פעם אחת יותר מדי ...

פעם אחת יותר מדי ...

סתם שיעמם לי... אז עליתי למעלה פגשתי אותו. את זה שגדל איתי ותמיד היה עושה איתי את הפשעים הקטנים האלו של לגנוב לחמניות בבוקר מחנויות, ולעשן מאחריי הבית בגיל 11. אהבתי אותו וסמכתי עליו. ישבנו באוטו לו ספרתי לו מה קורה איתי בחיים והוא סיפר לי הרבה זמן לא נפגשנו בגלל השירות הצבאי שלו אז זה היה קבוע פעם בחודש נפגשים ומדברים על אחת, שתיים שלוש סגריות לפעמים עד שנגמרת הקופסה. אחרי שכבר נגמר על מה לדבר אבל בכל זאת התחלנו לדבר אז זה גלש לנושא אחר, התחלנו לדבר על אם אחד מאיתנו אי פעם התנסה בסמים ככה כל אחד סיפר לשני על הנסיון שלו הפשוט של שאכטה פה, שאכטה שם. ואז הוא אמר לי אתה יודע מה.. יש לי קצת חומר בבית בוא נילך אליי ונעשה את זה לזכר הימים הטובים, אתה נראה לי בן אדם שכיייף להיות מסטול איתו ... שיעמם לי רצח המקלט הזמני היחיד שהיה לי לברוח מהשיעמום היה האינטרנט אז אמרתי נו למה לא.. בו נילך בטח יהיה כייף... הגענו למקלט בבלוק שלו מקום שכשהיינו קטנים היינו יושבים שמה ומעשנים סגריות שגנבנו לאבא שלי, שותים בירה שחורה ומחשקים "מלחמה" עם קלפים של עירום מקום נוסטלגי. הריח החזק של המקלט שנשאר אותו ריח מלפני 8 שנים בישר לי רק טובות על הבאות, בשורות שהתבדו מאוחר יותר. ישבנו הוא הוציא את החומר, הוציא את הבקבוק המפחיד הזה שנקרא "באנג" שפעם הייתי שותה איתו מים בתחרויות הריצה המשותפות שלנו והיום אנחנו מעשנים איתו סמים... ועישנו, ראש, הכל כבר מסתובב... ראש שני... איפה אני ומי אני ? עוד חצי ראש, מה ??!! אני זוכר הרבה אחרי זה. קמנו קיפלנו הכל סגרנו ת´מקלט והתחלנו ללכת לכיוון הבית שלי הוא לקח אותי דרך דרכים שכשהיינו קטנים היינו שולטים בהם ובאותו רגע לא זיהיתי כלום פתאום הרגשתי כדור אש מאחריי הזזתי את ראשי והוא המשיך הלאה.. כן אמרתי לעצמי סקובי דו לא ייכנע לכדורי האש האימתניים האלו, כן סוקבי דו שמעתם נכון באותו רגע הרגשתי שאני סקובי-דו אבל נראה כמו דמות משורטטת של באגס-באני. הלכתי מהר כדורי האש לא הפסיקו להגיע אבל התחמקתי מכולם הפה בער לי והרגשתי שאני מתעלף, הגעתי הבייתה אמרתי לו שלום, נכנסתי נעלתי אחריי כי הכדורים כך הרגשתי יכולים לעבור כל מכשול למעט מנעולים. שתיתי מיץ לא הספיק הפה בער, שתיתי קולה והפה בער אז שתיתי מים והכל הסתדר הלכתי לחדר הורדתי את כל הבגדים ונכנסתי למיטה, בדיעבר הסתבר שזאת הייתה טעות גורלית... נשכבתי עצמתי את העיינים ומה שראיתי לא הפסיק להדהים ולהפחיד אותי. ספירלות סגולות מסתובבות עד שלפתע צעקה קטעה את החזיונות. בוא לאכול היא צעקה לי, פתחתי עיניים ומצאתי עצמי במטבח של הגנון שלי בגיל 4 הכל היה אותו דבר בדיוק אותו סדר ממש חזרתי ליום רגיל במעון הגננת עמדה עם צלחת דייסה ואמרה לי לבוא לאכול. הכיתי עצמי פעמיים בראש ויצאתי מיזה ככה עברו שעתיים של דברים מטורפים שראיתי והרגשתי, על הסנטר הרגשתי לפתע שיש לי שדה פטריות ענק והן צועקות לי גזום אותנו בבקשה, הצעקות כ"כ הכאיבו לאוזניי שתפסתי את האצבע שלי שלרגע הפכה להיות מגזמה חשמלית והתחלתי לגרד כמו מטורף את הסנטר עד שכל הפטריות נפלו, הרגשתי הקלה. הידיעה שאני אמור לקום עוד שעתיים הפחידה אותי עד מוות, האם ההשפעה תעבור ? אבל החחש עבר מייד כי קבלתי צורך מטורף להקיא אבל הצורך לא היה צורך רגיל הרגשתי איך כל הקיא עולה לי מהבטן למעלה הגרון עולה ועולה ואז עוצר ויורד חזרה. צורך להשתין, הלכתי לאט לאט במסדרון הקצר בד"כ בבית שלי לכיוון השירותים אבל המסדרון היה ארוך ארוך מאוד הליכה של שעתיים נראה לי ככה הרגשתי עד שהגעתי לשירותים, עמדתי עירום בחושך בשקט בשקט מחשש להעיר מישהו וניסיתי להשתין עד שיצא לי השתן עברה חצי שעה וכמו מקודם ההרגשה של השתן יוצא לו ועובר בכל הצינוריות בגוף הורגשה היטב. חזרתי למיטה הפעם המסדרון היה בדיוק כמו שהכרתי אותו. נשכבתי ואמרתי לעצמי שאני חייב לישון חיייב ואז הרגשתי שאני מטורף הרגשה מפחידה של ידיעה שאתה שולט במה שאתה עושה אבל בעצם אתה לא, ולכן אתה מרגיש נורמלי אבל גם לא ואתה מקבל מן הרגשת רדיפה כזו כזו מטורפת שאתה רודף אחרי עצמך השעון כבר מצביע על 4:30 וב7:00 אני על הרגליים ללכת עם אבא לקניות מה ייקרה אמרתי לעצמי כשהוא ייראה אותי ככה? ואז נרדמתי קמתי ב7:00 עם עיניים אדומות כשאני לא יודע מה קורה עם עצמי, אני עדיין רדוף ? אני עדיין סקובי-דו? החלטתי לתת לזמן לעבור ונראה איך אני ירגיש, הזמן עבר והרגשתי שאני חוזר לעצמי. חזרתי לצעוק על אמא שלי כשהיא עצבנה אותי חזרתי לשמוע את השירים שאני אוהב חזרתי להיות אני וזה עשה לי רק טוב. מאז אני אישית לא נוגע בשום סם ( למעט אלכוהול וטבק), יש כאלה שזה עושה להם גוד טיים יש כאלה שזה נתון להם הרגשה עילאית אבל לי זה נתן תחושה של אפס באותו רגע תחושה של אחד שלא שולט על החיים שלו אז עם מישהו מכם אי פעם חושב לנסות מריחואנה, תבדקו טוב טוב מאיפה זה בא כי החומר שאני נגעתי בו היה מלוכלך וכך כל חומר למען האמת, תקראו את המסמך הזה ותחשבו פעמיים עדיף שתלכו הבייתה תשתו כמה בקבוקי בירה טובים שימו מוזיקה תרקדו לכו לישון תקומו עם כאב ראש אבל תדעו כל הזמן שזה אתם שולטים במה שקורה ושאתם זה אתם ...

kissa

New member
וואו....

הייתי בשוק כשקראתי את זה... עכשיו אני מבינה מה ההרגשה להיות מסטול. זה נשמע ממש מסקרן... אבל אני לא ינסה את זה. אני שמחה בשבילך שלפחות לא תיגע בזה יותר! זה בסדר לנסות כל דבר פעם אחת בחיים, אבל לא יותר מזה....

וואו

קראתי הכל ואני חייבת להגיד שאולי עכשיו אני יכולה להבין טיפונת את ההשפעה של הסמים. ילדים אל תנסו את זה בבית!!! גלית

sweet heart

New member
ואוווווווווווו (מצטערת על ההעתקה )

יוווווווווווווווווווווווווו כמה שאני שונאת סמיםםםםםםם חרא של דברררררררר סתם דופק לבנאדם תראש! טוב שהבנת ישר שזה סתם דבר אידיוטי ומטומטם ולא שווה להרוס בגללו את החיים............. יווו מרינה

night_wish

New member
אם כבר מדברים על זה...עזרה... ../images/Emo53.gif

היי אנשים, אז ידיד שלי מכור לסמים ואני מנסה לגרור אותו למרכז יעוץ העניין שהוא טוען שהוא לא זקוק לעזרה (אבל הוא יודע שהוא כן זקוק לה) והוא גם טוען שאני נשמעת כמו איזו עובדת סוציאלית בגלל שאני רוצה שיקבל עזרה, אוליי למישהו יש רעיון איך אני יכולה לשכנע אותו לקבל עזרה..? thanx bless u

לך night wish

את צריכה לנסות לדבר איתו לא לתקוף אותו, אלא בהבנה לנסות להגיע לליבו לתת לו לקרוא אפילו מה שאיש מהלך כתב לנסות לדבר עם מרכז ייעוץ ולהעזר בהם איך לשכנע את החבר שלך לגשת אלייהם ואני בטוחה שהם יישמח לייעץ לך.... אבל אל תוותרי לו סמים הורסים את החיים ענת

night_wish

New member
לחוקרת פרטית

ניסיתי לדבר איתו אך לא לתקוף משום שעם הזמן שבו אני מתנדבת במרכז יעוץ בעיר מגוריי למדתי איך אני צריכה לדבר עם נוער שזקוק להקשבה. אך אני לא מצליחה לשכנע אותו לפנות לאו"סים אצלנו משום שהוא ראה את הנוער המתנדב בעיר שלו ולא מוכן להיעזר ביעוץ אצלנו. אכן דיברתי עם אחד מהיועצות אצלנו והיא הציעה לי קודם כול להפנות אותו למרכז שלנו, דבר שעדיין לא הצלחתי. ועוד דבר, הייתי רוצה להביא לו לקרוא את מה שאיש מהלך כתב, אך אני לא יודעת איך להביא לו לקרוא את זה ואני מפחדת מהתגובה שלו. משאלת לילה. blessed be

Alin ;-)

New member
החיים יפים

אני חייבת להגיד שבאמת לא היה לך מזל ובאמת המריחואנה לא היתה נקיה. ואני מאד מצטערת "שהחבייה" של הסמים היתה כל כך כואבת. אני וחברים שלי עשינו אותו דבר רק שהחומר היה נקי! ההרגשה היא שונה לגמרי ממה שסיפרת בהתחלה הראש מתחיל להסתובב אם אתה יושב אתה לא מצליח לקום כשמרימים אותך אתה כבר לא יכול לשבת אתה נכנס לטראנס ואין לך מנוחה נפשית. אתה מרגיש שכל העולם הוא שלך אתה עושה את כל הדברים שהיתה רוצה לעשות ואף פעם לא עשית. ואחרי זה נרדם בשקט! את הדבר הזה ניסיתי פעם אחת בחיים ההרגשה שחשתי היתה נהדרת אבל אני נשבעתי לאלוהים שאף פעם אני לא אגע בזה יותר זה דופק את הראש ואת התפקוד שלך. וכמו שאחת המגיבות אמרה תמיד צריך לנסות הכל פעם בחיים. ומי שלא ניסה וחי לפי האידיולוגיה הזאת אני אומרת לו שסמים לא כדאי להכניס לאידיולוגיה זה לא שווה את זה. תתרחקו מסמים אנשים החיים יפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לך איש מהלך...

אני קראתי פעם ועוד פעם ועוד פעם ומאחורי המילים אני רואה בחור חכם בחור עם המון עוצמה בצוכו בחור עם המון רגש אולי הסקרנות היתה לנסות אבל החוכמה שאחרי לדעת שזה אסור לדעת שזה גורם לאיבוד שליטה ולדעת לכתוב את זה בצרוה שקולה ואמיתית זאת גדולה מצידך ואני מצדיעה לך ומקווה באמת שלא תיתקל במצב כזה שוב שלא תיגע בסמים כי זה נזק תמידי ואם תרצה לדבר אני תמיד פה ענת

תודה לך,

הודעתך שכללה את תגובתך, העלתה על פניי חיוך שהיה חסר המון זמן. המטרה בלהעלות את הכתוב מעל דפי הפורום הייתה למטרה אחת בלבד, למנוע ואף לו מבן-אדם אחד להכנס למעגל המטורף הזה של הסמים. ואם אחרי קריאת מסמכי השגתי זאת, אז אני את שלי השגתי. תודה לכולכם על שלל התגובות מקווה שהחכמתם ולמדתם ממה שאני חוויתי. שלכם, איש מהלך.

לך איש מהלך........

אין על מה תודה אני אומרת מה שאני מרגישה כמו שאתה אמרת מה שאתה מרגיש... הנושא כל כך קרוב אליי וההזדהות היתה מיידית... ואם הצלחתי לעלות חיוך על שפתייך, אז אני מחייכת כפול עכשיו, אני מקווה שמפה הכל רק יזרח בשבילך והכל יההי מלא אושר שמחה ואושר.... ותזכור, אני פה במידה ותרצה לדבר....... ענת

העצלנית

New member
לא להאמין

זה כל כך חשוב לראות את זה אפשר אפילו להרגיש דרך המילים את הבלבול,התסכול וחוסר האונים. אפשר להרגיש את הצער על שטות שכזאת ואפשר בהחלט להרגיש שמאחורי המילים האלה יש בגרות והבנה אולי מן התפכחות כזאת. צריך שכמה שיותר אנשים יקראו את זה ואולי אז יפול האסימון תבוא ההבנה. כל הכבוד לך מכל הלב דפנה

ANgeL_FroM_Hell

New member
איש יקר....

יווו...... האמת תמיד הייתה לי הסקרנות הזאת איך זה ומה מרגישים.. וכל השטויות.. אבל תמיד היה משהו שעצר בעדי ואמר לי שלא כדאי לי להתקרב.. עכשיו... אין סיכוי !!
הבנתי כמה זה לא כדאי.. טוב שהחלטת לא להתקרב לזה יותר... מימני... שירה..

KamikazA

New member
אחי אתה גנוב

אתה בטוח שעישנתה גראס ולא דחפתה איזה 19 טריפים? מה זה מה שהירגשתה אני מעשן פול זמן ואף פעם לא הירגשתי ככה זה הרגשה של טריפ

KamikazA

New member
כניראה לא שמעתי על סימני ניקוד

אני יכתוב מחדש הודעה: ההרגשה שחוויתה זאת בכלל הרגשה של טריפ ולא של גראס. אני כבר מעשן הרבה זמן ולא ניתקלתי בכזאת הרגשה

ההודעה הזאת זכתה כהודעה הנבחרת

מכל הפורומים בתפוז.... מה שכתבת עדיין סובב אותי עדיין חושבת מקווה שהכל בסדר ענת

למעלה