית ששינה לכם את החיים, או לפחות העביר בהם איזשהו גל?"כמו אל מים". הוא מרטיט לי את הואגינה.
שיר של יהודית שאתם אוהבים לשמוע ברגעי משבר?"ארבע לפנות בוקר", הוא מצחיק אותי, למרות שהוא מתסכל במקצת. שיר של יהודית שגורם לכם לחייך ולשכוח הכל?"מילה טובה". ביצוע מיוחד כלשהו שאתם אוהבים? (למשל מתוך עד לאן שהלב לוקח או ממיטב השירים 1+2)"יאללה לך הביטה מוטי" שיר של יהודית שעושה לכם לבכות/להיות עצובים?"סליחות". שיר של יהודית שגורם לכם לצחוק?"טיול בשדרה"

clevelandrocks

New member
הפעלות לילדים

שיר של יהודית ששינה לכם את החיים, או לפחות העביר בהם איזשהו גל? וידוי שיר של יהודית שאתם אוהבים לשמוע ברגעי משבר? ימים טובים שיר של יהודית שגורם לכם לחייך ולשכוח הכל? בוא לריו ביצוע מיוחד כלשהו שאתם אוהבים? ברחובות שלנו שיר של יהודית שעושה לכם לבכות/להיות עצובים? סוף לסיפור (סליחה מיכל...) שיר של יהודית שגורם לכם לצחוק? יוסי, יוסי שיר של יהודית שמעלה בכם זיכרון, ואם בא לכם, גם את הסיפור של הזיכרון הזה? 'באהבתנו'- מזכיר לי חברה טובה שלי שהיום אנחנו כמעט לא בקשר
ולבסוף - חוויה אחת מיהודית, פגישה איתה או לא יודעת מה, שהייתם רוצים להתרברב בה: אין לי

YA2007

New member
מחר במעבדה ../images/Emo6.gif

שיר של יהודית ששינה לי את החיים- "באה מאהבה" שיר של יהודית לרגעי משבר- "אני משם" שיר שגורם לחייך ולשכוח הכל- "לקחת את ידי בידך" ביצוע מיוחד ואהוב- "סליחות" מתוך "מילה טובה ואוסף שירים" (שומעים שם את הגיטרה החשמלית של פוליקר ברקע...) שיר מעציב של יהודית- "איזו מין ילדה" שיר שגורם לצחוק- "יוסי, יוסי" שיר שמעלה זיכרון- "תמונה", מאד מקושר אצלי לשנה של יב' בתיכון, זה התנגן לי בראש כל שנת הלימודים אז.... חוויה מיוחדת מיהודית- כל פגישה איתה זה אירוע בפני עצמו. בהופעה הקודמת ב"מעבדה" הסתננתי לאולם שבו כל החבר'ה אכלו ארוחת ערב, קצת לפני ההופעה. אמרתי לחבר'ה שזו בערך פעם שישית שאני במופע ודיברתי קצת עם יהודית. כמובן ששוחחנו גם אחרי ההופעה אבל למרות זאת אותה "הסתננות" הייתה קצת השגת גבול

אני משםםםםם../images/Emo99.gif

מכפר הרוחות הקטנים... על גבעה אחרונה שם עמדה תחנת הרווווווווווווווח ושמיים תלו על כנפה עננים מהולים בעשן.... והלך הרוח ובא הרווווווווווחחחח... אני מכפר המקיש בכפות של עץץץץ אני משם!!! אני משם!!! ואז מושמע אחד מהקטעים הכיייייי אדירים ב"ומאוד לא פשוט לחכות"... אחחחח הגיטרה הזאת מעבירה בי צמרמורותתתתתתתת...

PianoGirl20

New member
נעשה הפוגה קטנה מהלימודים...

ונענה. שיר של יהודית ששינה לכם את החיים, או לפחות העביר בהם איזשהו גל? 'לקחת את ידי בידך'. זה אחד השירים הכי אהובים עליי בעולם, ואני לא יודעת אם זה שינה לי את החיים, אבל זה בהחלט העביר בהם איזשהו גל. זה גם אחד השירים הראשונים שבהם שמעתי את יהודית ועדיין לא ממש ידעתי מי היא וכמה אני עוד אתמכר אליה... שיר של יהודית שאתם אוהבים לשמוע ברגעי משבר? קשה לי להגיד..ברגעי משבר אני בד"כ שומעת שירים עצובים... אבל במקרה הזה דווקא יתאים 'ימים טובים' ו'מילה טובה'. הם פשוט שירים מעודדים. גם 'איזו מין ילדה', גורם לי להרגיש נורמלית פתאום... שיר של יהודית שגורם לכם לחייך ולשכוח הכל? הילדה הכי יפה בגן, עכשיו הכל בסדר, מילה טובה, געגוע ובך לא נוגע. ביצוע מיוחד כלשהו שאתם אוהבים? (למשל מתוך עד לאן שהלב לוקח או ממיטב השירים 1+2) אני אוהבת את הביצוע של 'שבתות וחגים' מתוך ההופעה שלה בערוץ 33, כי שם רואים כמה שהיא ממש נותנת את כל כולה ואיך שהיא יודעת לרגש. שיר של יהודית שעושה לכם לבכות/להיות עצובים? מישהו- תמיד גורם לרצות לבכות. גם שיר ללא שם, וגם וידוי. שיר של יהודית שגורם לכם לצחוק? טיול בשדירה. (או- 'האו דו יו דו'...), וגם 'יוסי יוסי'. שיר של יהודית שמעלה בכם זיכרון, ואם בא לכם, גם את הסיפור של הזיכרון הזה? 'דניאל' ו'פני מלאך', מזכירים לי תקופה עצובה. פשוט אז שמעתי בעיקר את האוסף הראשון והשירים האלה נמצאים שם. ולבסוף - חוויה אחת מיהודית, פגישה איתה או לא יודעת מה, שהייתם רוצים להתרברב בה... כשידיד שמקושר ליהודית הציג אותי ליהודית והיא חייכה ולחצה לי את היד....:)..תמיד מעלה חיוך... וגם כמובן כשהייתי אצלה ודיברנו וניגנתי לה..

באהבתנו

New member
מיכלי,את מעמידה אותי בדילמות קשות!

שיר של יהודית ששינה לכם את החיים, או לפחות העביר בהם איזשהו גל? *תמונה, איזו מן ילדה- שהעביר בי ויברציות מטורפות בפעם הראשונה ששמעתי אותו...הוא אפילו גרם לי להרגיש סוג של מבוכה שנבעה מהמחשבה- "פאק, השיר הזה נכתב עלי!!" שיר של יהודית שאתם אוהבים לשמוע ברגעי משבר? *דרך המשי / רעידת אדמה / ביום מסה (עם מתי כספי) / אני משם שיר של יהודית שגורם לכם לחייך ולשכוח הכל? *תלוי ביום, בתקופה... כרגע- כמו עפיפון, רעידת אדמה ביצוע מיוחד כלשהו שאתם אוהבים? (למשל מתוך עד לאן שהלב לוקח או ממיטב השירים 1+2) *מגדלור, סמבה בשניים- ממיטב השירים2 , נמה יפו (עם יוני רכטר ומזי כהן) שיר של יהודית שעושה לכם לבכות/להיות עצובים? *שבתות וחגים, סוף לסיפור, שיר ללא שם, ואחר כך תבוא שלווה שיר של יהודית שגורם לכם לצחוק? *טיול בשדרה, געגוע שיר של יהודית שמעלה בכם זיכרון, ואם בא לכם, גם את הסיפור של הזיכרון הזה? * עד קצה המסלול- זיכרון קצת כאוב של מישהו שאהבתי והערצתי, והיום אני מבינה כמה שהדמות הזאת לא הייתה שווה רבע מהדברים שהרגשתי..

גמני

שיר של יהודית ששינה לכם את החיים, או לפחות העביר בהם איזשהו גל? "שבתות וחגים" - אין על המשפט "למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר". מסכם את רוב חיי.
שיר של יהודית שאתם אוהבים לשמוע ברגעי משבר? "למי שאינו מאמין". שיר שגורם לי להאמין.
שיר של יהודית שגורם לכם לחייך ולשכוח הכל? "הילדה הכי יפה בגן"... [במיוחד שזאת הבת המדהימה שלי...
]
ביצוע מיוחד כלשהו שאתם אוהבים? (למשל מתוך עד לאן שהלב לוקח או ממיטב השירים 1+2) מההופעה שלה - "געגוע". רק בהופעה... [סליחה יודית...]
שיר של יהודית שעושה לכם לבכות/להיות עצובים? "באה מאהבה". לא, אני לא רוצה לפרט, תודה.
שיר של יהודית שגורם לכם לצחוק? "אני אוהב" נחשב? [מתוך הכבש השישה עשר]
שיר של יהודית שמעלה בכם זיכרון, ואם בא לכם, גם את הסיפור של הזיכרון הזה? "סליחות". למדתי את השיר באוניברסיטה, וכל השיעור לא הצלחתי להתרכז כי השיר התנגן לי בראש... [מילים מדהימות. לחן מדהים. ביצוע מדהים]
ולבסוף - חוויה אחת מיהודית, פגישה איתה או לא יודעת מה, שהייתם רוצים להתרברב בה, זה הזמן והמקום! להתרברב? לא. רק לספר שיש לי איזו חברה שמאז שהיא התאהבה לה ביודית היא לא שמה עלי יותר...

../images/Emo23.gif

חברה שהתאהבה לה ביודית?? הגזמת.
ומה זה לא שמה עלייך יותר? אני רואה שכבר די הרבה זמן לא יוצא לנו להיות ערות באותן שעות... מה זה צריך להיות???

למעלה