פעם אחת ולתמיד

kranves

New member
פעם אחת ולתמיד

מה עדיף? לעשות בנייר כסף חורים קטנים והרבה או גדולים וקצת?

gilsasson

New member
מה שהכי נח לך.

מה שנותן לך יותר טעם, מה שנותן לך יותר עשן. מה שפחות שורף את הראש. אין משהו קבוע לעניין.

kranves

New member
הייתה לי נרגילה גודל בינוני

אם ראש סטנדרטי מחימר, עשיתי חורים גדולים ויצא לי אחלה. עכשיו קניתי נרגילה חדשה(בת זונה) סורית עם ראש חרסינה גדול עשיתי חורים גדולים ויצא חרא. אתמול עשיתי חורים קטנים ויצא טעם נחמד כזה... לא משו...

kranves

New member
גחלי מנגל

איך להשתמש? לחתוך אותם לחתיכות קטנות(בגודל של גחלי סטאר ואז לסובב מסביב לכל הראש כדי לשרוף את הטבק לאט, או לקחת חתיכה בינונית ולשים על כל הראש?

lizard

New member
אני משתמש בגחלים להדלקה מהירה על

הגז. אני מכסה את הראש עם הגחל(ים) אבל אחרי כמה דקות מסיר חלק כדי לא לשרוף את הראש. כשהגחל דועך אני מחזיר את אלו שלא השתמשתי בהם(כמובן שחלקם דועכים). הגחלים שאני משתמש בהם הרבה יותר חמים מגחלי סטאר רגילים.

kranves

New member
היום ניסיתי והשתמשתי בגחלי מנגל

רגילים לצלייה על האש. בעיקרון נסעתי לנח'לה שופ גבעתיים כדי לקנות שם גחלי מנגל ורק כשהגעתי לשם גיליתי שהחנות נסגרה... מבחינה בריאותית, אין כל סכנות בשימוש גחלי מנגל רגילים?(ביחד לגחלי מנגל מיוחדים לנרגילה,כאלה שקונים בנח'לה שופ)

lizard

New member
לדעתי זה עדיף.

הגחלים להדלקה מהירה מלאים בדבק וחומרים אחרים. הכי טוב זה גחלים פשוטות של מנגל - לא להדלקה מהירה.

BiRd Of PrEy

New member
פויה חורים גדולים

אצלי אישית זה שורף את הטבק מהר ובאמצע ראש זה כבר שרוף ומגעיל

Eyedan

New member
אמממ..אני דווקא קניתי לפני שבועיים

נרגילה יציקה גודל בינוני גדולה לא ענקית. ואני שם נייר כסף כפול ועושה חורים קטנים והרבה מסביב לכל הראש לא שם יותר מיידי טעם ואני מעשן וחופשי מרגישים את הטעם ואתמול עשינו 2 גחלים על אותו ראש (ST@R) והטעם עצמו נשרוף מלמעלה ומלמטה היה קצת טעם "חי" אבל עדין יכלנו לסחוב בהחלט גחל שלישי ולהרגיש את הטעם... מנרגילה לנרגילה זה משתנה ומטעם לטעם זה משתנה

למעלה