פעם בשנתיים זה קורה!!!

robbienho

New member
פעם בשנתיים זה קורה!!!

אחד מיקירי הצוות שלנו עוזב... וכאן אתם/ן נכנסים לתמונה. אם אתם רוצים לעבוד באחד מעמודי התווך של חיי הלילה התל-אביביים, אם אתם לא מפחדים לשחות עם הכרישים ובעיקר אם אתם רוצים לעשות כסף... תרימו טלפון 054-3090390 (איציק) כי ה"ארליך" בנמל ת"א מחפש ברמן וברמנית. נסיון זה יתרון אך מוטיבצייה חשובה לנו יותר.

D221

New member
האמת שזה מפתה מאוד אבל המעבר לתל אביב כבד עלי

כרגע וטוב לי.

obbb

New member
תקנו אותי אם אני טועה

"נסיון זה יתרון אך מוטיבציה חשובה לנו יותר" יכול להיות שמקום רציני וגדול בנמל ת"א מסכים לקבל ברמנים נטולי נסיון?

KOBIBARDDD0

New member
אוייש תפסיקו עם התגובות הלא לענין האילו !

תענו לו על השאלה העיקרית כבר! כל הזמן מפענחים כל שאלה פשוטה ,אז הוא אוהב את הבר שלו מה יש ?,זה החיים שלו הבר הזה ועם המקום נופל הוא אחריו. בסוף אתם גם לא עונים על השאלה אחרי שהשפלתם כל אחד שבא לקראתכם ובסה"כ הוא שואל עם משהו מחפש עבודה. *עוד דוגמא על האיש שחיפש ברמנית וכמה צעקו עליו על זה שהוא עובר על החוק ושהוא רשם שהם צריכות להיות זורמות ,אז אמרתם שהוא מחפש אחת עם חזה גדול שתמזוג וודקה רדול וזה ממש לא יפה ועם שמתם לב הוא לא נכנס לפורום אפילו עוד חצי פעם . תעשו מה שבראש שלכם אבל חבל להרוס את הפורום ,תהיו פורום זורם ואמיתי תפסיקו עם כל השטויות מסביב חבל להרוס את הפורום! סליחה על התגובה הטיפה חריפה הזאת אבל יש פה משהו נכון מקווה שהבנתם אותי כי הנושא חזר על עצמו מלא פעמים!

מה אתה רוצה?

אני חושב שמודעת דרושים שכתובה בלשון "אני מגניב אני חזק, אני תותח, אני לא סופר אותך, ובמקרה אני צריך עובד אז כדאי לך להתאמץ ממש כדי לעבוד אצלי" [בהקצנה, כמובן, אבל רוח הדברים מובנת אני מניח] מראה על יומרנות... זה הכל. אני לא אוהב את זה. תתפנק לך.

or83

New member
אתה צודק, ועוד שאלה

אמנם רטורית, כי אני לא באמת מצפה שתענו עליה, אבל מישהו לפחות הרים טלפון לברר פרטים?

tal1g

New member
אני חושב שברמן ללא נסיון

במערכת שבונה עליו לטווח ארוך עדיף יותר לפעמים. לא חסרות סיבות וזה עמד במבחן התוצאה.

Symbolic

New member
פייייי

נשמע בנזונה. הלוואי והייתי גר בת"א אולי הלכתי לאוניברסיטה הלא נכונה אחרי הכל...

למעלה