אולי כדי שיראו את שקיפות השמןלמה שמן זית נמכר בבקבוקי זכוכית?
תשובה יפה, אך לא מזכה בנקודות, נסה שוב.אולי כדי שיראו את שקיפות השמן
כמה שיותר שקוף ככה הוא מזוייף
התשובה!אולי כדי שיראו את שקיפות השמן
כמה שיותר שקוף ככה הוא מזוייף
בקבוק זכוכית כהה אם נדייק שכן שמן זית רגיש לאור.למה שמן זית נמכר בבקבוקי זכוכית?
אנחנו מוכרים את שמן הזית שלנו בג'ריקנים 16 לט.למה שמן זית נמכר בבקבוקי זכוכית?
גם בפח זה מצוין.אנחנו מוכרים את שמן הזית שלנו בג'ריקנים 16 לט.
וכן בפחים של 5 לט.
מעולם לא מכרנו שמן זית בבקבוקים...
בהמשך אענה על שאלתך.מילא בבקבוקי זכוכית, לא ברור לי מדוע חלק מהיצרנים מבקבקים בבקוקים שקופים ולא חומים.
מה זה משנה? מילא אם זה זכוכית או פלסטיק אני יכול להבין. אבל מה משנה צבע הבקבוק?מילא בבקבוקי זכוכית, לא ברור לי מדוע חלק מהיצרנים מבקבקים בבקוקים שקופים ולא חומים.
משנה, ועוד איך משנה. מעתיקה תשובה מאתר יצרנית שמן הזית (בין השאר) "פתורה".מה זה משנה? מילא אם זה זכוכית או פלסטיק אני יכול להבין. אבל מה משנה צבע הבקבוק?
למה בזכוכית ולא בפלסטיק?מה זה משנה? מילא אם זה זכוכית או פלסטיק אני יכול להבין. אבל מה משנה צבע הבקבוק?
אין לי מושג. אבל מאחר ויש מוצרים שההבדל בין השניים משפיע על הטעם שלהם, לא טרחתי לשאול גם על זהלמה בזכוכית ולא בפלסטיק?
כמו בתרופות, למה סירופ בבקבוק כהה?מה זה משנה? מילא אם זה זכוכית או פלסטיק אני יכול להבין. אבל מה משנה צבע הבקבוק?
לדעתי סתמי לחלוטין. מסוג השאלות שתמיד אפשר לשאול. יעשו בקבוק כהה ישאלו למה כהה ואם יעשו בקבוק שקוף ישאלו למה שקוףכמו בתרופות, למה סירופ בבקבוק כהה?
שמן זית רגיש לאור, לכן ממולץ בקבוק כהה, ולשמור במקום קריר וחשוך.לדעתי סתמי לחלוטין. מסוג השאלות שתמיד אפשר לשאול. יעשו בקבוק כהה ישאלו למה כהה ואם יעשו בקבוק שקוף ישאלו למה שקוף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.