פעם הבאה שתכתבו על אמבולנס שעוכב במחסום

aviad3333

New member
פעם הבאה שתכתבו על אמבולנס שעוכב במחסום

או מה שאתם מכנים פעולת טרור (לפחות סלטעון עצבני) אנא זיכרו את הסרטון הזה ראו איך אמבולנס של הUN מבריח מחבלים עם אמל"ח מאיזור לחימה. האמבולנס הסיע אותם לזירת הפיגוע ואח"כ הסיע אותם חזרה. יש גם מלא דוגמאות של אמבולנסים שנתפסו שהם מובילים אמצעי לחימה, אבל טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים אז אני מצרף את הוידיאו הזה.

THE WIZARD 55

New member
המציאות האכזרית

היא בסופו של דבר פוגעת באזרחים חפים מפשע. הרבה סיפורים ישנם על אישה שלא הגיעה לטיפול בבית חולים בשל עיכוב במחסום ונפטרה כשהיא בחודש התשיעי להריונה.. ועוד הרבה סיפורים סוחטי דמעות.

aviad3333

New member
מסכים 100% שזה סוחט דמעות

אבל אין לנו ברירה אחרת נוכח התנהגות ארגוני הטרור. לו היו מבינים אנשי החמאס שבשימושם הציני באמבולנסים הם מזיקים לאוכלוסיה, אמבולנסים היו עוברים בקלות, בלי בדיקה. אבל הם עושים שימוש ציני באמבולנסים, בתי ספר, בתי חולים, מסגדים, ושום דבר לא קדוש מבחינתם כשזה קשור למלחמה ביאהוד. אז למרות שזה אכן סוחט דמעות ובאמת שאני מרגיש רע מאוד עם מקרים כאלו, האוכלוסיה הפלסטינית בת ערובה בידי אירגוני הטרור. אם האמבולנסים רוצים לעבור מהר במחסומים נהגי האמבולנס לא צריכים להתיר שימוש ציני שכזה באמון שניתן להם. מבחינתי גם אם לא נפטרה, אלא רק סבלה נמשך מעבר להכרח בשל עיקובה זה סיפור עצוב. לא צריך למות כדי לכאוב את כאב האוכלוסיה, אך לצערי לא נותרה לנו ברירה.

aviad3333

New member
אז תעזרו להם להבין...

כיתבו מאמר דיעה, צאו להפגין, קראו לאחיכם הפלסטינים תושבי השטחים לחדול מלעשות שימוש ציני שכזה. כשיוצאים להפגנה להתלונן על עיכוב אמבולנסים, שתהיה קבוצה שקוראת לישראל להסיר את המחסומים וקבוצה שקוראת לחמאס להפסיק לנסות לייצר פיגועים.

THE WIZARD 55

New member
בוא נגיד ככה

בתקופה שבה החמאס והפת"ח הרג אחד בשני בלי הכר, היו ח"כים שביקשו מהם להפסיק את ההרג אתה חושב שהזיז להם? לא

aviad3333

New member
אז זה הזמן למרי אזרחי

במקום לנסות ולמנוע מצה"ל לפגוע במחבלים שמסתתרים בין אזחרים, זה הזמן שיקום ההמון הפלסטיני ויעצור את אחיהם המחבלים. אם אח שלי היה חבר באירגון טרור הייתי ממרר את חייו עד שהיה מתפכח. היו מטילים עליו חרם, לא מדברים איתו ואולי אפילו פוגעים בו כדי לעצור את הנזק שהוא גורם. וברשות?

THE WIZARD 55

New member
לצערינו הרב ולצערם של האזרחים שם

סיפור קטן מיני רבים.. אישה מבוגרת וילד קטן הפגינו נגד החמאס והפת"ח... הבאתי את הכתבה בזמנו לקומונה שלי... תנחש מה עלה בגורלם.. הם יורים גם בילדים וזקנים:(

aviad3333

New member
ואיפה נקמת הדם? למה לא יצאו כל אותם אזרחים

תמימים שכלואים במצב הנוראי הזה ויתחילו לשבור רגליים לאנשי החמאס? לא שאני מעודד אלימות בד"כ, אבל כמו שאמרתי לפני כמה ימים במקום בו אין משטרה יש מקום להגנה אזרחית. אם מישהו היה מקים ארגון אנטי ערבי ויורה באימא שלי כי היא הפגינה נגדם הייתי מקדיש את שארית ימיי לשחוט כל פעיל ופעיל בארגון ההוא, אם המשטרה הייתה מתעלמת ולא מביאה אותם לדין. למזלנו במדינת ישראל המשטרה מטפלת בפורעים אז אנו יכולים לנוח. אבל אם כוחות הביטחון הפלסטינים לא מסוגלים להגן על אזרחים תמימים, אז אותם אזרחים שיטפלו בבעיה בעצמם. שיקימו ארגון פרטיזני ויתחילו להגן על עצמם. זה לא יפסק מעצמו, וישראל בינתיים לא ממהרת להתערב כדי שלא יגידו שחזרנו לכיבוש וכדי שלא להחליש את אבו מאזן. אבל אם אבו מאזן אימפוטנט ולא מסוגל לשלוט בשטח, אז קדימה - הגנה אזרחית. ואגב הסיפור עצמו עצוב מאוד, שמעתי כמה כאלו ובאמת שאני מרחם עם האוכלוסיה האזרחית, אך לצערי אין לנו מה לעשות כדי לעזור, אלא אם נכבוש את השטח שוב. קשה מאוד למנוע מעבריינים להסתובב ברחובות אם אתה לא נמצא באותם הרחובות. וסתם אנקדותה - אולי יבין כבר הציבור שהחמאס לא טוב לו, ובבחירות הבאות חמאס יקבל 3% מהקולות. כל עוד הם לא מצביעים ברגליים איך החמאס אמור להבין שהתנהגותו לא מקובלת על האזרחים?! כמה שכואב לי על האזרחים (ובאמת שכואב) אותי לימדו שאני אצטרך לישון במיטה שאני מציע. קדימה בחירות, לעשות סדר, לנקוות אורוות, ואולי לעתיד טוב יותר.

THE WIZARD 55

New member
הרשה לי לשאול שאלה

כשקראתי את התגובה שלך נתקלתי במשפט הנ"ל.. אם מישהו היה מקים ארגון אנטי ערבי ויורה באימא שלי כי היא הפגינה נגדם הייתי מקדיש את שארית ימיי לשחוט כל פעיל ופעיל בארגון ההוא, אם המשטרה הייתה מתעלמת ולא מביאה אותם לדין. למזלנו במדינת ישראל המשטרה מטפלת בפורעים אז אנו יכולים לנוח מה תעשה אישה שראתה את ילדיה נהרגים מירי כדורים של צה"ל וקברה את הילדים שלה בדמי ימהם.. על מה יחשוב אב שמטפל בביתו הנכה, המשותקת בבית חולים, כשהוריו נהרגו ילדו האחר ואשתו מטיל שנורה בטעות.. תשובה כנה

respecta1

New member
אם הוא יעשה משהו זה מבורות

מה ילדיה עשו בטווח כדורים של צה"ל? ועוד אם היא ראתה למה היא לא העיפה אותם משם.. זה אשמתה בלבד

ביקשו מהם רק להפסיק להרוג זה את זה ובמקום...

זאת להרוג אותנו (בשפתם זה נקרא "לאחד את השורות נגד הכיבוש").

THE WIZARD 55

New member
לא משנה מה בקשו אהרון...זה עזר?

והם אמרו להם כמדומני, להתאחד נגד הכיבוש...

אושרי 7

New member
לא מבין את שניכם

העם הפלסטיני בחר את החמאס ברוב גדול, זה לא בגלל שהם התבלבלו בקלפי, זה בגלל שהם תומכים במדיניות החמאס (ומעל 90% תומכים גם בחיזבאללה). אז מה פתאום שיעצרו אותם בכח?

THE WIZARD 55

New member
אולי הם כבר התייאשו מהפת"ח?

אולי כי כבר לא היה להם במי לבחור? ומי יודע אולי אילצו אותם, הם לא יבחלו בכל אפשרות.. אבל אני חושבת שהשחיתויות של הפת"ח, גניבת הכספים שהיו מיועדים לשיקום ההריסות, ופיצוי לאלה שנפגעו גרמה להם לבחור בחמאס..

אושרי 7

New member
גם החמאס היה מעורב בשחיתויות...

חוץ מזה איך תסבירי את התמיכה הגורפת של הפלסטינים בחיזבאללה?

למעלה