פעם היה נסיך

Kingomri

New member
פעם היה נסיך

לכאורה נדמה כי לנסיך יש כל מה שחפץ בו. הוא התגורר בארמון מפואר בצפון העיר, ביחד עם המלך והמלכה, ושני אחיו הגדולים יורשי העצר. הוא טייל ברחבי העולם וכונן שלום עם ארצות זרות, הוא אכל במסעדות הנחשבות, התחכך במי ובמה ובבוהמה, רקד ושר, שוטט ורכש, שכב ועישן, שתה ועשה כל מה שבראש שלו. אבל יום אחד הנסיך התעורר והבין שהכל כל כך רע בשבילו. בוא נתחיל במי שהייתה לצדו כל השנים, הנסיכה יהלומה. נסיכה ג´ינג´ית וקופצנית, שגדלה בשכנות לנסיך שלנו. ביחד הם חוו אהבות ראשונות, לימודים, יציאות, ריבים עם ההורים, קצת מפה וקצת משם. ובגיל 18, הנסיכה יהלומה, כמו כל נסיכה יצאה לשליחות צבאית סודית ובין לילה נעלמה מחייו של הנסיך. הנסיכה עדיין צלצלה מדי פעם לפלא´ של הנסיך אבל בכלל לא קיבלה מענה ממנו. פתאום שניהם היו לבד. סתם שתדעו, שהנסיך שלנו לא ממש נשאר לבדו בגיל 18 כשיהלומה נטשה אותו לאנחות (או שמא זה היה להפך?!) כי פתאום הוא יצא לבדו למקומות בילוי, טעם כמה טעמי גלידה חדשים, אכל במקומות הכי מוזרים ואפילו חשף את עצמו בגינות ציבוריות. הוא בסך הכל נסיך תמים וצעיר, אבל נתיני הממלכה שלא הכירו אותו כי לבש מסכות חדשניות בכל פעם, ובכלל מישהו תמיד היה שם עם הגב לשני. פתאום הוא חשש לחייו. גם הליריקה נכנסה לחייו. ניסתה לצבוע את כל הורוד בלבן, ניסתה לבגר את הנסיך שלנו, לפקוח לו את העיניים מוקדם יותר ממה שהוא רצה. היא חיבקה אותו והוא התחיל לפחד. קצת חולה בגוף וקצת בראש, וכל הרוחות שמסביבו סערו. השמיים היו מלאי כוכבים כשהוא ראה מולו זוג אוהבים, דמעת זכוכית נשרה מעינו והתנפצה על הרצפה. כל המחשבות התבלגנו והוא עשה סלט של מילים בשכל. פתאום הוא הבין שרע לו. ואם כל זה לא הספיק, אז אפילו הארמון התחיל לרעוד והאדמה פערה את פיה. המלכה חטפה התקפי מגלומניה וזרקה קבקבי קריסטל על העוזרת ששרפה לה מרק, הנסיך הגדול הפך לגרגרן-רעבתן-נהנתן שכזה התיישב במטבח המלכותי ואכל עד שכמעט התפוצץ, הנסיך השני התחרפן בלי סיבה, הודיע במסיבת עיתונאים שהוא מתפרק, ברח מהארמון והתחיל לעבוד בחנות בגדים בשינקין. והמלך בכלל התעצב כשהוא גילה שהוא הופך להיות בלתי נראה. לנסיך שלנו זה היה הקש ששבר את גב הפיליפיני. הנסיך שלנו החליט לזרוק הכל הצידה, לנער את הראש ממחשבות ולרוץ רחוק לארץ אחרת שם בטח לא יכירו אותו ושם יוכל לעשות כל שיבקש. אך, אויה! צרה ותקלה! הנסיך שלנו פגש נסיך אחר. אחד כזה שמעולם לא קלט קודם לכן. הנסיך החדש, בואו נקרא לו מושלמות, החזיר את הפסים לחולצות של הנסיך שלנו וחיזק את כל הברגים הרופפים. אבל מושלמות, כמו כל קודמיו מן הסתם, לא באמת רצה לחיות באושר ובעושר עד עצם היום הזה עם הנסיך שלנו. למושלמות היה חסרון אחד. הוא לא אהב את הנסיך שלנו כמו שהנסיך ביקש לאהוב. בקיצור, מיש-מש אולי זה הסוף של סיפורנו? אולי גם הנסיך שלנו עדיין לא יודע מהו הסיום הגדול ואם בסוף הסרט התיעודי יהיה קומדיה רומנטית? אולי דברים כאלה לא קורים במציאות והנסיך שלנו מדמיין סיפורים על נסיכים שאוהבים נסיכים אחרים? ואולי.................................. אולי אני צריך לישון, כי הסיוטים לא נפסקים.

yifat_i

New member
אוהבת אותך../images/Emo25.gif

יהיה טוב, נסיך יפה תואר... הממלכה לא תתפרק הנסיך ימצא אהבה שאותו תספק דמעות זכוכית לא עוד יתנפצו חיבוקים חמים אותו יעטפו והרי אין הוא לבד הנסיך היקר מוקף בחום ואהבה מכל הידוע, הטוב, המוכר.. הכל יהיה בסדר, נסיכי.. ועד אז, יש לך אותי!

shirhayam

New member
שלום שלום../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף לראות את שמך מתנוסס מעל דפי הפורום.... ואיזה שיר מרגש לנסיך - מלך שלנו אוהבת אותך מקווה לראותך כאן עוד.... וחברי הפורום היקרים ישמחו לקבלך כאן אין הבדל של דת גזע ושאר חיות אחרות.... שלך אוהבת מכל הלב

yifat_i

New member
../images/Emo9.gifמיי פלז´ר 2 בי היר...

הנסיך שלנו שווה כל מילה וחום... הרי את יודעת שבחיי הוא יהלום.. ולגביי אהבות ללא הבדלי גזעים ודתות כמו גם התשוקות האסורות והחיות האחרות בטוחני שאמצא כאן מקומי.. מתוקונת! ובהזדמנות זו- היי לכולם!!

Liroy25

New member
עד ש-ICU יחזור לעשתונותיו

ברוכה הבאה חביבתי! עגלת השתיה החמה ועוגת הבית של אבא לירוי נמצאים מימינך, שבי, תתרווחי..ויהיה בסדר!

EyeSeeYou

New member
אהההההה

בשביל ללכלך עלי בפורום יש לך זמן אבל לדבר איתי במסנג´ר אין לך זמן אה? אין בעיה אין בעיה שלשלתי שקל נוסף לקופה עליה כתוב "שלשל שקל כשלירוי עושה טעות חמורה"..אתה קופת החיסכון הכי טובה שיכולתי למצוא

icu יקר

תזהר מללכלך על לירוי !! הוא עובד קשה לפרנסתו,בעיקר כדי לקנות לי מתנות,לכן אין לו זמן לענות לך במסנג´ר.

EyeSeeYou

New member
ICU רושם לעצמו..

שלא זאת בלבד שלירוי לא מתייחס אליו, הוא אף שולח אליו את בעלו כדי לאיים עליו
ואם לא די בכך הרי שהנה מתברר כעת כי גם מתנות אני לא מקבל
ICU משלשל לקופה עוד שני שקלים חדשים *גלינג* *גלינג*

האמת היא

שגם אני לא מקבל מתנות, מעניין מאוד מי כן
(לא לירוי-למצוץ לך זו לא מתנה), אפילו ברכה לשנה טובה לא קיבלתי
.

EyeSeeYou

New member
אני דווקא כן קיבלתי..

אבל אני אשלשל בשמך שקל נוסף לקופה שלי (תחזיר לי בהזדמנות
) *גלינג*

דרור22

New member
דרך אגב......

אם כבר מדברים על האי תיפקוד של icu לי זכור איזו הבטחה לבדיקת ביצועים שעוד לא קיבלתי....... איפה ההתחייבות ללקוח? איפה זמני השירות? icu - אני אפנה לממונה עליך.........(והעוןבדה שפרשת לא מעניינת אותי התחייבות זו התחייבות)

EyeSeeYou

New member
הגעתם למענה הקולי של ICU

ICU עסוק כעת במתן מענה לחסוד פורום קודם, אנא המתן ותענה לפי התור, תודה.

Liroy25

New member
ועכשיו לתגובתו של לירוי

טוב תרגעו שניכם! א. לא זכור לי שקיבלתי כרטיס שנה טובה/טלפון/מייל מאף אחד מכם! ב. על מתנה אני בכלל לא מדבר! לא להזכיר אפילו ופלה!! (לך סומסום כן קניתי מתנה ביחד עם הבריכה אבל אחרי שכבר הזמנתי החלטת שלא מתאים לך!) ג. לירוי באמת היה עסוק אתמול (אחרי הכל לא כולנו יכולים לצאת מהעבודה בשעה 15:00 ולדפוק שנ"ץ!) ד. (אם אני כבר בשוונג) ICU תחזיר את עצמך במיידי לתפקיד מקבל הפנים! ה. אני אוהב את שניכם!

למעלה