פעם אחת ולתמיד אני חייב לסגור עניין

diceman

New member
פעם אחת ולתמיד אני חייב לסגור עניין

במשחקים שכתוב שיש לך X1 פסילות אתה בפסילה האחרונה שלך או יש לך עוד פסילה אחת?

phoenix2000

New member
יש לך עוד פסילה אחת

למרות שיש כמה משחקים ששם זה אומר שאתה בפסילה האחרונה שלך

diceman

New member
למה זה ככה למה אין סגירה בנושא?

מיעשו תקן עולמי כזה שיחליט אחת ולתמיד בנושא

gilsasson

New member
למה בנייק אני מידה 46 ובריבוק 45

ובדיאדורה 44?? ככה!!!

diceman

New member
>>>

אני יודע שהחברות שונות אבל שאלתי יותר עמוקה מזו איך יכול להיות ש X1 לחלק מהאנשים זה עוד פסילה אחת ולחלק זה פסילה אחרונה מה גרם לזה מה היה קודם? אין הגדרה ברורה לעניין? התשובה של יש חברות שונות לא מסבירה כלום זה ברור שיש חברות שונות והם שונות זו מזו ועושות מה שבא להם אז למה עוד אין חברה שהפסילה האחרונה שלה זה X2

gilsasson

New member
פשוט כל חברה מסתכלת על זה שונה

אין מה לעשות אין משהו אחיד אם אתה רואה X1 זה יכול להיות 2 דברים: 1. אתה משחק ויש לך עוד פסילה 2. זה אתה וזה האחרון שלך. למה זה ככה? כל חברה מסתכלת על זה לפי 2 האופציות שהגדרתי. אם אני הייתי יוצר משחקים אז הייתי משתמש באופציה הראשונה... יש כאלה שיכולים להגיד שאם הם היו מייצים משחקים אז הם היו משתמשים באופציה השנייה. הכל תלוי איך מסתכלים על זה. תצטרך לקבל את זה איך שזה וזהו...

AxBattler

New member
מה הקשר לחברות?

זו סתם קריזה שונה של כל צוות שמפתח משחק זה או אחר. יש שתי גישות: המצב שאחרי או המצב הנוכחי. המצב שאחרי: אם תיפסל אז ישארו לך אחר כך איקס פסילות. שם תוכל לראות את X0 אם אתה נמצא בפסילה האחרונה שלך. המצב הנוכחי: כרגע אתה נמצא בפסילה האיקס. שם אי אפשר לראות את X0. מצב של X0 הוא בעצם GAME OVER. הפסילה האחרונה היא X1.

למעלה