פעם אחת ולתמיד!

pain is MY love

New member
פעם אחת ולתמיד!

לצאת עם מישהו/מישהי מאותו בסיס/ אותו מקום עבודה/ אותו בית ספר וכו'... מצד אחד אלה מקומות לפגוש אנשים, מצד שני אלה אנשים שנטצרך לפגוש עוד הרבה פעמים בסביבה הטבעית שלנו שלא לדבר על הריכולים של שאר הסובבים... אז מה עושים? ומה אני עושה עם החייל הכי חמוד ומצחיק ומתוק בבסיס שלי שיצאתי איתו הלילה והיה פשוט כיף! אבל מחר בבסיס אני הקצינה והוא הרב"ט והחיים ממשיכים כרגיל....

dod_basim

New member
חייב חייב חייב להגיב

את קצינה והוא חייל? וואו הוא פשוט רוצה לזיין ולהגיד לכולם שאת קצינה... וואט דה פאק? אז מה אם את קצינה, כולה תפקיד, כולה ארונות, כולה פוזה!!! רוצה אותו? רוצה אותך? לכו על זה, תצפצפו על כולם... תהיהי בטוחה שלו יותר קל לצפצף. באסים גם לו היה מצב לזיין קצינה... כבר לא תחום מעניין. עכשיו מחפשים איך לזיין את האחראית משמרת הכוסית
(סוג של קצינה אזרחית)

pain is MY love

New member
לפני שאתה חייב להגיב

תקרא טוב ותעכל! לא אמרתי שהוא רוצה לזיין ולהגיד לכולם שאני קצינה אמרתי שאנחנו נמצאים ביחד באותו בסיס בעבודה צמודה ויומיומית וזאת הבעיה! אתה חושב שאני שמה על הדרגות?!?!?!

dod_basim

New member
מאחר ויש לי קצת בעיות במערכת

העיכול קשה לי להבין. ברור שאת שמה על הדרגות... בגלל זה את קצינה.... וכן לשאלתך זה בעייתי שיש קשר אינטמי בין חברים לעבודה יומיומית, יכול ליצור מתחים בינכם ובין הסובבים. ואם תחליטו לשמור על זה בסוד, ירצו להם גל שמועות, וזה רע. אה אמרו פה שאת קצינה צעירה, בגלל זה העלית שאלה בנושא... באסים על טעויות משלמים

כמעט25

New member
למי אכפת מהשמועות!!!!

ממך באסים לא ציפיתי!! תשמעי אחותי, תעשי מה שבא לך!!! צבא הוא לא לנצח! ואם מדברים עלייך סימן שאת קיימת
פשוט לא לעשות מהקשר קרקס והכל יהייה מעולה.. תקראי ת'חתימה שלי למטה..בקשר ל:.."לא מתחרטים על דברים שעושים...." בהצלחה מותק נתי.

dod_basim

New member
אני??!! מה אכפת לי?

שמועות שוות לתחת? אבל לקצינה צעירה ששואלת כזאת שאלה? אותה זה יכול למוטט, כבר שמעתי על קצינות\קצינים שבעקבות קשר רומנטי עברו תפקיד. אבל גם על מקרים נפלאים שיצרו קשה אמיתי. תלוי בבגרות שלך ושלו. זה הכל!!! באסים חזר הפעם עם שפשופים קלים אחרי נפילה, היידה לטיולי האופניים!!!

כמעט25

New member
כי לא עשתה את זה לפני..

אז היא קצת חוששת.. תאמין לי זה שטויות של ילדים, אם היא לא תחשוב על זה בצורה כל כך רצינית, גם לא יציקו לה. נתי

מיטללל

New member
למה להכניס גוף בריא למיטה חולה ?

מערכות יחסים באותו בסיס/מקום עבודה? ניחא גם בעייתי אבל החיים מלאים בעיות ואנחנו.. צריכים פשוט לחיות איתם. אבל עם חייל? שאת קצינה יחסית חדשה?... אם תזרמי על זה סביר להניח שלא יזה כלום טוב ואת תמצאי את עצמך הרוסה, או משהו...

liontamer

New member
לא בריא בכלל

אני במקומך הייתי יוצא איתו עוד כמה פעמים בשושו, כדי לראות אם זו באמת משיכה הדדית ולא איזה פלינג שלא שווה להסתכן בשבילו... לאון סאמר בריז מייקס מי פיל...

לרוב לא שווה את זה

יצאתי כמה חודשים עם מישהי מהעבודה (גם היא היתה הכי - הכי חכמה, יפה, מצחיקה, סקסית)... היינו בגן-עדן 5 חודשים ואז זה נגמר. תאמיני לי, שום דבר לא שווה את הסיוט הזה של לבוא כל יום בבוקר ולראות אותה שוב. ושוב. ובחדר האוכל. ובימי כיף. ובכלל. לא יודע אם הייתי עושה את הדברים אחרת, מה שהיה היה - אבל אין ספק שזה מצב קשה רגשית - בלי קשר בכלל למה האחרים יגידו. זה אף פעם לא עניין אותנו. כל אחד לומד מהנסיון שלו, ואולי את צריכה ללמוד בדרך הקשה גם כן. סך הכל מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר... עמית

טוב...

אחרי כמה ימים שכל יום ניסיתי כמה פעמים הצלחתי לפענח מה הסיסמא שלי הייתה.. (זה בגלל שיש לי מליון ססמאות והכל בראש...) הממ בקשר לקצינה... אני חושב שתנסי לוותר... או שאת פשוט אחת כזאת שאם הכל טוב אצלך את תמיד תרצי לסבך לעצמך קצת את החיים.. ומה לעשות שאנחנו בני אדם וכן חשוב לנו מה אומרים כולם ומה חושבים עלינו אנחנו חיים עם אנשים.. ולא לבד.. ואני בטוח שיש קשר לדרגות.. הרי את אפילו מציינת לנו פה שהוא רב"ט.. קיצר תעשי מה שאת רוצה רק תחשבי לפני זהו..

pain is MY love

New member
שורה תחתונה...

היום אחרי שהמש"קית שלי תפסה אותנו מתחבקים במשרד ולדעתי הבינה שאנחנו עושים מי ישמע מה... כבר עברנו את החלק הלא נעים... הוא בן אדם מדהים וכיף לי איתו וכל השאר לא ממש משנה. מחרתיים הוא ממילא עובר בסיס... אני אראה אותו לעיתים נדירות ות'אמת ממש לא אכפת לי מה יחשבו בבסיס כי השמועות פה רצות כל הזמן אבל אם מדברים עליך באמת סימן שאתה קיים! ובקשר לדרגות, פעם אחת ולתמיד הוא רב"ט, אבל הוא הרב"ט הכי חמוד בעולם! לא מעניין אותי מה יש לו על הכתף או על הזרוע...

כמעט25

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהצלחה בובההההההההההההההה!!!!!

TheWhiteTigris

New member
אולי אני עוף מוזר אבל...

"אבל אם מדברים עליך באמת סימן שאתה קיים!" את צריכה שיפיצו עלייך דברי רכילות ובלע כדי להרגיש שלמה עם עצמך ולהרגיש שייכת לעולם? אי אפשר לעשות את זה גם כשהכל שקט, לא כולם נועצים בך מבטים, ויש לך את החברים הטובים שלך, שבאמת מעריכים אותך?

pain is MY love

New member
לא קשור

לא צריכה שידברו עליי אבל גם לא מפחדת מזה כי אני לא אעצור את החיים שלי בגלל החשש מ"מה אנשים יגידו" אני אמשיך לעשות מה שטוב לי!

לא קשור הלא קיים...

ואם לא מעניין אותך מה יש על הכתף.. או על הזרוע... אז מה מעניין אותך...? או שהספקת לגלות כבר... חוץ מזה מאיפה לך שהשמועות רצות אלא אם גם את רכלנית לא קטנה... קיצר שיהיה לך טוב... עד שסוף סוף אחד שהוא לא שחקן... כדורגל... למרות שאני בטוח שעוד תגלי ששחקן הוא כן...

pain is MY love

New member
למה לדבר ככה?!

אני לא מבינה מה זה הגישה המגעילה הזאת שאתה נוקט בה? קשה לך לשמוח בשמחתם של אחרים? מה הקטע לחפש בו פאקים? ועוד עם הרמיזות המטומטמת האלה?! מה מעניין אותי בו? זה שהוא חמוד ומצחיק ומתוק ורגיש וחכם וקשוב ומעניין להיות איתו וכיף להיות בסביבתו. ושמועות רצות. תמיד. אני לא צריכה להסביר לך מה זה חברה נכון?... ואולי הוא שחקן אבל תן לי לגלות את זה לבד אני לא צריכה את הרמיזות האלה שלך...

למעלה