פעם גיליים

פעם גיליים

ואם נתקלת בבחור מדהים, שאת אישיותו את יכולה להעריץ, אבל יש בינכם פער גיליים של 5-10 שנים? הם תרשי לעצמך להתאהב? האם תקחי את הסיכון? האם הוא באמת שווה? <השאלה גם לגברים, אני לא פמיניסטית אבל שאלתי את עצמי את אותן שאלות וכך נכתב...> אוהבת ולא מתאהבת מיכל

12אניהיא

New member
אוהבת ולא מתאהבת בוקר טוב../images/Emo42.gif

אם הקשר הוא גרידא וירטואלי, אני לא מבינה איפה יש בזה בעיה. יכול להיות שתכירי אדם שצעיר מימך בגיל אבל הוא ישמע יותר בוגר ומבין מאדם אחר מבוגר יותר. אני לא רואה בזה לקיחה של סיכון, או שאת חושבת למצוא אהבה לחיים וכאן זה כבר שונה.

Sefy

New member
אם זה היה 15 עד 20 שנה אולי ../images/Emo8.gif

אבל 5 עד 10 שנים, טוב, זה תלוי באיזה גיליים את מדברת, למשל 15 ו 20 לפי דעתי לא היה מסתדר (אפילו שאני בטוח שיש הרבה כאלו) בגלל סדר חיים שונה. אבל אם זה 20 ו 25 או 30 אני לא חושב שזה משנה יותר מידי. ואהבה תמיד שווה, אבל לא לקפוץ, אלה לראות איך מסתדרים לפני..

אני הקטנה ../images/Emo4.gif

עכשיו אתם מבינים את הסיכון ? אבל זה כנראה באמת תלוי בבנאדם. אוהבת ולא מתאהבת <עדיין...> מיכל

Sefy

New member
האהבה זה תמיד לקחת סיכון ../images/Emo24.gif

אם יש אהבה, יש סבלנות, אז אל תדאגי יותר מידי

seeyou

New member
פער גיליים של 5-10 שנים?../images/Emo132.gif

זה תלוי באיזה פרק זמן של החיים נמצאים! בדרך כלל אין גיל לאהבה היא מתחילה כריקוד סאלסא-ממשיכה כטנגו-ונגמרת עם רקודי עם!

טאKילה

New member
פער גילים כזה ..

5-10 שנים זה סביר לחלוטין, החשוב הוא שתהיה כימיה בין בני הזוג,ולא ספירת שנים. החשיבות כשהפערים גדולים בעשרות שנים,ולתווך הארוך, היא מזדקנת בעוד הוא בשיא הפריחה. או הוא מזדקן בעוד היא רק מתחילה לפרוח..מצב כזה אני מעריכה יוצר בעיות. כי אז גם חיי האישות נפגעים וזה מבריח את האהבה מכל סדק בקיר.

s h i r u s h 2

New member
השאלה שלי היא....

התאהבת במישהו שגדול ממך? בן כמה הוא ובת כמה את ? <אם לא איכפת לך שאני שואלת כמובן> בכל אופן 5 -10 שנים זה לא הפרשכל כך גדול, אבל אני בתור בחורה לא אלך עם מישהו בן 28 כשאני בת 18 זה גם תלוי עד כמה אני אהיה מאוהבת בו... ואם יש לי מה להפסיד!

כן.

אני נשואי לאישה הצעירה ממני בארבע וחצי שנים וחברתי הקודמת הייתה צעירה ממני בשבע שנים. השאלה היא אם פער הגילים (או כל פער אחר) משתקף בפער במנטליות.

למעלה