פעם אחרונה שאני שואל

מתוקק

New member
פעם אחרונה שאני שואל

אין לי עצבים כל פעם לשאול ואני גם לא רוצה לעצבן את האנשים פה, אבל כל אחד שאני שואל אומר לי משהו אחר לגבי השאלה-,האם צריך רישיון מיוחד/בינלאומי כדי לשכרו/לנסוע על אופנוע,טרקטורן בוגי וכו' או שצריך רישיון רגיל או שבכלל לא צריך וכל מי שרוצה ויודע יכו להשכיר, אני מבקש רק ממי שיודע/שהיה או שעשה בטוח ,לומר לי את התשובה החד משמעית הזאת והנכונה, שכולם משגעים אותי עליה ,מה צריך באמת. תודה רבה על העזרה

young131

New member
לא, לא צריך רשיון מיוחד..

אני הייתי בכלל בלי רישוניות והשכירו לי ...שאתה תלך להשכיר תעשה סיבוב בחנויות להשכרה ותראה מה הולך...אבל תשדל שהיה איתך חבר או אתה עם רשיון מהארץ...(חבר שלי היה בכלל עם הנייר של הרשיון ולא הפלסטיק ולא עשו לנו בעיות.)

רוסמרי

New member
אבל אם עוצרים אותך שוטרים לא מבקשים רישיון

רק בחברת השכרה !!

רוסמרי

New member
מבקשים במישרד השכרה

רישיון לרכב לא מישנה של מי אתה יכול להביא להם של חבר שלך שגם רוצה להשכיר ואז הוא פשוט לוקח שתי קטנועים לך ולו וזהו .יש מבין ?ואל תביא תרישיון עצמו מספיק רק צילום .

רוסמרי

New member
young כנס שניה

אתה מכיר מקום טוב להשכיר בו טרקטורון ? יענו אנשים אמינים שלא ידפקו אותנו אחרכך אל כול שריטה ..ותסביר לי בידיוק איפה היתי כבר בנאפה

young131

New member
ממממ...

אני לא זוכר בדיוק איך קוראים לו אבל הוא נמצא מול מלון כזה...וזה כזה חנות קטנה שבחוץ יש מלא טרקטרונים ושטיויות...עכשיו הבנאדם הוא לוקח הכי קצת מכל החנויות להשכרה שבדקנו והוא אחלה...לא עושה כל מיני קטעים מסריחים.. רק תנהגו בטוח ובלי שטויות פוזות ואלכוהול... אנשים נהרגים בגלל זה שם..

רוסמרי

New member
young

חח לא היבנתי ממש איפה זה ..זה איפה שכול החנוית שיש מישתי צידי הכביש ?וליד מה זה בערך ?יותר לכיוון הסקוור או לכיוון הניסי ביץ' ?

למעלה