תקשיב מרעיד
קודם כל השאלות שלך באמת מאד מעצבנות אבל בכל זאת אני יענה לך על כולן כי ביקשת כל כך יפה ! עם MILD בעיקרון אני מאמין שאפשר להגיע למצב של חלום צלול בכל פעם שרוצים, גם בשיטה הזאת וגם בשיטת WILD אתה מאד מאד מעלה את הסיכוי שלך לחלום צלול. העניין הוא שבשיטת ה - MILD ( זו השיטה הראשונה בפרק "טכניקות מתקדמות" ) אתה חוזר לישון אחרי שעה שהיית ער ואתה "מקווה" שיהיה לך חלום צלול, כלומר אתה נירדם ויש הרבה סיכויים שהחלום שיהיה לך ישר אחרי שתרדם יהיה חלום צלול. לעומת זאת בשיטת ה - WILD ( זו השיטה השניה שרשומה בפרק "טכניקות מתקדמות" ) אתה לא מאבד את המודעות שלך בזמן שאתה נירדם כלומר אתה ישר ניכנס לחלום צלול בצורה מודעת ולכן סיכוי יותר גדול שכל פעם שתירצה יהיה לך חלום צלול עם השיטה הזאת. הבעיה שזו שיטה שאתה צריך להתאמן עליה קצת עד שאתה תופס אותה וגם בגלל שאתה כזה פחדן אז קודם תהיה חייב להתגבר על הפחדים שלך מהדברים המפחידים שעלולים ( עלולים ! ) להתרחש בה. כמובן שיש הבדל בין שתי השיטות אחדת זו היתה שיטה אחת אתה לא חושב ?? קודם כל הדברים המשותפים - בשתי השיטות אתה צריך לישון קודם 5-6 שעות, להתעורר למשך שעה אחת ( עד שתהיה ממש עירני ) ואחר כך שוב לחזור לישון. אלו הדברים שדומים בשתי השיטות. עכשיו להבדלים - בשיטת ה - MILD אחרי שישנת 5-6 שעות והיית ער למשך שעה אז אתה חוזר לישון אבל לפני שאתה נירדם אתה חוזר שוב ושוב בראש שלך על החלום האחרון שהיה לך ואתה מדמיין שתוך כדי החלום הזה אתה מבין לפתע שאתה חולם ואתה אומר לעצמך "היי זה חלום !!! אני חולם !!!" , רוב הסיכויים הם שישר אחרי שתרדם תיכנס שוב לאותו חלום אבל הפעם תבין שאתה חולם ויהיה לך חלום צלול !! לעומת זאת בשיטת ה - WILD אתה גם ישן 5-6 שעות וער אחר כך לשעה ( בדיוק כמו ב - MILD ) אבל כשאתה חוזר שוב לישון אתה מיתרכז במשהו ולא מפסיק להתרכז בו בזמן שאתה נירדם ואתה לא חושב על שום דבר אחר, תתרכז רק בדבר הזה, מה שיקרה זה שאתה תיכנס ישר לחלום צלול אאבל בצורה מודעת, כלומר אתה תרדם אבל בלי לאבד את המודעות שלך כמו במצב רגיל שאתה נירדם ותראה ממש איך החלום ניבנה לך מול העיניים עד שתיכנס לתוכו! טוב אני מקווה שהבנת ושלא הסברתי בצורה קצת מבולבלת, האמת שזה מאד פשוט. אני מציע לך בכל מקרה להיכנס עכשיו שוב ולקרוא את הפרק "טכניקות מתקדמות" באתר, עידכנתי את הפרק הזה ממש לפני יומיים ועכשיו לדעתי הוא הרבה יותר מובן, הוספתי גם כמה טיפים בסוף הפרק. אני מאמין שאחרי שתקרא שם שוב זה יהיה לך הרבה יותר ברור. ברור ?
אלון