פעם אחת

Prophet

New member
פעם אחת

מה הם אומרים בסוף השיר הכל כך טוב הזה? ומה הרעיון של זה? השיר הכי טוב באלבום ד"א :p ואם כבר אני כותב הודעה... 'שיר מתקופת הבארוק' מאוד משעשע. 'בפורים הזה' מיותר. לא יפה מבחינה מוזיקלית ולא מצחיק. כל שאר השירים מעולים! סה"כ אחד האלבומים הישראלים הטובים של השנים האחרונות =] אין צורך בהודעות ברוך הבא, תודה :)

RTur

New member
אוקיי אז..

זה מה שהם אומרים: (זה לא רשמי.. זה מה שאני שומע..) גיא: "אההה אמא שלו בנדלן חזק כבר איזה שלוש שנים.. כבר אי אפשר לדבר איתו" זיגו: "בגלל זה הוא מורח על עצמו אורניום לאחרונה לא?" גיא: "אי אפשר לדבר עם הבן אדם.." זיגו: "מה.. באנה, באנה אתה יודע אני מתחתן שבוע הבא.." גיא: "מה? מה שבוע הבא?!" זיגו: "שבוע הבא.. עם ספיר" גיא: "איזו ספיר?" זיגו: "ספיר.. זאתי נו.. אתה יודע, זאתי..." גיא: "מה?!?!" זיגו: "כן.." גיא: "פחחח היית מת וואלק!" זיגו: "אחי נשבע לך" גיא: "היית מת וואלק!" זיגו: "לא זה באמת.." גיא (וכולם מצטרפים..): "היית מת וואלק! היית מת וואלק! היית מת וואלק!" וכו' וכו' וכו' גיא: "אתה יכול בקשה להסביר לי איזה ספיר?" זיגו: "זאתי נו.. ספיר לוי" גיא: "אה.. שם טוב לוי" הרעיון של זה הוא.. אממ.. להצחיק? סתם משחק מילים משעשע.. ואני לא מסכים איתך ש"בפורים הזה" מיותר. אני דווקא ממש אוהב אותו

שיא הלא נכון

שיר מדהים וממש שצחיק... מראה לדעתי את היכולת המוזיקלית המדהימה של זיגו וחאאארטה הלחן מהמם בעיניים אם כבר זה החלק הכי טוב בשיר... הלחן!

"היית מת וואלק!"

השיר האהוב עליי באלבום נראה לי. ואם לא אז מהאהובים.
מה הרעיון של הקטע בסוף? סתם הקליטו שטות לסוף האלבום, הרבה אומנים עושים את זה כמין בונוס נחמד שכזה. "בפורים הזה" מיותר? אני חולקת, אולי המילים שטותיות אבל הן הומוריסטיות לגמרי, ומוזיקלית הוא מאוד מלודי ומרשים. אישית אהבתי מאוד, אבל טעם במוזיקה זה עניין אישי יותר מנהסתם.
וללא ספק אחד האלבומים הישראלים הטובים לאחרונה!

למעלה