פעילי הפורום

פעילי הפורום

בסוגריים כתוב כמה הודעות כל אחד כתב עד עכשיו...או החודש:-S פה יש את כל המשתמשים שכתבו עד עכשיו בפורום... (370) פרה של שוקולד (193) the Girl of Love (184) amir haddad (95) יפתי המשרשר האדיר (67) רזושיתתת (37) קמינסקי (36) 1danidin11 (32) HeNoOsH (32) S16 זה אני (31) סינטטית (30) בננונת (29) daniel1502 (27) פרה של שוקולד השחר (17) nuny11 (16) Sahar Sweet Girl (15) dudig19 (15) KatKat89 (11) Sapir Danker (9) מיכל לאב מעיל (9) d a n 6 (9) רותמוששששששששששששש (8) Spyercool (8) helisimslove (6) הדם ש ל י מקטשופ (6) תפוז אנשים מודיע (5) ק ר ח (5) חיה פצועהה (5) ליטל חיחיחיחיחיחי (4) addhgr (4) Casper Girl (4) דוראללל (4) כוסית על הגג (4) Just Dikla (3) shani190 (3) אמור זה רומא הפוך (3) עומרי TV (3) באבה (3) צביקון (3) 1נועהה (2) kathrinch (2) natuz1 (2) subl (2) הנהלת הפורומים (2) perrinat (2) אני סהר ואתם לא (2) S a g i v 7 0 0 (2) radio המקורי (2) hodaya157 (2) זינגרלה היחידה (1) ברווזה של שוקולד (1) שתיקה אחרונה (1) THEsting (1) מיכאלנגלה (1) Dark chocolate (1) סיווני הנסיכה (1) omrizen (1) Roni Girl Is Me (1) חומר מקומי (1) numa86 (1) יעלוש המאמוש17 (1) MANY MEN (1) הייפ טים (1) mr dude no 1 (1) dipset (1) limors2 (1) kombinaizer (1) אל האור10 (1) s h a r o n 7 (1) micachonito (1) גייםבויז (1) Keyboard cowboys (1) 3has3 (1) סנטיו (1) MCK661 (1) maayanushe אויש מציפה שכמותי...להתבייש..

חחח..באדמין כתוב לי הרשימה..מדליק

שכתוב הרשימה כזה... באתר הניהול.. כאילו סידרתי את זה מהכי פעילים לפחות פעילים.. בואנה 370 הודעות שאני אהיה בריאה כאילו אין לי מה לעשות בחיים חח

קמינסקי

New member
בדיוק! חשוב מאוד כנסו!!!

חברים הדבר שהכי הכי חשוב לפורום הזה בשלבי צמיחתו ( עכשיו למי שלא שם לב :) זה המאמץ של כולנו להביא עוד ועוד משתמשים חדשים לפורום שנוכל להרחיב אותו ובאמת להגדיל את המספרים פה למספרים יותר מכובדים! אז כל מי שפעיל כרגע בפורום אתם כבר יודעים איזה כיף כאן וכמובן שזה הפורום היחידדדדד שבו האמן באמת בקשר ישיר ויומיומי איתכם אז תספרו לחברים לשכנים לבני דודים ולהוא מהצופים.. ושהם יספרו וכן הלאה !! חשוב מאוד ליפתי להיות באינטראקציה עם הקהל כמה שיותר ושנוכל לעשות את הפורום הזה יותר גדול יותר כיף ויותר מעניין בואו נתחיל להגדיל אותו!!! והכי חשוב תודה ענקית לכל מי שבפורום עד היום תמשיכו להשתרשר איתנו אנחנו מעריכים את זה מאוד ונהנים מכל רגע! peace ferocious

קריקו

New member
הגעתי לפה כדי לחפש מידע

על עוד שירים שלך...ואני חושבת שאני אמשיך להיכנס לפורום..

Spyercool

New member
יפתי אפשר לפרסם על ידי להירשם

לתחרויות אתרים. אני ארשום את הפורום עכשיו

סינטטית

New member
אפשר לעשות פעילויות בפורום

ולבקש מתפוז לקדם את זה..או משהו

אם תהיה תחרות על הסינגל הבא זה יהיה

טוב כי אז זה יפורסם בתפוז אנשים מודיע וכל זה.. ואז יכנסו מלא וחלקם גם ישארו אם לא כולם

כל מיני...כנס

אפשר לעשות כמו חתימה כזאת של חג שמח ולשלוח בפורומים.. לעשות סרטונים לפליקס...להביא חברים..יש מלא דרכים

למעלה