פעם בכמה זמן

מיטללל

New member
פעם בכמה זמן

המוח שלי נדפק אני מחליטה ללכת על סדר כוללני שמשמעו להוציא את כללללל הדברים שבחדר שלי ולסדרם מחדש בהתחלה יש לי המון כוח וקמצוץ התרגשות. אבל מהר מאוד היאוש משתלט עליי... הבלאגן אינסופי מדיי. וזה תמיד אבל תמיד נגמר בעצבים ובלאגן טוטלי. והיום שוב.. החלטתי לשנות את הסדר בארונות ולשים את הבגדים הארוכים למעלה ואת הבגדים הקצרים למעלה בצד.. העפתי את כל הבגדים למטה (אי אפשר פשוט לשנות את המיקום כי רציתי להחליט מה לזרוק ומה להשאיר וגם לסדר הכל קצת בצורה שונה) בכל מקרה, הפלתי הכל והתחלתי.. מהר מאוד נתקלתי בכמה בעיות: 1 מדדתי כמה בגדים (כדי להחליט מה לזרוק ומה לא) וגיליתי לתדהמתי שהשמנתי קצת בירכיים וג'ינסים ממש שווים מלפני שנתיים (
) כבר לא עולים עליי. לכן ממחר דיאטה. (נכון לעתה אני מחסלת שקית קליק) 2. אין לי מקום בארון הקטןןןןןןןןןןן הזה להכל. וזה עוד לפני שקניתי כמעט כלוםםם. אני ביאוש. 3. יש מליון בגדים על הרצפה. ואין לי כוח אליהם. לא יודעת איך לסדר אותם (נוכח סעיף 2) בא לי פשוט לזרוק הכל
בנות: 1. גם לכן קורים משברים נפשיים כמו שתארתי כעת? 2. אתם אוהבות לסדר את ארון הבגדים? 3 אתם יותר אוהבות בגדים ארוכים או קצרים? 4. מה לעשות?

ChilD SouL

New member
מכירה את זה... ../images/Emo4.gif

עד שאני מחליטה כבר לעשות סדר בארון, אז אני הולכת עם זה עד הסוף ולא משתגעת, אם כי קורה לפעמים. אני שונאת שונאת שונאת לסדר את הארון, זה מעיק ולא כיף בכלל.
ו...אני מעדיפה בגדים ארוכים, הכי כיף.

Black Star

New member
הווו!!! אני מאוד מזדהה ../images/Emo13.gif

אמנם קיבלתי את הארון החדש והיפיוף שלי לפני כמה חודשים טובים, אבל לקח לי זמן לסדר את כולו.. כל הבגדים שיצאו מהארון הישן היו בשקיות, לקחתי את זה בשאנטי וסידרתי רק חלק קטן. כל פעם שסיימתי אמא שלי הגיחה עם עוד שקיות שאלוהים יודע איפה היא שמרה ואמרה "גם את זה צריך למיין"... בקיצור לפני איזה חודש או משהו החלטתי להשתלט על זה, וסידרתי הכל הכל הכל. כיף חיים! קודם כל, לארון חדש אין חשק להכניס דברים שאת לא ממש אוהבת. אז מסרתי המון. משברים נפשיים - תמיד יש. בייחוד כשמוצאים בגדים שלגמרי שכחת מהם אבל "נורא אהבתי אותם" ו"בעצם זה ממש ממש יפה", מודדים ומגלים שאת כבר לא באותה מידה כמו כשהיית בכיתה ז'.. מצד שני, המשבר עובר כשאת אומרת לעצמך "טוב, הג'ינס האלו מהממים, אבל אם אי פעם תחזרי להיות במידה הזו, תפרגני לעצמך שני זוגות כאלה". וכשאמא (מקור המימון) מצטרפת לזה, זה עוד יותר מעודד. לסדר את הארון, כמו שכבר התחלתי להגיד, זה כיף גדול. התחלתי לסדר אותו פחות או יותר לפי צבעים
לא, הארון שלי הוא לא "זארה", אבל עכשיו פותחים אותו והכל יפה כזה ובסולם צבעים תואם. זה נשמע הכי צפוני בעולם, אבל זה כ"כ יפה ואסתטי, שזה פשוט עושה מצברוח טוב. ודבר אחרון - הרשו לי לברך על בואו (הממשמש...) של החורף! אני נורא נורא אוהבת בגדים ארוכים שאפשר להתכרבל בהם. יש לי אלפי סוודרים מהממים, ג'קטים, מעילים, צעיפים.. בקיצור אני מתה על בגדי חורף.

גם אני עושה את זה!!

הכי כיף שהארון מסודר לפי גוונים... חבר שלי צוחק עלי בגלל זה..

מאישה לאישה...

יש לך אלפי סוודרים מהממים אבל אני בטוחה שהדבר הראשון שתגידי כשירד גשם זה..."אין לי מה ללבוש"

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

קורה בעיקר כשאני לחוצה או עצבנית על משהו, פתאום נהיית מלכת האובססיביות לניקיון וסדר... ובמקרים כאלה... החבר תופס מרחק

Anna Karenina

New member
מכירה היטב..!! ../images/Emo45.gif

גם אני נתקפת מדי פעם בהתקפת סדר שכזו...ובד"כ כשמדובר בסידור ארונות, אני מוצאת את עצמי עם ערימת בגדים ענקית, שפתאום נעשו קטנים עלי, או שסתם לא לבשתי המון זמן, ובד"כ אני תורמת אותם. וכן, זה מתסכל, וזה לוקח שעות ארוכות לסדר את הארון. אבל התוצאה משתלמת, בסופו של דבר.
ואני מתה על בגדי חורף. יש לי המוני סריגים, סוודרים, צעיפים,
, סווטשירטים... אני לא ממש אוהבת מעילים...
אבל כל שאר בגדי החורף...הכי כיף בעולם!

king kazabubu

New member
לי זה גם קורה...

בגדים על הרצפה זה ממש שגרה אצלי. אבל זה לא כדי לסדר מחדש... זה כי החדר מרגיש מסודר מדי ואני לא אדם של סדר לצערי. האמת יש לי גם דחף לסדר לפעמים. אבל זה במקרים קיצוניים שבהם אפילו אני כבר לא יכול עם הבלאגן. וזה קורה בערך פעם בעשור.

king kazabubu

New member
לי זה גם קורה...

בגדים על הרצפה זה ממש שגרה אצלי. אבל זה לא כדי לסדר מחדש... זה כי החדר מרגיש מסודר מדי ואני לא אדם של סדר לצערי. האמת יש לי גם דחף לסדר לפעמים. אבל זה במקרים קיצוניים שבהם אפילו אני כבר לא יכול עם הבלאגן. וזה קורה בערך פעם בעשור.

שייירן

New member
קורה גם קורה!!!

כל מה שתיארת- עובד גם אצלי!! אני טיפוס מבולגן....... בדרך כלל יש לי מלא בגדים על הכסא והארון הפוך כזה עד שאני קונה דברים חדשים כמו בגדים או משהו חדש לחדר ואז אני מארגנת הכל כדי שייראה יפה מוציאה את כל הארון מתחילה למדוד- ( ולהתבאס שהשמנתי :() ובסוף אני אף פעם לא מספיקה לסדר הכל. בקיצור- תעשי לך מנוחה, תאכלי, תשני תראי טלוויזיה ורק אז תחזרי לחדר . אם את צריכה עזרה - תבקשי עזרה ממישהו בבית... תהני לך ובהצלחה בדיאטה

למעלה