פעילים בבי"ס בנוגע לצמחונות?לא?אז..

מיספטל

New member
פעילים בבי"ס בנוגע לצמחונות?לא?אז..

אז ככה! קודם כל אנשים יפים....שלום!!! אמממ רציתי לדעת אצל כמה ממכם (שעדיין לומדים) יש דוכני הסברה של אנונימוס(או כל אגודה אחרת התומכת בהפסקת ההתעללות בבע"ח) אצל כמה ממכם עבר אדם מטעם אגודה כלשהי שמעביר הרצאות? אם עוד לא היה דבר כזה אצלכם אז...הגיע הזמן שיהיה! לצערי ולצער רבים אחרים הבעיה הגדולה בקרב הנוער זה חוסר מודעות... בוודאי שיש מלאאאאאאאן מודעות יחסית לזמנים אחרים...אבל אל תשכחו הכל יחסי... אני כבר נתקלתי באנשים שלא ממש מודעים לדברים האלו ובשביל זה יש מתנדבים פעילים באנונימוס שמוכנים לעזור יש ככה:עיתון ביה"ס בנושא הסברה(ואני מדגישה הסברה אף אחד לא רוצה לעשות את זה בצורה תקיפה כדי שלא יבואו בטענות של כפייה)יש אנשים שנשלחים להעביר הרצאות שיכבתיות ויש עוד דברים מהסוג הזה...האנשים של האגודות האלו לא יכולים לעבור בעצמם בבתי הספר ובשביל זה צריך אותנו...שנלך ונדבר עם המנהל\ת ונסביר לה שחשוב שתהיה מודעות נתן לו\ה את הכתובת ואפילו נדאג בעצמנו שהעסק יזוז...אז אנשים זה חשוב!!! ואני אשמח לתגובות

Neta558

New member
מצטרפת לקריאה!

בי"ס זה מקום נהדר להעלאת מודעות בנושאים שונים, כולל נושא זכויות בע"ח. אתם מוזמנים לשרשר כאן רעיונות שלכם לפעילויות בביה"ס וחוויות מפעילויות שונות שערכתם! וברוכה הבאה לפורום, קחי
כמובן!

xenocide

New member
מאחר ו..

המנהלת שלנו הייתה פעם המחנכת שלי ואני מכירה אותה מספיק טוב היא תסכים. אבל (תמיד יש אבל...
) בטח לא יהיה לה זמן לשמוע על זה כי היא לעומת הרבה מנהלים באמת מזיזה את התחת שלה ועושה דברים ובנוסף גם מלמדת אז אני אשלח לאחת הסגניות שלה שאני לא מאמינה שאף אחת מהן תסכים... בקשר לעתון בית ספר יש לי בעיה-אנשים מעתון בית הספר שלנו שיוצא סך הכל פעמיים בשנה לא יתנו לי לעשות על זה כתבה. ניסיתי לעשות כתבות שם על כל מיני דברים שהייתם מצפים שיתנו לי לעשות את זה אבל לא... ולמה הם כן מסכימים? לעשיית כתבה על סגנון השיער החדש שתפס... *מרגישה לגמרי
בבית הספר הזה, מיותרת וחסרת אונים*

למעלה