פעילי קדימה פסימיים בנוגע למפלגה

דוקו1

New member
פעילי קדימה פסימיים בנוגע למפלגה

ראשי רשויות טוענים שאין למפלגה נוכחות ושוקלים חזרה לליכוד חבל מאוד אולמרט מפלג את המפלגה

a e q u i t a s

New member
יש פה איזשהו וואקום מוסדי-מפלגתי

אני לא יודע מה איתכם, אבל באמת יש הרגשה שמפלגת קדימה לא באמת קיימת, שיש וואקום מוסדי בתוך המפלגה, זה יוצר אי נחת ואולי מראה שבאמת אין מקום למפלגת מרכז גדולה בישראל?! בליכוד יש מורדים, גם במפלגת העבודה עכשיו רוצים להדיח את השר איתן כבל - זה בעצם דנימיקה של מפלגה, אבל בקדימה הכל שקט, דומם כאילו היא רק פיקציה של בחירות... משהו כמו זכינו בשלטון עכשיו, אפשר לסגור את הבסטה?!

השאלה מה יתפרק קודם - קדימה או

מדינת ישראל, שתלך לאבדון למען הקפריזות הפוליטות של קדימה.

אשרת

New member
שוב פעם אתה עם הפסימיות שלך?

בחי שאתה תקבל נבוט בראש ביום שישי עם הגישה הזאת

יש כאן קבוצה של אנשים

שכנראה הגיעו ממרכז הליכוד ומתקוטטים בינם לבין עצמם ב"מי יצבור יותר כח" במקום לנסות למסד את המפלגה. חבורה של אינטרסנטים ועסקנים שאם קדימה לא תשכיל להקיא אותם מתוכה, היא תתאדה. (ואני אומר את זה בתור תומך קדימה).

a e q u i t a s

New member
אני מרשה לעצמי להניח שאת ליכודניקית

אני מרשה לעצמי להניח שאת ליכודניקית? אולי טוב יהיה אם שארית חברי הכנסת של הליכוד יעברו כבר לקדימה, אחרי הכל, הליכוד גם כך הרוס ומרושש כספית?!

MS6

New member
אתה לא מהעבודה?

אתה רוצה לדבר על התאדות של מפלגה? אצלנו לפחות יש 30 ומשהו מנדטים (בגוש הימין), ואנחנו נמצאים בשפל של השפל שלנו, מכאן אנחנו רק יכולים לעלות. כמה מנדטים יש לגוש השמאל היום? 24 מנדטים? ואני זוכר טוב מאוד איך יולי תמיר ועמיר פרץ שרו בהתלהבות על הבמה בליל הבחירות... אתם חגגתם תבוסה משפילה! אנחנו לפחות יודעים שאנחנו במצב רע ומנסים להשתקם, אתם נמצאים באופוריה שאתם אוטוטו שולטים.

bhnadav

New member
אף אחד שם לא באופוריה.

בנתיים, שרי העבודה עסוקים בעשייה מתמדת בענייני משרדיהם. הליכוד? גדעון סער חושב שהוא במשחק כדורגל ורק מחפש "לנצח את הקואליציה" בלי לחשוב בכלל מה נגד מה (אלא רק מי נגד מי) ומר נתניהו עסוק רק בלשכנע את כולנו שהמדינה תלוייה על בלימה. מזל שלראש הממשלה יש אופציה לומר דברים בכנסת בכל עת שיחפוץ, כדי להרגיע את מר נתניהו

לא "בכל מקרה"...

הכל תלוי מה ראשי המפלגה יחליטו שהם רוצים להיות. "הליכוד" סוג ז', או משהו חדש שמציג פוליטיקה חדשה ושונה. הייתי רוצה להגיד שהאפשרות השנייה, אבל נכון לעכשיו קצת קשה לי.

דוקו1

New member
בכל זאת קדימה מאוד מאכזבת../images/Emo4.gif

אולמרט לא מובן ציפי ליבני רק חוזרת אחרי מה שהוא אומר והשאר סתם גרורות לא מובנות

MS6

New member
מה איתך? לבני מוכשרת כ"כ...

כ"כ הרבה הישגים היא יכולה לזקוף לזכותה, היא הרי הח"כית הכי פעילה מאז מנחם בגין בתקופת האופוזיציה שלו, לעולם לא תראה אותה... נניח יושבת על הגדר, היא תמיד לחמה על דעותיה, אידיאולוגית אמיתית.

למעלה